چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵

تکلیف استخدام آموزش وپرورش مشخص شود

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و پرورش باید تکلیف استخدام مربیان پیش دبستانی را هرچه سریع‌تر مشخص کند.
کد خبر : ۱۸۷۷۵۴
صراط: ابوالقاسم خسروی اظهار کرد: در بحث جذب نیروی انسانی از طریق آزمون پیش دبستانی، دو سال قبل مجلس شورای اسلامی قانونی را وضع کرد که این نیروها هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند و نیروهایی را که مورد نیاز آموزش و پرورش است بعد از برگزاری آزمون به کارگیری کنند و از موعد مقرر برای این مسئله تنها دو ماه دیگر باقی مانده است و وزارت آموزش و پرورش باید این قانون مصوب را که به تائید شورای نگهبان نیز رسیده و به دولت ابلاغ شده است تعیین تکلیف کند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مربیان پیش دبستانی که مشمول این قانون می‌شوند حدود 30 هزار نفر هستند، چندین بار در جلسات مختلف از وزیر آموزش و پرورش خواسته‌ایم این مصوبه قانونی اجرایی شود زیرا مهلت آن رو به اتمام است و در دو هفته قبل بار دیگر از وزیر و معاونان دعوت کردیم تا پیرامون این مسئله مجددا رایزنی‌های لازم انجام شود.

خسروی بیان کرد: آقای فانی مصمم هستند که این قانون را اجرایی و آزمون را برگزار کنند اما مشکلی که وجود دارد این است که اگر این آزمون بخواهد برگزار شود باید 30 هزار نفر در آن شرکت کنند و قطعا باید برای آن یک ردیف استخدامی خاص در نظر گرفته شود و حداقل باید 5 هزار سهمیه از سوی معاونت راهبردی ریاست جمهوری برای این مسئله اختصاص پیدا کند.

وی گفت: در این زمینه گویا وزارت آموزش و پرورش نیز چندین جلسه با معاونت راهبردی ریاست جمهوری جلسه برگزار کرده‌اند و آنها عنوان کرده‌اند که آموزش و پرورش در حال حاضر دارای نیروی انسانی مازاد است و این تعداد 50 هزار نفر هستند، بنابراین در حال حاضر امکان استخدامی جدید در آموزش و پرورش وجود ندارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اعتراف صریح خود وزیر آموزش و پرورش نیز این است که در مشهد و کلانشهرهای دیگر در حال حاضر نیروی معلم مازاد داریم و بنابراین معاونت راهبردی ریاست جمهوری مجوز استخدام را برای آموزش و پرورش صادر نکرده است.

خسروی گفت: از سوی دیگر براساس قانون ادارات و نهادها می‌توانند براساس میزان مشخصی از بازنشستگی، نیروی جدید در حدود یک سوم استخدام کنند اما معاونت راهبردی ریاست جمهوری معتقد است آموزش و پرورش بیشتر از این سهیمه را استخدام کرده است.

وی افزود: استدلال مجلس شورای اسلامی این است که ما در مناطق محروم با کمبود معلم مواجه هستیم و از سوی دیگر یک پایه به مقطع ابتدایی اضافه شده است و باید هرچه سریع‌تر تکلیف این مسئله مشخص شود و نیروهای پیش دبستانی به کارگیری شوند.
منبع: تسنیم