صراط: مهدی چمران در ابتداء یکصد و شانزدهمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به رویداد های دهه دوم آذر ماه گفت: 15 آذر سالروز شهادت یکی از شجاع ترین خلبانان هوا نیروز شهید احمد کشوری است که همه شهامتها، شجاعتها و ایثار او را در دوران دفاع مقدس به خاطر دارند. شهید پر افتخاری که نام او با نام دفاع مقدس و هوانیروز قرین است.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس شهید کشوری بارها در عملیاتهای متهورانهای که علیه دشمن بعثی انجام میگرفت شرکت داشت و رشادتهای بی نظیری از خود به نمایش گذاشت. در یکی از این عملیات ها در "میمک " ایلام هلی کوپتر وی مورد اصابت موشک قرار گرفت که با تلاش فراوانی هلی کوپتر را به داخل خاک کشور کشاند و به شهادت رسید. یاد و نام او و تمام شجاعت هایش را گرامی میداریم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به 16 آذر روز دانشجو گفت: 61 سال قبل در چنین روزی در سال 1332 بعد از کودتای ننگین 28 مرداد که امریکا ایران را به زیر سیطره خود در آورد ، نیکسون رئیس جمهور وقت امریکا اعلام کرد که به ایران میآید.
چمران افزود: در آن روزها گارد شاهنشاهی اقدامات بسیاری در جهت سرکوب دانشجویان به عمل آورده بودند. چند روز پیش از 16 آذر نیروهای گارد در دانشگاه تهران و دانشکده فنی حضور داشتند و دانشجویان احساس میکردند که توطئهای در کار است، شایعاتی هم به گوش میرسید که چندین تن از دانشجویان را از سر در دانشگاه آویزان می کنند برای عبرت سایرین که سرانجام این اقدامات با ورود گارد شاهنشاهی به کلاسهای دانشکده فنی و شهادت سه تن از دانشجویان و زخمی شدن چندین تن دیگر از جمله شهید مصطفی چمران پایان یافت.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی نیکسون وارد ایران شد و در دانشگاه خالی از دانشجو که دیوارهای آن به خون دانشجویان رنگین شده بود درجه دکترای افتخاری گرفت.
چمران خاطر نشان کرد: شهید چمران تعبیر زیبایی از این روز داشتند "از قدیم در کشور ما رسم است که جلوی پای میهمانان و بزرگان قربانی کنند و رژیم خودکامه شاهنشاهی نیز سه تن از عزیزان کشور را قربانی کرد" یاد این دانشجویان عزیز را گرامی میداریم و مستکبران بدانند که رویحه استکبار ستیزی همچنان در امتداد راه مبارزه علیه آنان وجود دارد.
چمران همچنین یاد آور شد: روز 17 آذر سالروز آغاز انتفاضه مقدس مردم فلسطین است. در هشتم دسامبر 1987 در پی کشتار جوانان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی انتفاضه اول در نوار غزه شکل گرفت و هم اکنون شاهد هستیم که انتفاضه سوم در حال شکل گیری است که امیدواریم ملت مسلمان فلسطین بساط دولت اشغالگر قدس را برچیند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: روز 20 آذر دومین سالگرد آیت الله مجتهدی است که کلاس درس وی در بازارچه نایب السلطنه بسیار معروف بود و امثال شهید دکتر چمران و شهید دکتر قندی نیز در کلاس درس وی شرکت داشتند. این عالم ربانی عمر خود را صرف تعلیم و تربیت امور دینی کرد. خداوند روح او را با پاکان و ائمه اطهار محشور نماید.
حقانی: شهرداری در حفظ و صیانت از ساختمانهای هویت دار تهران کوشا باشد
محمد حقانی رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری در ادامه یکصد و شانزدهمین جلسه شورا اظهار داشت کالبد هر شهری با ساختمانهای آن شناخته میشود که یکی از جاذبههای گردشگری هر شهر هم به شمار میرود همچنانکه در شهر تهران نیز اینگونه است.
حقانی ادامه داد: این ساختمانها حتما نباید تاریخی باشند همچنانکه برج آزادی که نماد شهر تهران است یکی از همین ساختمانها به شمار میرود و تاریخی هم نیست اما متاسفانه در طرح جامع و تفصیلی شهر تهران توجهی به ساختمانها نشده است.
رئیس کمیته محیط زیست شورا اضافه کرد: در همه جای دنیا مردم به عناوین مختلف در پی نگهداری ساختمانها هستند، ساختمان هایی که متعلق به هنرمندان، دانشمندان و .. است و ما هم باید از این رویه پیگیری کنیم.
حقانی تصریح کرد: با این حال ساختمانهای این چنینی در پایتخت به دلیل عدم نظارت، فرصت طلبی و سود جویی در معرض تهدید و تخریب قرار گرفتهاند که اخیرا تخریب بزرگترین و گران ترین خانه تهران واقع در بزرگراه آفریقا ما را نگران کرده است.
وی ادامه داد: چرا باید این امر صورت گیرد و تغییر کاربری برای این خانه داده شود و برج هشت طبقه به جای آن احداث شود.
عضو شورای شهر تهران گفت: در نیاوران خانه معروف نصیری نیز که دارای تعداد زیادی درخت است در معرض تهدید قرار دارد در حالی که میتوان از این خانه به عنوان موزهای تحت عنوان موزه ظلم استفاده شود و از تخریب آن جلوگیری کرد.
نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری بیان کرد: تذکر من به شهردار این است که در حفظ و صیانت از ساختمانهای شهر کوشا باشد.
شاکری: کرسیهای آزاد اندیشی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است
به گزارش فارس اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در ادامه جلسه گفت: روز دانشجو از پر افتخار ترین روزهای ما است و این روز در جنبش دانشجویی ما و تاریخ ما بسیار با اهمیت است.
شاکری ادامه داد: بسیاری از فعالیتهای بعد از انقلاب از جهاد سازندگی گرفته تا کمیته انقلاب به دست دانشجویان پر توان و مسلمان پیرو خط امام پایه گذاری شده و از اینرو نقش دانشگاه و دانشجو در جمهوری اسلامی محسوس است.
