وی ادامه داد: بعد از اتمام دوره گذشته جشنواره، با محسن مؤمنی شریف جلسهای مبنی بر بررسی جشنواره داشتیم که در آن تصمیم گرفتیم تا آثار برگزیدهای که تاکنون منتشر نشدهاند، تا پایان سال جاری به چاپ برسند. علاوه بر این، در همین جلسه پیشنهاداتی مبنی بر برگزاری کارگاههای آموزشی، توجه بیشتر به هنرمندان بالقوه در حوزه انقلاب اسلامی و تشکیل دبیرخانه دائمی هنری برای جشنواره در جهت ارتقای کیفی و بررسی عملکرد آن ارائه شد که هماکنون در دست بررسی است.
دبیر هفتمین دوره جشنواره داستان انقلاب با اشاره به ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی هنری برای این جشنواره یادآور شد: ما هماکنون در حوزه دبیرخانهای برای امور اجرایی جشنواره داریم، اما برای ارتقای کیفی جشنواره و عمق بخشیدن به امور آن نیازمند به دبیرخانه هنری نیز هستیم تا کنار غنای محتوایی به جشنواره، در زمینه برقراری ارتباط هرچه بیشتر با نویسندگان و دوستداران داستان انقلاب تلاش بیشتری انجام شود.
فتاحی با اشاره به برگزیدگان جشنواره در دورههای گذشته گفت: هرچند ما در هر دوره شاهد حضور نویسندگان جدید به جشنواره هستیم، اما بهطور کلی بدنه اصلی جشنواره را همان نویسندگان در دورههای گذشته تشکیل میدهند. البته این امر بهنظر من مشکل خاصی ایجاد نمیکند، بلکه موضوعی که باید به آن پرداخت این است که نویسنده برنامه برای جشنواره نداشته باشد بلکه با دید کلانتر به خلق اثر قویتر بیندیشد.
وی افزود: ملتها بهطور خود به خود نیازهای خود را در طول سال تشخیص میدهند و برای رفع آن تلاش میکنند. داستان انقلاب هم بهنظر من حرکتی است که بهطور طبیعی رشد میکند و با وجود کمبودها میتواند رشد کند، مانند طبیعت ببالد، اکسیژن حوزه فرهنگ را تولید کند، البته بهشرط اینکه در این زمینه مدیریت داشته باشیم.