پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۸

بخشی از زد و بندهای منافقین با آل‌سعود

سازمان منافقین 17 هزار شهروند ایرانی را ترور کرده و در عین حال به عنوان آلت دست رژیم صدام برای سرکوب خونین شیعیان و کردها عمل کرد. با جولان سازمان‌های تروریستی داعش و جبهه ‌النصره، برخی اعضای سازمان نیز از سوریه سردرآورده و مریم رجوی با برخی سران گروهک‌های تروریستی عکس یادگاری گرفت.
کد خبر : ۲۲۳۳۳۲
صراط: کیهان در اخبار ویژه خود نوشت:
 
 
بخشی از زد و بندهای منافقین با آل‌سعود از پرده بیرون افتاد
 
همسر رئیس گروهک تروریستی منافقین از مرگ شاه عربستان ابراز تأسف کرد.
 
به گزارش سایت فرقه‌ها که توسط جداشدگان سازمان منافقین اداره می‌شود ارگان این سازمان اعلام کرد: مریم رجوی با یادآوری مواضع شجاعانه ملک عبدالله در مسائل مربوط به جهان عرب و اسلام و به خصوص مواضع او علیه دخالتهای رژیم دینی حاکم بر ایران و سیاستهای ضدانسانی و ضداسلامی این رژیم علیه کشورهای منطقه، ابراز امیدواری کرد که رویکرد مقابله و قاطعیت در برابر این رژیم که ملک عبدالله آن را به درستی «رأس مار فتنه و ریشه همه مشکلات منطقه» توصیف کرده بود، بیش از پیش تقویت شود.
 
سایت فرقه‌ها می‌نویسد: بدین ترتیب، مریم رجوی سیاست‌های ضدایرانی و تروریست‌پرور عربستان سعودی (که طی حداقل سه سال گذشته منجر به کشتار صدها هزار انسان بیگناه در خاورمیانه و به کنیزی رفتن هزاران زن و دختر کرد و عرب شده) را مورد ستایش قرار داده و ابراز امیدواری کرده که این سیاست‌های ضدبشری بیش از پیش تقویت شود. منظور این زن جنگ‌افروز که سال‌هاست به همراه شوهرش کاخ‌ملک عبدالله در عربستان سعودی را کعبه آمال خود قرار داده، از «در یک راستا بودن» چیزی نیست جز همسویی سیاست‌های جنایتکارانه آل‌سعود با سیاست‌های تروریستی فرقه ‌رجوی.
 
سایت فرقه‌ها با اشاره به این بخش از خبر «سازمان» که «مریم رجوی با تاکید بر دوستی ملک عبدالله با رهبر مقاومت ایران و نامه‌ها و دعوتهای مکرر او به ریاض و مکه و مدینه و کازابلانکا در دوران ولیعهدی‌اش از رهبر مقاومت، به ویژه هدیه قسمتی از پرده کعبه به مسعود، برای مردم سعودی در راستای صلح و آرامش در منطقه و خلع‌ید از رژیم آخوندی در کشورهای منطقه آرزوی پیشرفت و موفقیت کرد»، نوشت: همانطور که به وضوح قابل مشاهده است، مریم رجوی از زد و بندهای شوهرش با ملک عبدالله طی سی سال گذشته خبر می‌دهد و معترف می‌شود که ملک عبدالله بارها از مسعود رجوی برای سفر به ریاض و... دعوت به عمل آورده و هدایایی نیز به او مسترد نموده است. لازم به یادآوری است که مریم قجر عضدانلو در دهه هفتاد هم ملاقاتی پنهانی با ملک حسین پادشاه اردن داشت که پس از مرگ وی انتشار یافت. البته مسعود رجوی نیز در دهه شصت و در زمانی که ایران و عراق در جنگ بسر می‌بردند، به همراه صدام حسین سفری چند روزه به عربستان داشت و در این مدت میهمان ویژه ملک عبدالله بود.
 