وی افزود: امروز و فردا در دانشگاهها مراسمی برگذار میشود و من نظر شما عزیزان شورا ، نمایندگان مجلس و اعضای وزارت علوم را به این نکته جلب میکنم که کرسیهای آزاد اندیشی همواره از افتخارات نظام ما بوده است. همچنانکه شهید بهشتی در کنار کومولهها و سوسیالیستها با قدرت از ارزشهای نظام دفاع میکرد پس نباید گذاشت که جهت گیریهای برخی به حذف گروهی بیانجامد و باید کاری کرد تمام دانشجویان در صحنه باشند.
رئیس کمیته عمران همچنین اضافه کرد: من از شورای اسلامی شهر میخواهم موضوع مدیریت بحران را به دقت مورد بررسی قرار دهد. در یکی از بازدید های ما از پروژهای بزرگ در یافتیم که سازمان مدیریت بحران نقطه نظراتی در این باره داشته که متاسفانه به کار گرفته نشده است.
شاکری طی تذکری گفت: معاونت شهرسازی و معماری ، سازمان نظام مهندسی و شهرداری تهران از این پس در پروژههای مهم شهری باید موضوعات پیشگیری سازمان مدیریت بحران را به عنوان پیوست پروژه در نظر بگیرند و به آن عمل کنند نه مانند بعضی پیوستها که به فراموشی سپرده میشود.
عضو شورای شهر تهران بیان داشت: برخی مجوزهایی که برای پروژه ها داده میشود موجب سردر گمی و مزاحمت برای شهروندان اطراف آنها شده و من از مسئولان میخواهم این موارد را از قبل مطالعه کنند و صرفا به یک تحلیل ترافیکی روی کاغذ بسنده نکنند.
انصاری در واکنش به تغییر مدیر روابط عمومی شورا:در جایی که مقام وجود ندارد چگونه قائم مقام تعیین میشود
به گزارش فارس غلامرضا انصاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا در در ادامه یکصد و شانزدهمین جلسه شورا ضمن تبریک روز دانشجو گفت: سالرزو 16 آذر به ما یاد آوری میکند که سه آذر اهورایی جان خود را فدای راه مبارزه با استبداد داخلی و استکبار بیگانه کردند که ما همواره باید این مهم را مد نظر قرار دهیم.
انصاری در ادامه با اشاره به تغییر مدیریت در روابط عمومی شورا افزود: جا دارد تشکری از آقای هادیان داشته باشیم ، مدیر سابق روابط عمومی شورا که در طول یکسال گذشته حضور پر رنگی داشتند و اهل قلم بودند.
وی اضافه کردند: هادیان با تعامل خوبی که با مطبوعات داشتند سبب شده بودن که شورا حضور پر رنگی در اخبار و مطبوعات داشته باشد.
انصاری همچنین در طی تذکری گفت: جناب آقای چمران درست است که ما به شما رای ندادیم اما حفظ کیان شورا و جایگاه ریاست شورا بر همه ما واجب است اما چگونه میشود که مسئول روابط عمومی به عنوان قائم مقام تعیین میشود و یا به بیانی دیگر برای من نامئنوس است در جایی که مقام وجود ندارد قائم مقام تعیین میشود. بهتر بود برای روابط عمومی مسئول تعیین میشد و آن مسئول برای خود قائم مقام تعیین میکرد.
طلایی: مجوز قانونی برگزاری انتخاب شورایاری ها داده شده است
به گزارش فارس،بررسی طرح اصلاح موادی از مصوبه تشکیل انجمنهای شورایاری شورای اسلامی شهر تهران مصوب آبان ماه سال 78 (اولین دوره شورا) در شرایطی در دستور کار یکصد و شانزدهمین جلسه شورا از چهارمین دوره قرار گرفته بود که زمزمههایی از دریافت مجوز برگزاری انتخابات و حتی پیشنهاد روز برگزاری آن به گوش میرسید.
مرتضی طلایی نایب رئیس شورا و رئیس ستاد شورایاری های شهر تهران، برای دفاع از این طرح پشت تریبون شورا رفت و با اعلام این خبر که از نظر قانونی مجوز برگزاری انتخابات چهارمین دوره شورایاریها دریافت کردهایم، گفت: 24 بهمن عنوان روز برگزاری این انتخابات به هیأت نظارت و فرمانداری تهران پیشنهاد دادهایم چرا که انتخابات سومین دوره نیز در این روز برگزار شده است.
طلایی در ادامه به شرح مختصری از تاریخچه شکل گیری شورایاریها از سال 78 تاکنون پرداخت و افزود: فرآیند رشد شورایاریها طی 3 دوره با فراز و نشیبهایی همراه بوده است اما اساس قانونی آن در دوره اول شورا و در سال 78 پایه گذاری شد.
در جریان برگزاری انتخابات دوره دوم و سوم شورایاریها که درآن هم شاهد فراز و فرودهایی بودیم، مقرر شد آئین نامه انتخاباتی شورایاریها تهیه شده و در هیأت دولت به تصویب برسد.
بعد از مدتها این آیین نامه در کمیتههای تخصصی تدوین و تایید شده است. اما تعیین تکلیف نهایی آن منوط به تصمیم گیری در هیأت دولت است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر و با توجه به افزایش عمر سال سومین دوره شورا فعالیت شورایاریها نیز تمدید شد و بیش از 7 سال از فعالیت سومین دوره شورایاریها می گذرد.
رئیس ستاد شورایاریهای شهر تهران افزود: جهت ساماندهی وضعیت موجود دو سیاست راهبردی کوتاه مدت و بلند مدت اتخاذ شده است که در راهبرد اولیه و کوتاه مدت با توجه به بررسیهای انجام گرفته به این نتیجه رسیدیم که به صورت اورژانسی بخشی از اساسنامه قبلی شورایاریها از جمله موضوعاتی از قبیل شرایط سنی، تحصیلی، مدت اقامت در محل، اصلاح شود و در راهبرد بلند مدت سایر اصلاحیه به صورت کارشناسی و دقیق انجام شود.
