پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۴

مجازات رشوه در ناجا از زبان احمدی مقدم

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه نیروی انتظامی حق ندارد چشمش را بر روی پلیدی‌ها ببندد، گفت: مأموران نیروی انتظامی تنها زمانی می توانند اصلاح گر باشند که خود صالح باشند.
کد خبر : ۲۱۳۷۴۴
صراط: سردار اسماعیل احمدی مقدم در مراسم صبحگاه نیروهای انتظامی استان سمنان، اظهار کرد: افراد شاغل در نیروی انتظامی قبل از اینکه وظایف حرفه ای خود را بیاموزند باید ابتدا خود را به تقوا آراسته کنند و عهد کنند جز در مسیر اجرای عدالت، نباشند.
 
وی وحدت و اتحاد را اساس قدرت امروز جمهوری اسلامی دانست و گفت: در سایه همین وحدت و اتحاد است که ایران اسلامی به تنهایی در یک سوی میز مذاکراتی است که گروه 1+5 و همه قدرتهای جهانی در سوی دیگر این میز قرار دارند.
 
احمدی مقدم افزود: اقتدار جمهوری اسلامی سبب شده که کشورهای 1+5 نتوانند اراده خود را به کشور ما تحمیل کنند.
 
احمدی مقدم با بیان اینکه خدا را شاکریم که در حکومت ولایی زندگی می کنیم، تصریح کرد: مسیر هدایت چیزی جز مسیر ولایت نیست و حرکت در این مسیر است که سبب سربلندی کشور شده است.
 
فرمانده نیروی انتظامی به برخی از ویژگی های نیروهای انتظامی نیز اشاره کرد و افزود: مأموران نیروی انتظامی تنها زمانی می توانند اصلاح گر باشند که خود صالح باشند؛ چرا که اصلاح به دست غیر صالح، امرغیر ممکن و محالی است.
 
وی خاطرنشان کرد: تفاوت نیروی انتظامی کشور ما با نیروهایی که در خدمت حاکمان جور و غیر مردمی هستند در این است که ابزار صلاح و قدرت آنها برای استمرار حکومت حاکمان جور است در صورتی که در کشور ما قدرت در خدمت مظلومان است.
 
وی تصریح کرد: نیروی انتظامی حق ندارد چشمش را بر روی پلیدی ها ببندد بلکه باید با تمام قدرت با انحرافات اخلاقی مبارزه کند.
 
احمدی مقدم با اشاره به فرازهایی از زیارت اربعین و فلسفه قیام اباعبدا...حسین (ع) تصریح کرد: ظالمان در شرایطی حاکم می شوند که زمینه های ظلم پذیری در جامعه وجود داشته باشد و نهضت امام حسین (ع) نیز برای احیای امر به معروف و نهی از منکر بود و ایشان شهادت را به ذلت ترجیح دادند.
 
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ما باید پیرو خط سرخ ابا عبدالله باشیم، خاطرنشان کرد: ماموران پلیس باید به پالایش درون خود بپردازند و از درون، رشید و متعالی باشند تا قادر باشند در بیرون، از جامعه دفاع کنند.
 
روزانه 50 هزار زائر ایرانی راهی عراق می‌ شوند
 

فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به لغو هزینه های ویزا برای سفر به عتبات عالیات، گفت: به طور متوسط روزانه بالغ بر 50 هزار زائر از مرزهای کشورمان راهی کشور عراق می‌ شوند.
 
سردار اسماعیل احمدی مقدم که به منظور ارزیابی عملکرد نیروی انتظامی استان سمنان در طرح رشد و تعالی فردی و سازمانی این نیرو به استان سمنان سفر کرده است در جمع خبرنگاران رسانه های سمنان نیز اظهار کرد: شمار زائران و دوستداران اهل بیت(ع) که برای زیارت عتبات عالیات و حضور میلیونی در پیاده‌روی اربعین شهادت حضرت اباعبدالله(ع) از مرزهای ایران اسلامی به کشور عراق سفر می کنند در قیاس با سال گذشته، تا کنون دو برابر شده و پیش بینی می شود در روزهای آتی جمعیت بیشتری از هم وطنان به این کشور سفر کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود، شمار زائران ایرانی عتبات عالیات تا روز اربعین حسینی بالغ بر یک میلیون نفر برسد.
 
