پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹

بازیگری که 20 سال بازی نکرد +عکس

روح‌انگیز مهتدی خاطرنشان کرد: اگر کار می کردم مشکلی نبود اما مریض هستم و سال‌هاست در خانه افتاده‌ام و الان حقوق بازنشستگی خانه سینما را دارم که کفاف نمی‌کند.
کد خبر : ۱۹۸۰۲۴
صراط: روح‌انگیز مهتدی بازیگر پیشکسوت سینما که سال‌هاست فعالیت بازیگری ندارد، مانند بسیاری از هنرمندان پیشکسوت از وضعیت معیشتی‌اش گلایه دارد.

این بازیگر که بعد از فیلم «آرزوی بزرگ» در سال 73 فعالیتی در سینما نداشته است، در گفت‌و‌گو با ایسنا، گفت: دیگر توان بازیگری ندارم. این روزها یک پایم در چشم‌پزشکی، یک پایم در دندان‌پزشکی و یک پایم هم در بنگاه‌ها است تا خانه‌ای پیدا کنم.

وی افزود: متأسفانه خانه‌ام را فروختم و بعد خانه گران شد و دیگر نتوانستم صاحب‌خانه شوم و سال‌هاست که اجاره‌نشین هستم که متأسفانه بسیار گران شده است.

این بازیگر خاطرنشان کرد: اگر کار می کردم مشکلی نبود اما مریض هستم و سال‌هاست در خانه افتاده‌ام و الان حقوق بازنشستگی خانه سینما را دارم که کفاف نمی‌کند.

وی با اشاره به آخرین فعالیتش در سینما در سال 73 و فیلم «آرزوی بزرگ» گفت: متأسفانه سر این کار دچار حادثه شدم و مهره‌های گردنم آسیب دید. یک کار هم در تلویزیون کردم که دیگر بعد از آن قدرت کار کردن نداشتم.

مهتدی که سال‌ها سریال پرمخاطب «آینه عبرت» را در حال پخش داشت درباره آن گفت: آن موقع در سرما و گرما کار می‌کردیم و هنگام پخش سریال خیابان‌ها خلوت می‌شد و همه کار را می‌دیدند. هیچ تقدیری هم از ما نمی‌شد، اما الان کارهای کم کیفیت ساخته می‌شود و مرتب هم تقدیر می‌کنند.

وی با اشاره به مشکلی که برای جواد گلپایگانی (آقا تقی) بازیگر نقش مقابلش در «آینه عبرت» اتفاق افتاده، اظهار کرد: وقتی از تلویزیون این خبر را شنیدم بسیار ناراحت شدم و امیدوارم مشکلش حل شود. ما با عشق کار می‌کردیم و هیچ چیزی برایمان مهم نبود.

این بازیگر با بیان اینکه تاکنون هیچ حاشیه‌ای در دوران کاری‌اش و بعد از آن نداشته است، گفت: کارم را بی‌سروصدا انجام دادم و اعتراضی هم نکردم.

روح‌انگیز مهتدی متولد سال 1324 در تهران است که از سال 56 فعالیت هنری‌اش را به عنوان بازیگر آغاز کرد.

از جمله فیلم‌های سینمایی او می‌توان به «پرواز به سوی مینو»، «اعدامی»، «مترسک»، «پیک جنگل»، «صف»، «صاعقه»، «حماسه مهران»، «جدال»، «قصه زندگی»، «مکافات»، «سایه‌های غم»، «خانه‌ای مثل شهر»، «روز باشکوه»، «گزل»، «زیر بام‌های شهر»، «53 نفر»، «به خاطر همه چیز»، «دو نیمه سیب»، «آذرخش»، «آقای شانس» و «آرزوهای بزرگ» اشاره کرد.