وی افزود: همچنین در مسیر ساماندهی، ستاد مشارکتهای اجتماعی، مدیریت محله در حوزههای فرهنگی و اجتماعی، ورزشی و خدماتی در مقیاس محلهایی مسوولیتهای اجرایی را به عهده گرفتند که در 370 محله تهران، 320 سرای محله در 14 حوزه فعالیت مستمری دارند. در مسیر بعدی نیز ساماندهی شورایاریها را در برنامه داریم که وظایف آن نیز تعریف و مشخص شده است که برای اجرایی شدن آنها نیاز به اصلاح اساسنامه قبلی شورا است.
طلایی همچنین خاطر نشان کرد با توجه به صدور مجوز برگزاری انتخابات، هیأت نظارت بر انتخابات نیز به عهده کمیتهایی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است. برای شهرداری نیز نقش پشتیبانی و حمایت تعریف شده است. بنابراین در اجرای انتخابات مسیرهای مداخله شورا، شهرداری و شورایاریها برای آنکه شائبهایی ایجاد نشود مسدود شده است.
رییس ستاد شورایاری های شهر تهران دلیل ارائه این طرح را نزدیکی به زمان برگزاری انتخابات شورایاریها عنوان کرد و افزود: چنانچه این اصلاحات قبل از انتخابات انجام نشود، قطعاً تغییر و تحولات مثبتی که از ساختار جدید شورایاریها انتظار داریم محقق نخواهد شد و برگزاری انتخابات به سال بعد موکول نخواهد شد چرا که در سال آینده کشور درگیر انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهد شد.
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز با اشاره به عملکرد و تغییرات رو به رشد شورایاریها از ابتدا تاکنون اظهار داشت: شورایاریها نسبت به گذشته تغییرات روبه رشدی داشتهاند به همین دلیل است که ساختار ستادی و نحوة برگزاری انتخابات ان نیاز به اصلاحات دارد.
وی پیشنهاد داد به دلیل عدم بررسی سایر کمیسیونها بررسی این طرح در صحن شورا به هفته آینده موکول شود.
پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا نیز با اشاره به اهمیت موضوع اصلاح موارد ذکر شده از اساسنامه مصوب سال 78 شورایاریها گفت: اتفاقات مهمی در ستاد شورایاریها رخ داده است، دغدغهها و نگرانیهای تک تک اعضا شورا مدنظر نمایندگان شورا در این ستاد است.
وی تاکید کرد: اگر اصلاحات انجام شده انجام نشود، سیستمی که تاکنون تلاش کرده انتخابات شورایاریها برای چهارمین دوره برگزار شود فلج خواهد شد.
سروری به برخی از دغدغههای عنوان شده در این عرصه اشاره کرد و گفت: دائم به ما گوشزد میکنند که افراد نامحرمی در عرصه شورایاری ها ورود پیدا کردهاند، که چهره شورایاریها را مخدوش میکنند. بنابراین در تلاشیم که با انجام اصلاحات پیشنهادی زمینهایی را فراهم کنیم که افراد جدید با تحصیلات بالاتر و ظرفیتهای جدیدی وارد این عرصه شوند.
وی افزود: اما این نکته را هم در نظر داریم که افراد کم سواد اما با توان و ظرفیت بالا و عالم در محلات وجود دارد که میتوانیم برای استفاده از این ظرفیتها استثناء قرار دهیم.
احمد مسجدجامعی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا نیز با اشاره تجربهایی که در برگزاری دوره سوم شورایاریها داشته است، نظارت بر انتخابات این دوره توسط نمایندگان تهران در مجلس شورا را با عنوان تفویض اختیارات شورا به مجلس خواند و افزود: گفتوگو و تعاملات ما با دولت و مجلس نباید به سمتی پیش برود که اختیاراتمان را به آنها تفویض کنیم.
وی افزود: ما مجلس محلی هستیم و مجلس شورای اسلامی یک مجلس در سطح ملی است. بنابراین در حوزه محلی دستگاههای دیگر باید تابع مجلس محلی شان باشند به همین دلیل است که مجلس نباید ناظر ما در مسائل محلی باشد.
مسجدجامعی افزود: شورا و شورایاریها نمادی از مردم سالاریاند که تبلور آن در برگزاری انتخابات سنوات قبل مشهود است.
وی افزود: در گذشته یکی از نکات اصلی ورود به هیات نظارت بر انتخابات شورایاریها این بود که نماینده نباشد. در یک روند شفاف و مردمی هیات نظارت با مدیریت شورا توسط منطقه برای هر محله انتخاب میشد. این هیات نظارتی که با مشارکت مردم انجام میشد چه دلیلی دارد که در حال حاضر جایگاه و اختیاراتش را به نهاد و دستگاه دیگری واگذار کنیم.
مسجدجامعی یادآور شد: به دلیل از دست ندادن این جایگاه بود که انتخابات دوره سوم در دو روز انجام شد.
وی تاکید کرد: بنابراین مسئله هیات نظارت بسیار جدی است و حرمت شوراها را که تاکنون حفظ کردهایم باید حفظ شود.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز یادآور شد؛ در شرایط که انتخابات میخواهد برگزار شود، نیازی به تعویض اساسنامه نداریم.
منتهی با طولانی شدن دوره سوم شرایط در برخی محلات پیش آمده است که نیاز است این اصلاحات به صورت اورژانسی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: بحث میزان تحصیلات، شرایط سنی و استقرار بلند مدت در محلات خبر این اصلاحات اورژانسی است. اگر انتخابات به سال بعد موکول شود با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد.
چمران افزود: در توافقات به عمل آمده قرار شد چون در انتخابات شوراها ناظر مجلس است، در انتخابات شورایاریها نیز کمیته نمایندگان تهران ناظر باشند.
احمد دنیامالی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز تاکید کرد: چرا برای تصمیم گیری در اصلاح اساسنامه قبلی عجله داریم. وقت آن رسیده است که عملکرد 15 ساله شورایاریها را مورد بررسی دقیق قرار دهیم چرا که در سال 78 که اساسنامه آن تصویب شد با توجه به شرایط زمانی و مکانی آن موقع بوده است. بنابراین در زمان فعلی نیاز به تغییرات و تحولات اساسی در ساختار شورایاریها احساس میشود.
تعویق بررسی این طرح به هفته آینده چندان ضرری نخواهد داشت.
