پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۴

دیکتاتوری حزبی، درس بزرگ شورای شهر!

با گذشت چند روز از انتخاب هیئت رئیسه شورای شهر تهران و شکست اصلاح‌طلبان در کسب کرسی‌های ریاست، پس‌لرزه‌های این رخداد مدنی همچنان ادامه دارد و شوک ناشی از آن، به اظهار نظرهای خاص و شنیدنی و آشکار شدن نیات قلبی و پشت پرده‌ها انجامیده است!
کد خبر : ۱۹۵۵۸۵
صراط: با گذشت چند روز از انتخاب هیئت رئیسه شورای شهر تهران و شکست اصلاح‌طلبان در کسب کرسی‌های ریاست، پس‌لرزه‌های این رخداد مدنی همچنان ادامه دارد و شوک ناشی از آن، به اظهار نظرهای خاص و شنیدنی و آشکار شدن نیات قلبی و پشت پرده‌ها انجامیده است!

در تازه‌ترین اظهارنظر، حکیمی‌پور، عضو اصلاح‌طلب شورای شهر از اینکه لیست اصلاح‌طلبان به روش قبیله‌ای و اجرای فرمان از بالا عمل نکرده گلایه کرده و اظهار امیدواری کرده که در آینده لیست‌ها با دقت بیشتری بسته شود!

حکیمی‌پور گفته: برخی پس از اینکه با لابی‌گری‌های خود به جایگاهی رسیدند از اعتبار و سبد رأی یک جریان استفاده می‌کنند اما به جای دنبال کردن مطالبات مجموعه به دنبال تمایلات شخصی خود رفته و به کار جمعی آسیب می‌زنند.

وی توضیح نداده که مراد از «مطالبات مجموعه» همان انقیاد و بردگی حزبی است که باعث از بین رفتن حق تفکر و به تبع آن حق رأی می‌شود یا منظورش از مجموعه چیز دیگری است؟ حکیمی‌پور که توضیحی از کار حزبی مورد نظر خود و همفکرانش ارائه نکرده در ادامه می‌افزاید: متأسفانه فرهنگ کار حزبی در ایران بسیار ضعیف است و کارهای حزبی در کشور ما حالت دوستی و رودربایستی دارد و متأسفانه برخی لابی‌گری‌ها در این میان باعث می‌شود که سر بزنگاه کسانی که کاملاً پایبند به ضوابط و معیارها نیستند، جایگاه‌های مهم را به دست بیاورند. این افراد پس از اینکه با لابی‌گری‌های خود به جایگاهی رسیدند از اعتبار و سبد رأی یک جریان استفاده می‌کنند اما به جای دنبال کردن مطالبات مجموعه به دنبال تمایلات شخصی خود رفته و به کار جمعی آسیب می‌زنند... تشکیلات و حزبی که افراد را معرفی می‌کنند، باید پس از انتخاب آنها نیز پاسخگو باشند.

حکیمی‌پور با بیان اینکه قبیله‌گرایی‌ها در کارهای حزبی و تشکیلاتی باید خاتمه پیدا کند، گفت: اصلاح‌طلبان باید با اتفاقاتی که در شورای شهر افتاد، امتحان خود را پس داده باشند و بیشتر به کار جمعی ملتزم باشند.

وی افزود: افرادی باید در لیست‌های انتخاباتی جای بگیرند که گذشته و سابقه سیاسی و اجرایی آنها نشان داده باشد که آنها کاملاً به آرمان‌های جریان سیاسی که از سوی آن معرفی شده‌اند، پایبندند و به دنبال تمایلات شخصی نیستند.

این اظهارات در حالیست که در ابتدای تشکیل شورای شهر چهارم و در زمان رقابت محمدباقر قالیباف و محسن هاشمی بر سر کرسی شهرداری تهران، الهه راستگو- که عضو با سابقه تشکیلات اصلاح‌طلب و از قضا از باسابقه‌ترین اصلاح‌طلبان شورا بود، بدلیل عدم تبعیت از دیکتاتوری حزبی و عمل به تشخیص خود و رعایت مصالح مردم، به بدترین شکلی مورد هجوم و تعرض قبیله‌های اصلاح‌طلب قرار گرفت و پس از توهین و هتک حرمت، از تمامی تشکل‌های اصلاح‌طلبی اخراج شد!

منبع: کیهان