بر اساس این بند الحاقی، اپراتورهای ارائهدهنده خدمات مخابراتی موظف شدند علاوه بر قیمت هر پیامک (SMS) مبلغ 10 ریال از استفادهکنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی ردیف 160154 نزد خزانهداری کل کشور واریز کنند.
کمیسیون تلفیق هم پیشنهاد داد که این افزایش درآمد به دستگاههای ذیربط اختصاص یابد:
- 35درصد به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران 20درصد جهت تأمین، تولید و کمک هزینه داروهای بیماران با اولویت بیماران صعبالعلاج و سرطانی و 15درصد جهت افزایش اعتبارات سازمان امداد و نجات جهت خرید تجهیزات.
- 20درصد به کمیته امداد امام خمینی(ره) جهت توانمندسازی نیازمندان تحت پوشش.
- 20درصد به سازمان بهزیستی کشور جهت کمک به تأمین هزینههای درمانی و تجهیزات توانبخشی افراد تحت پوشش.
- 5درصد جهت تحت پوشش قراردادن 50درصد حق بیمه تأمین اجتماعی بسیجیان معسر.
- 5درصد به سازمان بیمه سلامت ایران جهت ارتقای پوشش تعهدات خدمات دندانپزشکی و خود مراقبتی کودکان و نوجوانان زیر چهارده سال.
- 5درصد به دانشگاه پیام نور جهت تملک داراییهای سرمایهای.
- 5درصد به سازمان پزشکی قانونی.
- 5درصد به سازمان انتقال خون ایران بابت تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی.
با این حساب، از بامداد امشب و همزمان با تحویل سال نو، نرخ پیامکها یک تومان گران میشود و کسانیکه همواره اقتصادی فکر میکنند بهتر است از ارسال پیامهای خود را از همین الآن شروع کنند تا در لحظه تحویل سال یا روز بعد از آن که ترافیک خطوط بالاست، نه به بنبست پیامکی بخورند و نه پیامک یک تومان گرانتر ارسال کنند.
این تصمیم در حالی اتخاذ شده که غالب اپراتورهای دنیا به فکر ارائه بستههای ارتباطی برای کاهش هزینههای مردم هستند زیرا ظهور نرمافزارهای ارتباطی مبتنی بر اینترنت نظیر واتسآپ، وایبر، تلگرام و از این دست برنامهها، به شدت از درآمدهای مخابراتی کاسته است.
اکنون پیامک فارسی اپراتورهای موبایل کشور 89 ریال است و پیامکهای لاتین نیز از 160 تا 222 ریال است.