سرخو رئیس کمیسیون حمل و نقل شورا نیز یادآور شد: کمیسیونها طی یک هفته تا 10 روز میتوانند اشکالات و موارد پیشنهادی را دقیق تر بررسی کنند. چنانچه ساختار برگزاری در این دوره درست پایه گذاری شود این کار ماندگار خواهد ماند.
براساس این گزارش، با توجه به پیشنهاد ارائه شده به هیأت رئیسه مبنی بر تعویق یک هفتهایی بررسی طرح مذکور، این پیشنهاد به رأی گذاشته شد که اکثریت اعضا به آن رأی دادند.
دبیر: سهم شهرداری پرداخت نشده، سهم راهور در دست ناجا
به گزارش خبرگزاری فارس؛ علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه شورا طی تذکری به شهرداری تهران گفت: بر اساس بند ج ماده 86 برنامه پنج ساله، شهرداری ملزم به دریافت تاییدیه حمل و نقل برای پروژه های بزرگمقیاس شهرسازی است. همچنین طبق بند پ ماده 16 برنامه پنج ساله، شهرداری باید مطالعات عارضه سنجی ترافیکی را برای کاربری های خاص که منجر به اثرات عمده ترافیکی می شود، انجام دهد.
وی ادامه داد: نتیجه عمل نکردن به این موضوع، به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم است که امروزه در مجتمع های تجاری بزرگمقیاس و فرامنطقهای شاهد آن هستیم و ضروری است یادآوری کنم که معاونت شهرسازی شهرداری به همراه معاونت حمل و نقل و ترافیک، باید این مجوز را قبل از اینکه پروژه به کمیسیون ماده 5 ارائه شود، تهیه کنند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین گفت: با توجه به رسیدن زمان بررسی بودجه سال 94، شهرداری تهران باید لایحه ای را به منظور ارائه پیشنهاد به دولت در خصوص حمل و نقل عمومی شهر تهران به شورا ارائه می کرد، اما به دلیل تاخیر شهرداری، من از کمیسیون عمران می خواهم این موضوع را در قالب طرح به شورا ارائه دهد.
دبیر همچنین در خصوص سهم پلیس راهور تهران از جرائم راهنمایی و رانندگی تصریح کرد: طبق قانون 70 درصد جرائم راهنمایی و رانندگی سهم شهرداری ها و 30 درصد سهم راهور شهر تهران است که در سال 93 هیچ سهمی از این بابت به شهرداری تهران پرداخت نشده است.
وی تصریح کرد: همچنین طبق اطلاعات رسیده ظاهرا سهم 30 درصدی راهور در اختیار ناجا قرار گرفته، اما از این سهم هم هنوز مبلغی به پلیس راهور تهران اختصاص پیدا نکرده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا از فرمانده ناجا درخواست کرد این موضوع را پیگیری کند و گفت: طبق روال، بودجه جاری راهور تهران بزرگ را شهرداری می دهد، اما این موضوع نباید مانع پرداخت سهم راهور از جرائم راهنمایی و رانندگی شود؛ چرا که راهور مشکلات زیادی در شهر تهران دارد که با کمک این بودجه می تواند بار این مشکلات را کاهش دهد.
مسجد جامعی: یادگاری از شهید شریعت رضوی در موزه شریعتی نصب شود/ کاشانی: دانشجویی که به جرم وطن پرستی شهید شد
به گزارش فارس، در ادامه جلسه مسجد جامعی ضمن تبریک روز دانشجو گفت: شهید شریعت رضوی یکی از کسانی بود که در ارومیه با چند تن دیگر در مقابل هجوم متفقین ایستادگی کردند و جز معدود نیروهایی بودن که از کشور ایران دفاع کردند و به شهادت رسیدند.
وی افزود: حال که مقبرههای این عزیزان در آذربایجان پیدا شده بد نیست تندیسی از این شهید در موزه شریعتی هم به یاد این عزیزان ساخته شود تا دفاع این دلاورمردان از سرزمین ما گرامی داشته شود.
حبیب کاشانی نیز در این جلسه به شهادت شهید طباطبایی اشاره کرد و گفت: در سال 53 دانشجوی شهید طباطبایی ، به جرم پرت کردن گوجه به وزیر خارجه امریکا توسط ساواک دستگیر شد و به شهادت رسید.
وی ادامه داد: خانواده این شهید بزرگوار از سال 53 تا 58 به دنبال وی بودند و در مراجعت این عزیزان به ساواک مادر شهید را از پله به پایین پرت میکنند که سبب معلولیت وی میشود.
کاشانی تصریح کرد: در سال 57 که شکنجه گران ساواک دستگیر می شوند خبر شهادت این شهید را میدهند. پدر شهید طباطبایی همواره به من میگوید که فرزندش به مانند سرور و سالار شهیدان بدون کفن به خاک سپرده شده است.
چمران: کمیتههای مشترک با مجلس هر چه سریعتر برگزار شود
رئیس شورای شهر تهران، در یکصد و شانزدهمین با اشاره به اینکه اکنون زمان بررسی بودجه دولت در مجلس شورای اسلامی است ،گفت: باید جلسهای با نمایندگان شهر تهران در مجلس، تشکیل شود تا در کمیتههای مشترک موارد مربوط به بودجه در حوزه مدیریت شهر تهران اصلاح شود.
پرویز سروری رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا نیز طی تذکری گفت که از تقدیم لایحه به مجلس تا پیشنهاد نمایندگان ،زمان طلایی است که باید هر چه سریعتر جلسات مشترک با نمایندگان مجلس برگزار و پیشنهاد های مدیریت شهری نیز اعمال شود.
براساس طرحی دوفوریتی؛تعطیلات نیمه دوم سال شورا تصویب شد
در پایان یکصد و شانزدهمین جلسه شورا، دو فوریت طرح تعطیلات نیمه دوم سال شورا، مورد بررسی قرار گرفت که این دو فوریت به تصویب اعضای شورا رسید.
بر اساس این مصوبه دو جلسه شورا در روزهای سه شنبه مورخ 18 آذر ماه و نیز یکشنبه مورخ 23 آذر ماه برگزار نخواهد شد.
گفتنی است به دلیل عزیمت برخی از اعضای شورا به عتبات عالیات در اربعین سالار شهیدان این طرح دو فوریتی ارائه شده است .
