پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

داستان تراکتورسازی،جلالی و کریمی

مدیر کل تربیت بدنی سپاه پاسداران گفت: از علی کریمی به خاطر زحمات یک ساله‌اش در تراکتورسازی تشکر می‌کنم.
کد خبر : ۱۷۳۰۵۹
صراط: مصطفی آجورلو نامش با روزهای درخشان باشگاه پاس و اختلاف شدیدش در استیل آذین با علی کریمی گره خورده است. اما در آستانه سال 1393 باز هم صحبت درباره بازگشت پاس به تهران بالا گرفته و بازی کریمی در تراکتورسازی را هم بسیاری صلح او با سردار تفسیر کرده‌اند. این 2 موضوع به همراه دیگر مسائل باشگاه تراکتورسازی و حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی بهانه‌ای برای گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با آجورلو بود.

بازگشت پاس به تهران برای جبران یک اشتباه

بسیاری معتقدند مصطفی آجورلو نباید اجازه رفتن پاس از تهران را می‌داد و اکنون امیدوارند شما از بازگشت این تیم به تهران حمایت کنید.

پیش از این به طور مشروح درباره پاس صحبت کرده‌ام. من سال 84 از باشگاه پاس رفتم و این انتقال به همدان در سال 85 انجام شد. البته دوستانی محبت دارند و سؤال‌شان این است که چرا بنده اجازه این انتقال را دادم. در حالی که این انتقال در سال 85 و توسط دوستانی که از سال 84 به جای من آمده بودند، صورت گرفت. اکنون هم امیدوارم پاس به خانه خود یعنی تهران بازگردد و همه ما باید تلاش کنیم اگر اتفاق بدی چه آگاهانه و چه ناآگاهانه برای سرنوشت پاس رقم زده شده، برای جبران آن تلاش کنیم و پاس را به خانه اصلی خود بازگردانیم.

داستان تراکتورسازی، جلالی و قدردانی از کریمی

از شما به عنوان فردی تصمیم ساز پشت صحنه باشگاه تراکتورسازی یاد می‌شود.

زمانی که بنیاد تعاون سپاه کارخانه تراکتورسازی را خرید بحث خرید باشگاه مطرح نبود اما به صورت طبیعی از آنجا که باشگاه تراکتورسازی زیر مجموعه کارخانه بود به یکی از شرکت‌های بنیاد تعاون منتقل شد، از ابتدا هم دوستان در کارخانه و استان آذربایجان شرقی نسبت به تعیین هیئت مدیره باشگاه اقدام کردند و این فرآیند تا به امروز ادامه داشته است. با این شرایط طبیعی است مسئولیت تصمیمات و اتفاقات در تراکتورسازی هم با مسئولان ذیربط باشگاه باشد. در سپاه از جمله سپاه عاشورا تلاش کامل شده تا تراکتورسازی روند رشد و صعود خود را طی کند.

اما در بحث انتخاب و سپس ابقای مجید جلالی گفته شد که حمایت‌های شما موثر بوده است.

تا به امروز هیچ دخالتی در مسائل باشگاه تراکتورسازی نداشته‌ام، چراکه وقتی خودم مدیرعامل بودم طعم تلخ دخالت‌های غیرمسئولانه را چشیده‌ام. باشگاه هیئت مدیره و مدیرعامل دارد و من در آمدن جلالی، نگه داشتن و رفتنش بعد از اختلاف سلیقه با مسئولان باشگاه هیچ نقشی نداشتم. من تنها چند سال پیش زمانی که تفاهمی برای فروش باشگاه تراکتورسازی به جریان انحرافی و سیاسی در کشور صورت گرفت و هدف آن تغییر مسیر ورزشی این باشگاه به سوی جریان انحرافی و سیاسی بود با تمام قوا به همراه مسئولان ذیربط اقدام کرده و مانع شدم.

حضور علی کریمی در تراکتورسازی بعد از اختلافی که میان شما در استیل آذین پیش آمده به صلح او با سردار آجرلو تعبیر شد.

