پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹

توهین سفارت استرالیا به خبرنگاران ایرانی!

سفارت استرالیا تاکید کرده که به دلیل مشکلات بزرگی که به لحاظ اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور ایران وجود دارد مطمئن نیست که این خبرنگاران(خبرنگاران متقاضی درخواست روادید کشور استرالیا) به کشور خود بازگردند.
کد خبر : ۲۲۰۱۴۴
صراط: جام ملتهای آسیا که روزهای آغازین خود را سپری می کند، یکی دیگر از آوردگاههایی است که مردم کشورمان به آن چشم امید دوخته اند و انتظار دارند تیم ملی کشورمان ضمن انجام بازیهایی در خور نام کشورمان، موفقیت خوبی نیز کسب کند.
 
با توجه به این اهمیت، رسانه های کشورمان نیز توجه ویژه ای به این رویداد داشته اند اما درحالی تعداد انگشت شماری از خبرنگاران برای پوشش خبری رقابت های جام ملت های آسیا راهی استرالیا شده اند که اکثر اهالی رسانه به دلیل سخت گیری های عجیب و واهی سفارت استرالیا در تهران، از سفر به این رویداد بزرگ آسیایی بازمانده اند.
 
اگرچه ممکن است تا حدی در این زمینه بتوان حق را به هر کشوری داد که شرایط و مقررات مناسبی را برای اعطای ویزا در نظر بگیرد اما سفارت استرالیا پا را از این موضوع فراتر نهاده و در پاسخی که برای تعدادی از اهالی رسانه ارسال کرده، چند دلیل را برای صادر نکردن روادید عنوان نموده که برخی از این دلایل، توهین واضح به خبرنگاران و البته وضعیت عمومی ایران است.
 
با توجه به مسائل مطرح شده در بالا به همراه وضعیت فعلی در ایران ، کشوری که دارای مشکلات بزرگ اقتصادی ، سیاسی و امنیتی است،  من قانع نشدم که شرح شرایط شما پیوندهای کافی با ایران را نشان داده و باعث ترغیب شما برای ترک استرالیا در زمان اتمام مدت ویزای درخواستی خود باشد .
 
سفارت استرالیا در این بخش از ایمیل ارسالی خود تاکید کرده است که «به دلیل مشکلات بزرگی که به لحاظ اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور ایران وجود دارد مطمئن نیستند که این خبرنگاران به کشور خود بازگردند !!!»
 
 
بخشی از پاسخ سفارت استرالیا به خبرنگاران ایرانی
 
البته دلیل دیگر استرالیایی ها برای برخی از این خبرنگاران، مجرد بودن آن ها عنوان شده است اما برخی دیگر از اهالی رسانه که مجرد هم بوده اند، موفق به دریافت این ویزا شده اند.
 
البته سکوت مسئولان ذیربط اعم از فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور خارجه در خصوص توهین سفارت استرالیا به خبرنگاران و جامعه ایران امری غیرقابل قبول است و این موضوع حتی در نشست خبری مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه مطرح شد اما اقدام و واکنش شجاعانه ای در این خصوص صورت نگرفت.
 
به راستی وقتی خبرنگاران در جایگاه حقوقی خود با چنین مشکلاتی از سوی یک سفارت دسته چندم مواجه می شوند وای به حال مردم عادی که معلوم نیست برای گرفتن یک روادید از چه مشکلات و توهین هایی باید عبور کنند!

منبع: صبحانه