شایان ذکر است جلسه بعدی شورا سه شنبه 25 آذرماه خواهد بود.
وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس شهید کشوری بارها در عملیاتهای متهورانهای که علیه دشمن بعثی انجام میگرفت شرکت داشت و رشادتهای بی نظیری از خود به نمایش گذاشت. در یکی از این عملیات ها در "میمک " ایلام هلی کوپتر وی مورد اصابت موشک قرار گرفت که با تلاش فراوانی هلی کوپتر را به داخل خاک کشور کشاند و به شهادت رسید. یاد و نام او و تمام شجاعت هایش را گرامی میداریم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به 16 آذر روز دانشجو گفت: 61 سال قبل در چنین روزی در سال 1332 بعد از کودتای ننگین 28 مرداد که امریکا ایران را به زیر سیطره خود در آورد ، نیکسون رئیس جمهور وقت امریکا اعلام کرد که به ایران میآید.
چمران افزود: در آن روزها گارد شاهنشاهی اقدامات بسیاری در جهت سرکوب دانشجویان به عمل آورده بودند. چند روز پیش از 16 آذر نیروهای گارد در دانشگاه تهران و دانشکده فنی حضور داشتند و دانشجویان احساس میکردند که توطئهای در کار است، شایعاتی هم به گوش میرسید که چندین تن از دانشجویان را از سر در دانشگاه آویزان می کنند برای عبرت سایرین که سرانجام این اقدامات با ورود گارد شاهنشاهی به کلاسهای دانشکده فنی و شهادت سه تن از دانشجویان و زخمی شدن چندین تن دیگر از جمله شهید مصطفی چمران پایان یافت.
وی تصریح کرد: در چنین شرایطی نیکسون وارد ایران شد و در دانشگاه خالی از دانشجو که دیوارهای آن به خون دانشجویان رنگین شده بود درجه دکترای افتخاری گرفت.
چمران خاطر نشان کرد: شهید چمران تعبیر زیبایی از این روز داشتند "از قدیم در کشور ما رسم است که جلوی پای میهمانان و بزرگان قربانی کنند و رژیم خودکامه شاهنشاهی نیز سه تن از عزیزان کشور را قربانی کرد" یاد این دانشجویان عزیز را گرامی میداریم و مستکبران بدانند که رویحه استکبار ستیزی همچنان در امتداد راه مبارزه علیه آنان وجود دارد.
چمران همچنین یاد آور شد: روز 17 آذر سالروز آغاز انتفاضه مقدس مردم فلسطین است. در هشتم دسامبر 1987 در پی کشتار جوانان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی انتفاضه اول در نوار غزه شکل گرفت و هم اکنون شاهد هستیم که انتفاضه سوم در حال شکل گیری است که امیدواریم ملت مسلمان فلسطین بساط دولت اشغالگر قدس را برچیند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: روز 20 آذر دومین سالگرد آیت الله مجتهدی است که کلاس درس وی در بازارچه نایب السلطنه بسیار معروف بود و امثال شهید دکتر چمران و شهید دکتر قندی نیز در کلاس درس وی شرکت داشتند. این عالم ربانی عمر خود را صرف تعلیم و تربیت امور دینی کرد. خداوند روح او را با پاکان و ائمه اطهار محشور نماید.
حقانی: شهرداری در حفظ و صیانت از ساختمانهای هویت دار تهران کوشا باشد
محمد حقانی رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری در ادامه یکصد و شانزدهمین جلسه شورا اظهار داشت کالبد هر شهری با ساختمانهای آن شناخته میشود که یکی از جاذبههای گردشگری هر شهر هم به شمار میرود همچنانکه در شهر تهران نیز اینگونه است.
حقانی ادامه داد: این ساختمانها حتما نباید تاریخی باشند همچنانکه برج آزادی که نماد شهر تهران است یکی از همین ساختمانها به شمار میرود و تاریخی هم نیست اما متاسفانه در طرح جامع و تفصیلی شهر تهران توجهی به ساختمانها نشده است.
رئیس کمیته محیط زیست شورا اضافه کرد: در همه جای دنیا مردم به عناوین مختلف در پی نگهداری ساختمانها هستند، ساختمان هایی که متعلق به هنرمندان، دانشمندان و .. است و ما هم باید از این رویه پیگیری کنیم.
حقانی تصریح کرد: با این حال ساختمانهای این چنینی در پایتخت به دلیل عدم نظارت، فرصت طلبی و سود جویی در معرض تهدید و تخریب قرار گرفتهاند که اخیرا تخریب بزرگترین و گران ترین خانه تهران واقع در بزرگراه آفریقا ما را نگران کرده است.
وی ادامه داد: چرا باید این امر صورت گیرد و تغییر کاربری برای این خانه داده شود و برج هشت طبقه به جای آن احداث شود.
عضو شورای شهر تهران گفت: در نیاوران خانه معروف نصیری نیز که دارای تعداد زیادی درخت است در معرض تهدید قرار دارد در حالی که میتوان از این خانه به عنوان موزهای تحت عنوان موزه ظلم استفاده شود و از تخریب آن جلوگیری کرد.
نایب رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری بیان کرد: تذکر من به شهردار این است که در حفظ و صیانت از ساختمانهای شهر کوشا باشد.
شاکری: کرسیهای آزاد اندیشی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است
به گزارش فارس اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران در ادامه جلسه گفت: روز دانشجو از پر افتخار ترین روزهای ما است و این روز در جنبش دانشجویی ما و تاریخ ما بسیار با اهمیت است.
شاکری ادامه داد: بسیاری از فعالیتهای بعد از انقلاب از جهاد سازندگی گرفته تا کمیته انقلاب به دست دانشجویان پر توان و مسلمان پیرو خط امام پایه گذاری شده و از اینرو نقش دانشگاه و دانشجو در جمهوری اسلامی محسوس است.