مدیریت و کادر فنی باشگاه تراکتورسازی در انتخاب بازیکن طبق سلیقه خود آزاد هستند. دوران کودکی ما هم گذشته و نسبت به اداره امور باید درست فکر کرد. هیچ ذهنیتی هم در مجموعه تراکتورسازی به جذب نکردن کریمی فکر نکرده چه برسد بخواهد به آن اقدام کند. اداره فوتبال از زاویه فنی سبب می شود تا نفسانیات جای خود را به رفتارهای عقلانی بدهد و در همینجا از علی کریمی به خاطر قبول مسئولیت و تلاش‌هایش در تیم تراکتورسازی تشکر می‌کنم.

فجرشهیدسپاسی با سقوط هم منحل نمی‌شود

مسئولان باشگاه فجر شهید سپاسی گلایه دارند که توجه سپاه به تراکتورسازی بیشتر از این تیم است.

این مسائل در حوزه درونی خود باشگاه تفسیر می‌شود. امیدوارم هیئت مدیره و مسئولان استانی فجرشهیدسپاسی هم مانند باشگاه تراکتورسازی حداقل نسبت به تیم خود همیت استانی داشته باشند. شاهد هستید که هر زمان تراکتورسازی بازی دارد در ورزشگاهش 100 هزار هوادار حضور دارند و مسئولان استانی، سپاه و سایر عناصر استان برای پیشرفت تیم‌شان تلاش می‌کنند. بنابراین انتظار مشابهی از هواداران، مسئولان استان و سپاه استان فارس نیز وجود دارد.

گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد که در صورت سقوط فجر، این تیم از سوی سپاه منحل شده و امتیازش فروخته شود.

سپاه هیچ گاه به طور مستقیم تیمداری نمی‌کند اما اگر توانمندی‌هایی در استان‌ها وجود داشته باشد از آن حمایت خواهد کرد. امیدوارم که تیم فجرشهیدسپاسی سقوط نکند اما اگر این اتفاق رخ دهد هم آن را باید با نگاه فوتبالی دید. این تیم تجربه سقوط و سپس صعود مجدد به لیگ برتر را دارد. باز هم می‌گویم امیدوارم فجر سقوط نکند اما در این صورت هم دنیا به آخر نرسیده و باید تلاش مضاعفی انجام شود تا بار دیگر بعد از صعود کار به سقوط کشیده نشود.

تیم ملی ایران به جام جهانی راه یافته است اما از نظر تدارکات شرایط مناسب نیست، با این وضعیت امکان نتیجه گیری وجود دارد؟

من مصاحبه کفاشیان را دیدم. معتقدم اکنون که به جام جهانی نزدیک هستیم و می‌خواهیم نتیجه خوبی بگیریم و امیدوارم که از گروهمان صعود کنیم، هر اظهارنظری می‌تواند آثار منفی و مثبت داشته باشد. صحبت ابتدایی من با کی‌روش است، 3 ماه تا جام جهانی باقی مانده و مسئولیت فنی تیم ملی فوتبال ایران با کی‌روش است. چه خوب و چه بد دیگر زمان تحلیل کی‌روش نیست بلکه امروز روز حمایت از این مربی است.

اینکه این مربی در مورد انتخاب دستیارانش تحت فشار قرار بگیرد، درست نیست. یا باید این مسائل در قرارداد او می‌آمده یا اگر نیامده دیگر فرصت درباره بحث و نظر درباره این موضوع وجود ندارد. اکنون تمامی اهالی فوتبال، روزنامه‌ها و مجلات و صدا و سیما به عنوان یار دوازدهم باید از تیم ملی فوتبال حمایت کنند.

رئیس جمهور، مجلس، وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک به همراه رئیس اتحادیه فوتبال و مدیران باشگاه‌ها درخواست می‌کنم تا هر کاری می‌توانند برای حضور هرچه قدرتمندانه تیم ملی انجام دهند. ضمن آنکه مردم نیز یکصدا باید از تیم خود حمایت کنند تا به کی‌روش این پیغام را بدهیم که این فرصت طلایی برای او در تیم ملی فوتبال ایران فراهم شده تا با آرامش به مرحله دوم جام جهانی صعود کند.

دولت و مجلس نباید اجازه دهند که بخاطر مشکلات مالی اردوها و برنامه‌های تدارکاتی تیم ملی با خطر روبه‌رو شود و امیدوارم در 2 -3 ماه باقی مانده با تامین اعتبارات لازم و حمایت کامل تیم ملی فوتبال برای موفقیت راهی جام جهانی شود.


منبع: تسنیم