شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳

نظر رسایی درباره توافق ژنو

نماینده تهران گفت: امروز جبهه استکبار سیاست تحقیر و تحمیل را در مقابل ایران در پیش گرفته، این در حالی است که توافقنامه ژنو به بن‌بست رسیده و بدون تردید به دلیل برخورداری از واژه‌های تنش‌دار و مبهم هرگز به مرحله نهایی نمی‌رسد.
کد خبر : ۱۷۳۳۹۸
حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در نطق میان‌ دستور خود در صحن علنی اظهار داشت: در ماه‌های اخیر یکی از واژه‌هایی که مکررا در ادبیات مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته، واژه استقلال کشور اسلامی است.

وی افزود: استقلال یکی از اصول خدشه‌ناپذیر انقلاب اسلامی خمینی بود که نماد این استقلال در سال‌های منتهی به ۵۷ با سرنگونی رژیم پهلوی محقق یافت و در ۱۲ فروردین با مشارکت در رفراندوم و در ۱۳ آبان ۵۸ با تسخیر لانه جاسوسی و در شهریور ۵۹ با حضور در جبهه‌های دفاع مقدس شکل گرفت.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خاطرنشان کرد: اما اکنون چندین سال است که نماد استقلال کشور دانش هسته‌ای است که به فتوای عالی‌ترین مقام سیاسی و دینی ایران و رهبر انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای هرگز از مجرای صلح‌آمیز خارج نمی‌شود. رسایی تصریح کرد: ما همان‌طور که در مقاطع دیگر برای استقلال خودمان هزینه داده‌ایم، در این مقطع نیز هزینه خواهیم داد، اما متأسفانه مدتی است که دولت در قالب توافقنامه‌ای که در خصوص پرونده هسته‌ای پذیرفته و به دلیل امتیازات متعددی که داده است و امتیازات حداقلی که گرفته، سبب جری شدن دشمنان دیرینه انقلاب اسلامی شده، تا جایی که جبهه استکبار هر روز با ادعایی تازه، نه ‌تنها توهین جدید می‌کند، بلکه در مقابل انفعال مدیران سیاست خارجی نیز یک گام به پیش می‌نهد.

وی ادامه داد: دولت نیز به دلیل اینکه تمام تخم‌مرغ‌های خود را در سبد برداشتن تحریم‌های ظالمانه قرار داده و هیچ طرح اقتصادی مبتنی بر توان داخلی را مدنظر ندارد، با انفعال در برابر زیاده‌خواهی‌ها تلاش می‌کند تا توافقنامه ژنو را به سرانجام برساند و به ‌زعم خود تحریم‌ها را بردارد و گشایشی را در زندگی مردم ایجاد کند.

نماینده تهران اضافه کرد: همین نکته سبب شده تا جبهه استکبار، سیاست تحقیر و تحمیل را در پیش بگیرد، این در حالی است که توافقنامه ژنو به بن‌بست رسیده و بدون تردید به دلیل برخورداری از واژه‌های تنش‌دار و مبهم و متناقض بودن آن با برخی معاهدات بین‌المللی از جمله معاهده NPT که استفاده صلح‌آمیز و غنی‌سازی را برای ما و تمام اعضا لازم می‌شمارد و به دلیل خوی استکباری ۱+۵ و به دلیل زیاده‌طلبی آنها هرگز به مرحله نهایی نمی‌رسند.
منبع: الف