وی افزود: امروز و فردا در دانشگاهها مراسمی برگذار میشود و من نظر شما عزیزان شورا ، نمایندگان مجلس و اعضای وزارت علوم را به این نکته جلب میکنم که کرسیهای آزاد اندیشی همواره از افتخارات نظام ما بوده است. همچنانکه شهید بهشتی در کنار کومولهها و سوسیالیستها با قدرت از ارزشهای نظام دفاع میکرد پس نباید گذاشت که جهت گیریهای برخی به حذف گروهی بیانجامد و باید کاری کرد تمام دانشجویان در صحنه باشند.
رئیس کمیته عمران همچنین اضافه کرد: من از شورای اسلامی شهر میخواهم موضوع مدیریت بحران را به دقت مورد بررسی قرار دهد. در یکی از بازدید های ما از پروژهای بزرگ در یافتیم که سازمان مدیریت بحران نقطه نظراتی در این باره داشته که متاسفانه به کار گرفته نشده است.
شاکری طی تذکری گفت: معاونت شهرسازی و معماری ، سازمان نظام مهندسی و شهرداری تهران از این پس در پروژههای مهم شهری باید موضوعات پیشگیری سازمان مدیریت بحران را به عنوان پیوست پروژه در نظر بگیرند و به آن عمل کنند نه مانند بعضی پیوستها که به فراموشی سپرده میشود.
عضو شورای شهر تهران بیان داشت: برخی مجوزهایی که برای پروژه ها داده میشود موجب سردر گمی و مزاحمت برای شهروندان اطراف آنها شده و من از مسئولان میخواهم این موارد را از قبل مطالعه کنند و صرفا به یک تحلیل ترافیکی روی کاغذ بسنده نکنند.
انصاری در واکنش به تغییر مدیر روابط عمومی شورا:در جایی که مقام وجود ندارد چگونه قائم مقام تعیین میشود
به گزارش فارس غلامرضا انصاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا در در ادامه یکصد و شانزدهمین جلسه شورا ضمن تبریک روز دانشجو گفت: سالرزو 16 آذر به ما یاد آوری میکند که سه آذر اهورایی جان خود را فدای راه مبارزه با استبداد داخلی و استکبار بیگانه کردند که ما همواره باید این مهم را مد نظر قرار دهیم.
انصاری در ادامه با اشاره به تغییر مدیریت در روابط عمومی شورا افزود: جا دارد تشکری از آقای هادیان داشته باشیم ، مدیر سابق روابط عمومی شورا که در طول یکسال گذشته حضور پر رنگی داشتند و اهل قلم بودند.
وی اضافه کردند: هادیان با تعامل خوبی که با مطبوعات داشتند سبب شده بودن که شورا حضور پر رنگی در اخبار و مطبوعات داشته باشد.
انصاری همچنین در طی تذکری گفت: جناب آقای چمران درست است که ما به شما رای ندادیم اما حفظ کیان شورا و جایگاه ریاست شورا بر همه ما واجب است اما چگونه میشود که مسئول روابط عمومی به عنوان قائم مقام تعیین میشود و یا به بیانی دیگر برای من نامئنوس است در جایی که مقام وجود ندارد قائم مقام تعیین میشود. بهتر بود برای روابط عمومی مسئول تعیین میشد و آن مسئول برای خود قائم مقام تعیین میکرد.
طلایی: مجوز قانونی برگزاری انتخاب شورایاری ها داده شده است
به گزارش فارس،بررسی طرح اصلاح موادی از مصوبه تشکیل انجمنهای شورایاری شورای اسلامی شهر تهران مصوب آبان ماه سال 78 (اولین دوره شورا) در شرایطی در دستور کار یکصد و شانزدهمین جلسه شورا از چهارمین دوره قرار گرفته بود که زمزمههایی از دریافت مجوز برگزاری انتخابات و حتی پیشنهاد روز برگزاری آن به گوش میرسید.
مرتضی طلایی نایب رئیس شورا و رئیس ستاد شورایاری های شهر تهران، برای دفاع از این طرح پشت تریبون شورا رفت و با اعلام این خبر که از نظر قانونی مجوز برگزاری انتخابات چهارمین دوره شورایاریها دریافت کردهایم، گفت: 24 بهمن عنوان روز برگزاری این انتخابات به هیأت نظارت و فرمانداری تهران پیشنهاد دادهایم چرا که انتخابات سومین دوره نیز در این روز برگزار شده است.
طلایی در ادامه به شرح مختصری از تاریخچه شکل گیری شورایاریها از سال 78 تاکنون پرداخت و افزود: فرآیند رشد شورایاریها طی 3 دوره با فراز و نشیبهایی همراه بوده است اما اساس قانونی آن در دوره اول شورا و در سال 78 پایه گذاری شد.
در جریان برگزاری انتخابات دوره دوم و سوم شورایاریها که درآن هم شاهد فراز و فرودهایی بودیم، مقرر شد آئین نامه انتخاباتی شورایاریها تهیه شده و در هیأت دولت به تصویب برسد.
بعد از مدتها این آیین نامه در کمیتههای تخصصی تدوین و تایید شده است. اما تعیین تکلیف نهایی آن منوط به تصمیم گیری در هیأت دولت است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در حال حاضر و با توجه به افزایش عمر سال سومین دوره شورا فعالیت شورایاریها نیز تمدید شد و بیش از 7 سال از فعالیت سومین دوره شورایاریها می گذرد.
رئیس ستاد شورایاریهای شهر تهران افزود: جهت ساماندهی وضعیت موجود دو سیاست راهبردی کوتاه مدت و بلند مدت اتخاذ شده است که در راهبرد اولیه و کوتاه مدت با توجه به بررسیهای انجام گرفته به این نتیجه رسیدیم که به صورت اورژانسی بخشی از اساسنامه قبلی شورایاریها از جمله موضوعاتی از قبیل شرایط سنی، تحصیلی، مدت اقامت در محل، اصلاح شود و در راهبرد بلند مدت سایر اصلاحیه به صورت کارشناسی و دقیق انجام شود.
وی افزود: همچنین در مسیر ساماندهی، ستاد مشارکتهای اجتماعی، مدیریت محله در حوزههای فرهنگی و اجتماعی، ورزشی و خدماتی در مقیاس محلهایی مسوولیتهای اجرایی را به عهده گرفتند که در 370 محله تهران، 320 سرای محله در 14 حوزه فعالیت مستمری دارند. در مسیر بعدی نیز ساماندهی شورایاریها را در برنامه داریم که وظایف آن نیز تعریف و مشخص شده است که برای اجرایی شدن آنها نیاز به اصلاح اساسنامه قبلی شورا است.