یادآور می‌شود سازمان منافقین 17 هزار شهروند ایرانی را ترور کرده و در عین حال به عنوان آلت دست رژیم صدام برای سرکوب خونین شیعیان و کردها عمل کرد. با جولان سازمان‌های تروریستی داعش و جبهه ‌النصره، برخی اعضای سازمان نیز از سوریه سردرآورده و مریم رجوی با برخی سران گروهک‌های تروریستی عکس یادگاری گرفت.
 
چرا دولت با قاچاق کالا که یک سوم واردات است برخورد نمی‌کند
 
دولت باید درباره آمار عجیب و غریب قاچاق کالا اقدام کند.
 
روزنامه اعتماد در این‌باره نوشت: اخبار عجیب و غریبی که هر روز در جامعه منتشر می‌شود، شاید تکراری بوده و چندان جدید نباشد، ولی به هرحال دولت باید نسبت به اصل صحت و سقم این اخبار واکنش نشان دهد و اگر خبر صحیح است، توضیح دهد که چرا اقدام مؤثری در این زمینه‌ها انجام داده نمی‌شود.
 
این روزنامه افزود: گفته شده که اندازه قاچاق کالا در کشور تا حدود یک سوم واردات رسیده است. این نه‌تنها به معنای واردات کالای بی‌کیفیت است، بلکه معادل از دست رفتن درآمد کلان دولت از تعرفه‌های گمرکی نیز است. در همین زمینه فقط به عنوان نمونه، ارقام بسیار حیرت‌آوری از ضرر دولت در نگرفتن مالیات گمرکی از دستگاه‌های تلفن همراه منتشر شده است؛ تلفن‌هایی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند. با توجه به حجم کوچک موبایل، شاید بتوان توجیهاتی را برای عملی بودن قاچاق این کالا به داخل کشور سرهم کرد، هرچند نه در این ابعاد. ولی اخیراً گفته شده است که کلیه میوه‌های خارجی به جز موز که در بازار داخلی کشور عرضه می‌شود، قاچاق هستند. مورد عجیب دیگر، فروش دیپلم‌های جعلی است. سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه متأسفانه اخیراً شمار دیپلم‌های جعلی نسبت به گذشته افزایش یافته است، به خانواده‌ها در این خصوص هشدار داد و گفت: درصورت شناسایی افراد سودجو و مراکز غیرمجاز، برخوردهای قانونی لازم انجام خواهد شد.
 
در ادامه این مطلب خاطرنشان شده است: موضوع دیپلم جعلی را بگذاریم کنار فروش مقاله و پایان‌نامه و امثال آن که آگهی‌های آنها علناً بر در و دیوار شهر نصب می‌شود. این نحوه برخورد باتخلفات از سوی کارگزاران دولتی جای سؤال دارد. این معنا ندارد که دیپلم جعلی در مراکز غیرمجاز فروخته شود درحالی که تبلیغات هم می‌کنند و دولت هم بداند یا حتی نداند، و در عین‌حال وزارت مربوطه هیچ اقدامی برای بستن این مراکز نمی‌کند. آیا کار سختی است که یک بازپرس برای رسیدگی به این امور تعیین شود؟... مردم برحسب اعتماد به جامعه و تبلیغات رسمی و حضور نظارتی دولت زندگی و رفتار می‌کنند، همان‌طور که موقع خرید مواد غذایی فرض می‌کنند دولت بیدار و ناظر است و وظیفه دولت هم همین است. یعنی چه که تکنولوژی‌های جدید امکان شبیه‌سازی مدارک را فراهم کرده است؟ اگر چنین است، جعل مدرک باید سراسر دنیا را برداشته باشد. تکنولوژی جدید امکانات نظارتی را نیز افزوده است. کافی است یک مرکز برای استعلام وجود داشته باشد. به علاوه جعل مدرک زندان دارد. کافی است یک موردش را به دادگاه بکشانید.