پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۲

زمان آغاز بكار ۵ نمايشگاه بهاره تهران

رئيس شوراي اصناف كشور از آغاز به كار ۵ نمايشگاه بهاره تهران از ۱۰ اسفندماه تا ۲۱ اسفندماه و با ۱۰ تا ۱۵درصد تخفيف خبر داد.
کد خبر : ۱۷۳۸۶
به گزارش صراط نیوز به نقل از فارس، قاسم نوده فراهاني ظهر دیروز (سه‏ شنبه) در يك نشست خبري اظهار داشت: نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالاهاي بهاره در ۴۰۰ نقطه كشور از ۵ تا ۲۵ اسفندماه آغاز به فعاليت مي‌كنند.

وي افزود: نمايشگاه عرضه مستقيم بهاره در تهران در ۵ نقطه‌ پارك ارم، حكيميه، فرهنگسراي خاوران، اردوگاه شهيد باهنر و ورزشگاه تختي با ۲ هزار و ۵۰۰ غرفه از ۱۰ تا ۲۱ اسفندماه از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب با ۱۵ تا ۲۰ درصد تخفيف آغاز به كار مي‌كند.

رئيس شوراي اصناف كشور گفت: اصناف آمادگي دارد تا با سرمايه گذاري خودش نمايشگاه دائمي اصناف داشته باشد تا فقط در مقاطعي از سال برگزاري اين نمايشگاه‌ها اتفاق نيفتد.

وي با طرح اين پرسش كه چرا اصناف نبايد نمايشگاه تخصصي در طول سال داشته باشند، اظهار داشت: نمايشگاه بين المللي در اختيار انجمن‌هاي صنفي است اما اتحاديه‌ها از برگزاري اين نمايشگاه‌ها محروم هستند.

نوده فراهاني گفت: اگر اصناف باور داشته باشند فروش فوق‌العاده مي‌تواند جايگزين نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالا شود و كليه اتحاديه‌ها اين آمادگي را دارند كه به كل صنوفي كه علاقه‌مند به دريافت مجوز فروش فوق‌العاده هستند، با شرايط رعايت قانون نظام صنفي مجوز بدهند.

رئيس شوراي اصناف كشور گفت: كالاهاي خارجي و چيني جايگاهي در مراكز عرضه مستقيم كالاي بهاره ندارند و اگر غرفه‌اي كالاي چيني بفروشد تعطيل شده و پول پرداخت شده هم برگشت نخواهد داشت.
وي افزود: صنوف بايد بدانند كه حراج فصلي با فروش فوق‌العاده و عرضه مستقيم كالا تفاوت دارد لذا نبايد كالاهايي كه فصل آن تمام شده است، در قالب فروش فوق‌العاده و يا نمايشگاه بهاره عرضه شود.

نوده فراهاني گفت: با ۴ بانك ملي، ملت، صادرات و تجارت مكاتبه كرده‌ايم تا دستگاه‌هاي كارت خوان را در نمايشگاه بهاره نصب كنند.

وي با اشاره به قانون هدفمند كردن يارانه‌ها گفت: اصناف در زمان اجراي قانون هيچ مشكلي نداشته‌اند و كالاهاي ذخيره سازي شده در دست وزارت بازرگاني مانده است و قرار است تا در نمايشگاه بهاره عرضه شود.

وي با بيان اينكه در برخي صنوف براي سوخت مشكل وجود داشت اما اين مشكل در حال حل شدن است، اظهار داشت: هيچكدام از توليد كنندگان و وارد كنندگان حق افزايش قيمت ندارند و در صورت پيشنهاد افزايش قيمت بايد آناليز قيمتي خود را به سازمان قيمت تحويل دهند تا كارشناسي لازم صورت گيرد. لذا اگر واحدهاي صنفي خودسرانه افزايش قيمت داشته باشند با برخورد بازرسين صنفي مواجه مي‌شوند.

رئيس شوراي اصناف كشور گفت: در سال ۸۹ ، ۹ ميليون و ۴۰۰ هزار فقره بازرسي صورت گرفته است كه اين بازرسي‌ها در حوزه خرده‌فروشي بوده است.

وي افزود: از اين تعداد ۴۷۲ هزار پرونده تشكيل و به تعزيرات معرفي شده است. بيشترين تخلف با ۱۶۸ هزار ميزان تخلف مربوط به شير يارانه‌اي، روغن جامد، حبوبات، مرغ، تخم‌مرغ و حمل و نقل بوده و بالاترين تخلف مربوط به عدم درج قيمت و صدور فاكتور بوده است.

نوده فراهاني گفت: طبق مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق ۶۲.۷ ميليون نخ سيگار، ۶۵ هزار بسته تنباكو، ۱۶۰ هزار كالاي آرايشي بهداشتي، ۲ هزار و ۲۵ لامپ غيراستاندارد و ۲۵۰۰ بسته چاي قاچاق توسط بازرسين شوراي اصناف كشف و ضبط شده است.

وي افزود: تا كنون ۲۳ هزار پرونده مربوط به عرضه كالاي قاچاق توسط اصناف تشكيل و به سازمان تعزيرات معرفي شده است.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۸۹
۰
۰
dیجا گفتی از پنجم یه جا گفتی از دهم چرا هول شدی ؟؟