احمدی مقدم به استقبال بی سابقه زوار ایرانی برای حضور در راهپیمایی امسال اربعین امام حسین(ع) اشاره کرد و افزود: اگر چه ارادت مردم ایران به خاندان رسول ا... همیشگی است اما با تسهیلاتی که در سال جاری پیش بینی شده و با لغو هزینه روادید و عوارض خروج از کشور، شمار زوار ایرانی افزایش چشمگیری داشته که از سه مرز شلمچه، مهران و چزابه در حال انجام است و روز به روز حضور اراتمندان به امام حسین(ع) پرشورتر نیز می شود.
 
سردار احمدی مقدم با بیان اینکه هجوم زوار ایرانی بگونه ای بوده که نیروهای عراقی نتوانستند خدمات مناسبی ارایه دهند ادامه داد: هجوم جمعیت فراتر از انتظار و بگونه ای بود که نیروهای مرزی عراق برای چند روز از ورود زوار ممانعت کردند و همین باعث شد جمعیت زیادی از زوار پشت مرزها بمانند که این مهم مشکلاتی را به همراه داشت اگر چه نیروهای ایرانی با تسهیلاتی که برای زوار فراهم کرده بودند، در داخل با مشکلی روبرو نبودیم.
 
فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی از اعزام یک هیئت برای تسهیل در تردد زوار به خطوط مرزی خبر داد و اضافه کرد: از آنجا که نیروهای عراقی نتوانسته بودند همپای نیروهای مرزی ایران به زوار خدمات ارایه دهند مشکلاتی بوجود آمد که با اعزام این هیئت ، رفت و آمدها تسهیل شد.
 
وی همچنین با بیان اینکه از هم اکنون برای بازگشت این زوار برنامه ریزی شده است، به راه اندازی قرارگاه اربعین در نیروی انتظامی اشاره کرد و افزود: همه دستگاه های ذیربط و از جمله پلیس راه ،پلیس راهور ، وزارت راه و شهرسازی ، نیروهای مرزی و... از هم اکنون برای بازگشت این زائران تدابیر لازم را اندیشیده اند.
 
وی همچنین در پاسخ به پرسشی پیرامون ماجرای اسیدپاشی های اصفهان،تصریح کرد: عاملان اسیدپاشی های اصفهان هنوز شناسایی نشده‌اند.
 
وی ادامه داد: سالانه حدود 600 تا 700مورد حادثه اسیدپاشی در کشور روی می دهد که عمدتا به دلایل شخصی و کینه جویی های خانوادگی و.. است و تقریبا عاملان بیش از 90 درصد آنها شناسایی می شوند. اگرچه عاملان اسیدپاشی های اصفهان هنوز شناسایی نشدند.
 
وی با بیان اینکه اسیدپاشی ها تنها بر روی افراد نبوده بلکه اسیدپاشی بر روی خودرو و دستگاه هایی از این دست نیز داشته ایم اظهار کرد: باید قوانین در خصوص مجرمان اسیدپاشی سخت گیرانه تر شود تا شاهد وقوع حوادث دلخراشی از این دست در کشور نباشیم.
 
مجازات 10هزار تومان رشوه در ناجا اخراج است
 
احمدی مقدم برخورد با فساد در این نیرو را بسیار جدی دانست و یادآور شد: نیروی انتظامی در برخورد با فساد جدی است و با مساله رشوه در ناجا برخورد جدی تری می شود بطوری که علاوه بر مجازات قضایی، حداقل مجازات آن حتی برای گرفتن 10 هزار تومان هم اخراج است.
 
وی با اشاره به اینکه کوچکترین اغماضی در اخذ رشوه و یا تبانی نیروها در موارد نظیر مواد مخدر و جرائم سازمان یافته نمی شود، به اجرای طرح سنجش سازمانی در این نیرو اشاره کرد و افزود: این طرح که سال هاست در ناجا اجرا می شود هر ساله با همکاری نیروهای دانشگاهی اجرایی می شود.
منبع: ایسنا