پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰

حوزه جوانان از وزارت ورزش جدا می‌شود؟

وزیر و رزش و جوانان ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای تغییر ساختار وزارت ورزش و جوانان ،تفکیک حوزه جوانان را در انتظار تصمیم دولت دانست.
کد خبر : ۲۳۱۱۲۲
صراط: وزیر و رزش و جوانان ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای تغییر ساختار وزارت ورزش و جوانان ،تفکیک حوزه جوانان را در انتظار تصمیم دولت دانست.
 
کتر محمود گودرزی که شب گذشته در برنامه تیتر امشب شبکه خبر صحبت می کرد، با بیان این مطلب تاکیدکرد: با توجه به نظر سازمان برنامه و بودجه قرار است حوزه ورزش و جوانان از یکدیگر جدا شوند. فعلا این پیشنهاد به دولت رفته است و در صورت موافقت دولت، به صورت لایحه در مجلس مطرح می شود. امیدواریم هر چه سریعتر در این زمینه تصمیم گیری شود چون هرچه زمان بیشتر بگذرد،جوانان آسیب بیشتری می بینند.
 
وزیر ورزش و جوانان در عین حال اظهار کرد: حوزه جوانان به صورت یک سازمان زیر نظر رییس جمهور فعالیت خواهد کرد و فرامین آن برای کل دستگاهها لازم الاجراست.
 
وی تاکیدکرد: لازم است رویکرد کلان حاکمیت به سمت جوانان باشد. در سال 93 این رویکرد متوجه حوزه بهداشت و درمان بود و اتفاقات خیلی خوبی در این زمینه رخ داد. اگر عزم ملی برای حل مشکلات جوانان به وجود آید و همه عوامل موثر برای دستیابی به این هدف بسیج شوند،بسیاری از مسایل حل می شود.
 
گودرزی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:
 
در این جلسه که دو روز قبل برگزار شد، دو تن از استادان مشهد اعلام کردند مطالعه عمیقی درباره ازدواج و طلاق انجام داده اند.قرار شد گزارش جامعی را به ما ارایه دهند.
 
وی افزود: در حوزه فرهنگی دو مساله محوری در زمینه ازدواج جوانان مطرح است. یکی انباشت جوانان در آستانه ازدواج و دیگری طلاق است.بین 18 میلیون تا 20 میلیون جوان در ایران زندگی می کنند که در سنین 15 تا 29 سال قرار دارند. حدود 12 میلیون نفر از آنان آماده ازدواج هستند اما به علت شرایط و موانع ازدواج نکرده اند، بنابراین در این حوزه با انباشت روبرو هستیم.
 
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به وضعیت طلاق در ایران گفت: آمار طلاق در مقایسه با کشورهای توسعه یافته به وضعیت بحرانی نرسیده است. لازم است در زمینه ازدواج و طلاق رویکرد شبکه ای داشته باشیم چراکه در این زمینه عوامل بسیار گسترده ای دخالت دارند.
 
گودرزی افزود: روابط اجتماعی و بین فردی،توسعه دنیای مجازی و تغییر سبک زندگی بر میزان ازدواج تاثیر گذاشته است. البته بی رغبتی به تشکیل خانواده،بالارفتن سن ازدواج،اشتغال و افزایش نرخ طلاق از جمله موانع ازدواج است.
 
وی تاکید کرد: نمی توان مسایل اقتصادی و مسایل فرهنگی را در زمینه بی رغبتی جوانان به ازدواج نسبت به هم اولویت داد بلکه هرکدام در جای خود در این زمینه موثر هستند.
 
وزیر ورزش و جوانان گفت: ایران نتوانسته است یک بخشی از فضای مجازی را جهت دهی کند و بر اساس دیدگاه های فرهنگی و سیاسی خود را بر آن اعمال کند البته بخشی از این فضا مربوط به بیرون مرزهاست.
 
وزیر ورزش و جوانان افزود: فضای مجازی قابل مدیریت است البته لازم است در این زمینه یکدل و یک جهت عمل کنیم و لازم است تحلیل ما نسبت به این موضوع اصلاح شود.
 
وی با اشاره به برخورد حاکمیت با ماهواره گفت: ما نتوانستیم با این فناوری انطباق پیدا کنیم. خواستیم در این جهت تلاش کنیم ولی نتوانستیم. ما با جمع آوری دیش های ماهواره با این رسانه برخورد سیاسی و امنیتی کرده ایم اما ممکن است در آینده برای دریافت شبکه های ماهواره ای نیاز به دیش نباشد بنابراین باید روش تربیتی و فرهنگی را اصلاح و خود را با آن تنظیم کنیم.
 
وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: متاسفانه با ماهواره با تخاصم برخورد کرده ایم این در حالیست که باید آن را کارشناسی کنیم،با این رسانه همراه شویم و از آن استفاده کنیم.
 
گودرزی در پایان گفت: موضوع جوانان یک موضوع فرابخشی و ملی است بنابراین نباید به آنان رویکرد بخشی داشت و انتظار داشت سازمان ملی جوانان یا معاونتی در وزارت ورزش و جوانان همه مشکلات جوانان را سر و سامان دهد. این انتظار غیرمنطقی است و قانونگذار 26 دستگاه را به صورت غیرمستقیم و 18 دستگاه را به طور مستقیم متولی امور جوانان کرده است.