جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵

سلحشور: سریال موسی سلاح فرهنگی مبارزه با صهیونیست‌هاست

اگر می خواهیم ریشه اسرائیل را بکنیم یقینا با سلاح فرهنگی است که خواهیم توانست. بر تمامی مسلمانان واجب است که برای کمک به تولید محصولات فرهنگی درجه اول برای مبارزه با اسرائیل سنگ تمام بگذارند.
کد خبر : ۲۰۳۳۶۰
صراط: فرج الله سلحشور کارگردان سریال "یوسف پیامبر" مدتهاست که مترصد تولید سریال "موسی" است؛ سریالی که در ابتدا بنا بود برای رسانه ملی تولید شود اما به دلیل مشکلات مالی گریبانگیر این رسانه به تولید نرسید. بعد از آن سلحشور از مخاطبان خواست در تولید سریال با او شراکت کرده و با اهدای کمکهای مردمی خویش شرایط ساخت سریال را فراهم آورند. با این حال کمکهای مردمی هم آن قدرها زیاد نبوده است که بتوان به واسطه آن کار را به تولید رساند.

سلحشور در گفتگو با مشرق با گلایه از عدم حمایت ارگانهای متولی برای تولید این سریال گفت: "موسی" یک بمب قدرتمند علیه اسرائیل است. یک بمب قدرتمند فرهنگی علیه اسرائیل که می تواند به بهترین شکل علیه جنایات آنها به کار رود.

وی ادامه داد: در عصر حاضر که ملتها و دولتها جنایات اسرائیل را می بینند موثرترین سلاحی که می تواند کمر اسرائیل را بشکند داستان موسی و قوم بنی اسرائیل است.

*مسلمانان کمک کنند به تولید سلاحهای فرهنگی

این کارگردان افزود: شعارهای ضداسرائیلی نباید فقط در حرف باشد. مسلمانان اگر واقعا از جنایات اسرائیل به تنگ آمده اند باید برای حرکتهای فرهنگی بزرگ اقدام کنند یعنی کمک کنند به تولید سلاحهای فرهنگی.

فرج ا.. سلحشور با تاکید بر اینکه امروزه، روز نبرد فرهنگی است اظهار داشت: اگر می خواهیم ریشه اسرائیل را بکنیم یقینا با سلاح فرهنگی است که خواهیم توانست. بر تمامی مسلمانان واجب است که برای کمک به تولید محصولات فرهنگی درجه اول برای مبارزه با اسرائیل سنگ تمام بگذارند.

*سیاست مهران مدیری آن سیاستی نیست که حضرت علی(ع) به آن شهره بود

این کارگردان که اخیرا در گفتگویی با اشاره به مهران مدیری او را شخصیتی سیاستمدار دانسته بود که همه مسئولان را سرانگشتش بازی می دهد درباره دلایل به کار بردن چنین تعبیری برای وی به مشرق گفت: به واژه واژه آنچه درباره ایشان گفتم اعتقاد دارم و حرفهایم کاملا مشخص است.

وی در تشریح سیاستمدار بودن مهران مدیری افزود: طبیعی است که آنچه به عنوان سیاست و سیاستمدار درباره ایشان به کار بردم آن تلقی از سیاست نیست که مولا علی(ع) به آن شهره بود.

*اصول سیاست ورزی امام علی(ع)


وی در پایان افزود: سیاست حضرت علی(ع) برپایه اصولی چون صداقت، حق محوری، قانون گرایی، انضباط کاری، صالح محوری، صیانت کارگزاران، مردم داری، توجه خاص به ضعف و ستمدیدگان، انتقادپذیری و برابری در حقوق استوار بود. اصولی که سبب ساز آن شد که 5 سال خلافت امام علی(ع) در تمامی اعصار بشری نمونه ای بی نظیر از حرکت دولتها بر مدار عدل الهی معری شود.
منبع: مشرق