پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
روزشمار فتنه

پسر کناره‌گیری پدر از نمازجمعه را شایعه خواند

در روز 22 تیر 1388 آیت‌الله بیات زنجانی در فتوایی اعلام کرد افراد باید تلاش کنند فرد نامشروع و متقلب را از طریق مسالمت آمیز تغییر دهند.
کد خبر : ۱۸۷۱۹۳
صراط: فتنه 88 و آثار سیاسی اجتماعی آن و شکاف‌هایی که در جامعه ایجاد کرد، ایجاب می‌کند که رسانه‌ها با بازخوانی وقایع آن 8 ماه به یادآوری خیانت‌ها و جنگ فتنه‌گران علیه جمهوریت نظام بپردازند.

آنچه در ادامه می‌آید بازخوانی وقایع فتنه 88 در روز 22 تیرماه است:


* حبیب الله عسکر اولادی دبیرکل سابق حزب موتلفه در گفتگو با ایلنا در خصوص تصمیم میرحسین موسوی مبنی بر تشکیل حزب سیاسی، گفت: «تشکیل‌ حزب برای بیان عقاید و رفتار سیاسی اقدام پسندیده‌ای است. رجال سیاسی برای شفاف‌سازی عملکرد سیاسی خود و نیز احترام به خرد جمعی نیاز دارند در یک تشکل سیاسی جمع شوند.»

 

* روزنامه اعتماد ملی: «بستگان سهراب اعرابی نوجوان 19 ساله‌ای که در جریان ناآرامی‌های پس از انتخابات کشته شده در تماس با روزنامه اعتماد ملی خبرسازی رسانه‌های خارج از کشور درباره او را تکذیب کردند. رسانه‌های خارجی مدعی شده‌اند که اعرابی در اوین کشته شده، حال آنکه به گفته اعضای خانواده، او روز 25 خرداد در میدان آزادی بر اثر اصابت تیر کشته شده است. اعرابی هیچ‌گاه بازداشت نشده و به زندان منتقل نشده بود.‌»

 

* رادیو فردا: «آیت الله بیات زنجانی از مراجع قم در فتوایی اعلام کرد افراد باید تلاش کنند فرد نامشروع و متقلب را از طریق مسالمت آمیز تغییر دهند.»

 

روشنفکران خارج‌نشین و تکرار ادعاها

در پی انتقاد آیت‌الله استادی مبنی بر تحریک تعدادی از روحانیون و مردم عادی شهر قم برای برگزاری راه‌پیمایی به تحریکِ یک طلبه جوان و خیانتکار خواندن این افراد و وابسته بودن آنان به دشمنان، زمزمه‌هایی مبنی بر اینکه این آخرین نماز جمعه‌ای است که هاشمی رفسنجانی امامت آن را به عهده دارد، مهدی هاشمی فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی در مصاحبه‌ای کناره‌گیری پدرش را از برگزاری نماز جمعه شایعه خواند و تأکید کرد نماز جمعه این هفته نوبتِ آقای هاشمی رفسنجانی است که به امامت ایشان اقامه می‌شود.

خبر دیگر آنکه شیرین عبادی، سوهیر بالحسین و عبدالکریم لاهیجی نامه مشترکی به دبیرکل سازمان ملل نوشته و از جامعه¬ی جهانی درخواستِ اعزام نماینده شخصی به جمهوری اسلامی را داشتند.

شیرین عبادی که نماینده دفاع از حقوق بهائیت در ایران است و بارها به خاطر مواضع ضدانقلابی و ضددینی‌اش جایزه صلح بین‌الملل دریافت کرده و عبدالکریم لاهیجی مؤسس جمعیت ایرانی دفاع از آزادی و حقوق بشر و فعال حقوق بشر است و در دوران طاغوت وکالت بسیاری از ضدانقلابیون مانند فروهر و بختیار را بر عهده داشت و از مخالفین سرسخت اعدام منافقین در دوره انقلاب بود، پس از انقلاب نیز در پاریس مشغول به فعالیت‌های ضدانقلابی شد و در حوادث پس از انتخابات نیز با انتشار بیانیه‌ای نسبت به آزادی و حقوق بشر در ایران اعتراض کرد.

این نامه مشترک که سعی دارد چهره نظام جمهوری اسلامی را مخدوش نشان دهد، جمهوری اسلامی را مرتکب نقض حقوق بشر می‌شمارد. این نامه همانند دیگر بیانیه‌ها و سخنرانی‌های جنبش منحرف در داخل و خارج بر چند محور اساسی تأکید می‌کند:

• وجود تقلب در انتخابات

• دروغ‌گویی و عوام‌فریبی نظام

• نقض حقوق بشر در ایران و سرکوب آزادی بیان.

شیرین عبادی مقامات ایرانی، شامل قوه قضائیه را مسئولان اصلی سرکوب برشمرده و دستگاه اصلی نقض حقوق بشر نامیده است. وی به مرگ ندا آقاسلطان اشاره کرده و محرز نشدن هویتِ اصلی قاتل ندا را سیاه‌نمایی نظام خوانده و قاتل آقاسلطان را سپاه معرفی کرده است.

آنچه از محتوای این نامه برمی‌آید بیشتر جنبه سیاسی داشته و قصد تخریب وجهه‌ی بین‌المللی نظام مقدس جمهوری را دارد. آن چنان که تا آنجا که می‌تواند بر نقض حقوق بشر در ایران اشاره می‌کند و نظام را متهم به سرکوب و تجاوزگری و شکنجه‌گری می‌نماید!

خبر دیگر آنکه سهراب اعرابی نوجوان 19 ساله‌ای که در جریان اغتشاشات تهران کشته شده بود، امروز در بهشت زهرای تهران با حضور خانواده‌اش به خاک سپرده شد.

ماجرای قتل اعرابی که با تشنج و شایعات زیادی همراه بود، با مصاحبه خانواده‌اش با رادیو فردا مبنی بر قتل وی توسط نظام، دامن گرفت.

منابع: کتاب الیگارشی علیه جمهوری اسلامی و روزشمار 8 ماه نبرد مقدس