طلایی همچنین خاطر نشان کرد با توجه به صدور مجوز برگزاری انتخابات، هیأت نظارت بر انتخابات نیز به عهده کمیتهایی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است. برای شهرداری نیز نقش پشتیبانی و حمایت تعریف شده است. بنابراین در اجرای انتخابات مسیرهای مداخله شورا، شهرداری و شورایاریها برای آنکه شائبهایی ایجاد نشود مسدود شده است.
رییس ستاد شورایاری های شهر تهران دلیل ارائه این طرح را نزدیکی به زمان برگزاری انتخابات شورایاریها عنوان کرد و افزود: چنانچه این اصلاحات قبل از انتخابات انجام نشود، قطعاً تغییر و تحولات مثبتی که از ساختار جدید شورایاریها انتظار داریم محقق نخواهد شد و برگزاری انتخابات به سال بعد موکول نخواهد شد چرا که در سال آینده کشور درگیر انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهد شد.
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز با اشاره به عملکرد و تغییرات رو به رشد شورایاریها از ابتدا تاکنون اظهار داشت: شورایاریها نسبت به گذشته تغییرات روبه رشدی داشتهاند به همین دلیل است که ساختار ستادی و نحوة برگزاری انتخابات ان نیاز به اصلاحات دارد.
وی پیشنهاد داد به دلیل عدم بررسی سایر کمیسیونها بررسی این طرح در صحن شورا به هفته آینده موکول شود.
پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا نیز با اشاره به اهمیت موضوع اصلاح موارد ذکر شده از اساسنامه مصوب سال 78 شورایاریها گفت: اتفاقات مهمی در ستاد شورایاریها رخ داده است، دغدغهها و نگرانیهای تک تک اعضا شورا مدنظر نمایندگان شورا در این ستاد است.
وی تاکید کرد: اگر اصلاحات انجام شده انجام نشود، سیستمی که تاکنون تلاش کرده انتخابات شورایاریها برای چهارمین دوره برگزار شود فلج خواهد شد.
سروری به برخی از دغدغههای عنوان شده در این عرصه اشاره کرد و گفت: دائم به ما گوشزد میکنند که افراد نامحرمی در عرصه شورایاری ها ورود پیدا کردهاند، که چهره شورایاریها را مخدوش میکنند. بنابراین در تلاشیم که با انجام اصلاحات پیشنهادی زمینهایی را فراهم کنیم که افراد جدید با تحصیلات بالاتر و ظرفیتهای جدیدی وارد این عرصه شوند.
وی افزود: اما این نکته را هم در نظر داریم که افراد کم سواد اما با توان و ظرفیت بالا و عالم در محلات وجود دارد که میتوانیم برای استفاده از این ظرفیتها استثناء قرار دهیم.
احمد مسجدجامعی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا نیز با اشاره تجربهایی که در برگزاری دوره سوم شورایاریها داشته است، نظارت بر انتخابات این دوره توسط نمایندگان تهران در مجلس شورا را با عنوان تفویض اختیارات شورا به مجلس خواند و افزود: گفتوگو و تعاملات ما با دولت و مجلس نباید به سمتی پیش برود که اختیاراتمان را به آنها تفویض کنیم.
وی افزود: ما مجلس محلی هستیم و مجلس شورای اسلامی یک مجلس در سطح ملی است. بنابراین در حوزه محلی دستگاههای دیگر باید تابع مجلس محلی شان باشند به همین دلیل است که مجلس نباید ناظر ما در مسائل محلی باشد.
مسجدجامعی افزود: شورا و شورایاریها نمادی از مردم سالاریاند که تبلور آن در برگزاری انتخابات سنوات قبل مشهود است.
وی افزود: در گذشته یکی از نکات اصلی ورود به هیات نظارت بر انتخابات شورایاریها این بود که نماینده نباشد. در یک روند شفاف و مردمی هیات نظارت با مدیریت شورا توسط منطقه برای هر محله انتخاب میشد. این هیات نظارتی که با مشارکت مردم انجام میشد چه دلیلی دارد که در حال حاضر جایگاه و اختیاراتش را به نهاد و دستگاه دیگری واگذار کنیم.
مسجدجامعی یادآور شد: به دلیل از دست ندادن این جایگاه بود که انتخابات دوره سوم در دو روز انجام شد.
وی تاکید کرد: بنابراین مسئله هیات نظارت بسیار جدی است و حرمت شوراها را که تاکنون حفظ کردهایم باید حفظ شود.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز یادآور شد؛ در شرایط که انتخابات میخواهد برگزار شود، نیازی به تعویض اساسنامه نداریم.
منتهی با طولانی شدن دوره سوم شرایط در برخی محلات پیش آمده است که نیاز است این اصلاحات به صورت اورژانسی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: بحث میزان تحصیلات، شرایط سنی و استقرار بلند مدت در محلات خبر این اصلاحات اورژانسی است. اگر انتخابات به سال بعد موکول شود با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد.
چمران افزود: در توافقات به عمل آمده قرار شد چون در انتخابات شوراها ناظر مجلس است، در انتخابات شورایاریها نیز کمیته نمایندگان تهران ناظر باشند.
احمد دنیامالی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز تاکید کرد: چرا برای تصمیم گیری در اصلاح اساسنامه قبلی عجله داریم. وقت آن رسیده است که عملکرد 15 ساله شورایاریها را مورد بررسی دقیق قرار دهیم چرا که در سال 78 که اساسنامه آن تصویب شد با توجه به شرایط زمانی و مکانی آن موقع بوده است. بنابراین در زمان فعلی نیاز به تغییرات و تحولات اساسی در ساختار شورایاریها احساس میشود.
تعویق بررسی این طرح به هفته آینده چندان ضرری نخواهد داشت.
سرخو رئیس کمیسیون حمل و نقل شورا نیز یادآور شد: کمیسیونها طی یک هفته تا 10 روز میتوانند اشکالات و موارد پیشنهادی را دقیق تر بررسی کنند. چنانچه ساختار برگزاری در این دوره درست پایه گذاری شود این کار ماندگار خواهد ماند.
براساس این گزارش، با توجه به پیشنهاد ارائه شده به هیأت رئیسه مبنی بر تعویق یک هفتهایی بررسی طرح مذکور، این پیشنهاد به رأی گذاشته شد که اکثریت اعضا به آن رأی دادند.
دبیر: سهم شهرداری پرداخت نشده، سهم راهور در دست ناجا
به گزارش خبرگزاری فارس؛ علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه شورا طی تذکری به شهرداری تهران گفت: بر اساس بند ج ماده 86 برنامه پنج ساله، شهرداری ملزم به دریافت تاییدیه حمل و نقل برای پروژه های بزرگمقیاس شهرسازی است. همچنین طبق بند پ ماده 16 برنامه پنج ساله، شهرداری باید مطالعات عارضه سنجی ترافیکی را برای کاربری های خاص که منجر به اثرات عمده ترافیکی می شود، انجام دهد.
وی ادامه داد: نتیجه عمل نکردن به این موضوع، به وجود آمدن مشکلاتی برای مردم است که امروزه در مجتمع های تجاری بزرگمقیاس و فرامنطقهای شاهد آن هستیم و ضروری است یادآوری کنم که معاونت شهرسازی شهرداری به همراه معاونت حمل و نقل و ترافیک، باید این مجوز را قبل از اینکه پروژه به کمیسیون ماده 5 ارائه شود، تهیه کنند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین گفت: با توجه به رسیدن زمان بررسی بودجه سال 94، شهرداری تهران باید لایحه ای را به منظور ارائه پیشنهاد به دولت در خصوص حمل و نقل عمومی شهر تهران به شورا ارائه می کرد، اما به دلیل تاخیر شهرداری، من از کمیسیون عمران می خواهم این موضوع را در قالب طرح به شورا ارائه دهد.
دبیر همچنین در خصوص سهم پلیس راهور تهران از جرائم راهنمایی و رانندگی تصریح کرد: طبق قانون 70 درصد جرائم راهنمایی و رانندگی سهم شهرداری ها و 30 درصد سهم راهور شهر تهران است که در سال 93 هیچ سهمی از این بابت به شهرداری تهران پرداخت نشده است.
وی تصریح کرد: همچنین طبق اطلاعات رسیده ظاهرا سهم 30 درصدی راهور در اختیار ناجا قرار گرفته، اما از این سهم هم هنوز مبلغی به پلیس راهور تهران اختصاص پیدا نکرده است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا از فرمانده ناجا درخواست کرد این موضوع را پیگیری کند و گفت: طبق روال، بودجه جاری راهور تهران بزرگ را شهرداری می دهد، اما این موضوع نباید مانع پرداخت سهم راهور از جرائم راهنمایی و رانندگی شود؛ چرا که راهور مشکلات زیادی در شهر تهران دارد که با کمک این بودجه می تواند بار این مشکلات را کاهش دهد.
مسجد جامعی: یادگاری از شهید شریعت رضوی در موزه شریعتی نصب شود/ کاشانی: دانشجویی که به جرم وطن پرستی شهید شد
به گزارش فارس، در ادامه جلسه مسجد جامعی ضمن تبریک روز دانشجو گفت: شهید شریعت رضوی یکی از کسانی بود که در ارومیه با چند تن دیگر در مقابل هجوم متفقین ایستادگی کردند و جز معدود نیروهایی بودن که از کشور ایران دفاع کردند و به شهادت رسیدند.
وی افزود: حال که مقبرههای این عزیزان در آذربایجان پیدا شده بد نیست تندیسی از این شهید در موزه شریعتی هم به یاد این عزیزان ساخته شود تا دفاع این دلاورمردان از سرزمین ما گرامی داشته شود.
حبیب کاشانی نیز در این جلسه به شهادت شهید طباطبایی اشاره کرد و گفت: در سال 53 دانشجوی شهید طباطبایی ، به جرم پرت کردن گوجه به وزیر خارجه امریکا توسط ساواک دستگیر شد و به شهادت رسید.
وی ادامه داد: خانواده این شهید بزرگوار از سال 53 تا 58 به دنبال وی بودند و در مراجعت این عزیزان به ساواک مادر شهید را از پله به پایین پرت میکنند که سبب معلولیت وی میشود.
کاشانی تصریح کرد: در سال 57 که شکنجه گران ساواک دستگیر می شوند خبر شهادت این شهید را میدهند. پدر شهید طباطبایی همواره به من میگوید که فرزندش به مانند سرور و سالار شهیدان بدون کفن به خاک سپرده شده است.
چمران: کمیتههای مشترک با مجلس هر چه سریعتر برگزار شود
رئیس شورای شهر تهران، در یکصد و شانزدهمین با اشاره به اینکه اکنون زمان بررسی بودجه دولت در مجلس شورای اسلامی است ،گفت: باید جلسهای با نمایندگان شهر تهران در مجلس، تشکیل شود تا در کمیتههای مشترک موارد مربوط به بودجه در حوزه مدیریت شهر تهران اصلاح شود.
پرویز سروری رییس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا نیز طی تذکری گفت که از تقدیم لایحه به مجلس تا پیشنهاد نمایندگان ،زمان طلایی است که باید هر چه سریعتر جلسات مشترک با نمایندگان مجلس برگزار و پیشنهاد های مدیریت شهری نیز اعمال شود.
براساس طرحی دوفوریتی؛تعطیلات نیمه دوم سال شورا تصویب شد
در پایان یکصد و شانزدهمین جلسه شورا، دو فوریت طرح تعطیلات نیمه دوم سال شورا، مورد بررسی قرار گرفت که این دو فوریت به تصویب اعضای شورا رسید.
بر اساس این مصوبه دو جلسه شورا در روزهای سه شنبه مورخ 18 آذر ماه و نیز یکشنبه مورخ 23 آذر ماه برگزار نخواهد شد.
گفتنی است به دلیل عزیمت برخی از اعضای شورا به عتبات عالیات در اربعین سالار شهیدان این طرح دو فوریتی ارائه شده است .
شایان ذکر است جلسه بعدی شورا سه شنبه 25 آذرماه خواهد بود.