پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۱

تذکر به دارندگان کارت هوشمند سوخت

مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت :‌به دلیل افزایش امنیت و عمر کارت های هوشمند سوخت به دارندگان این کارت ها توصیه می شود در زمان سوخت گیری مراحل را به دقت رعایت نمایند.
کد خبر : ۱۷۲۹۷
به گزارش صراط نیوز "محمد ناصری" در گفت وگو با ایرنا در خصوص کسر سهمیه بنزین درزمان سوخت گیری و دریافت زودهنگام کارت سوخت، گفت: پس از اجرای سهمیه بندی بنزین واستفاده از کارت هوشمند سوخت از ششم تیرماه سال 1386 روش استفاده از مراحل سوختگیری به طور مرتب از طریق رسانه‌های جمعی اطلاع رسانی شده است .
وی با اشاره به اینکه در جایگاه‌های عرضه سوخت در کنار نازل برچسب نحوه مراحل سوخت گیری درج گردیده ادامه داد: از آنجایی‌که سیستم برای محاسبه میزان برداشت بنزین نیاز به اندکی مدت زمان نیاز دارد از این رو چنانچه فرد زودتر از موعد کارت سوخت خود را بردارد سه الی چهار لیتر بنزین از کارت وی کسر می شود.
رییس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اظهارداشت: بنزین کسرشده به دلیل برداشت کارت سوخت زودهنگام به نفع دولت و جایگاه دار نخواهد بود و فرد دارنده کارت نیز بابت این کسری هزینه ای را پرداخت نخواهد کرد .
ناصری افزود: سیستم کارت هوشمند سوخت بزرگترین طرح فناوری اطلاعات در کشور و یکی از بزرگترین طرح ها از نوع خود در دنیا به شمار می آید که ضمن آشنایی مردم با نحوه کارکرد و استفاده از این کارت ها، از حجم مشکلات و مسایل آن کاسته شده است.
یادآورمی شود:‌'فرید عامری' مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران نیز پیشتر اعلام کرده بود که در صورت بروز این اشتباه، به موجودی بنزین جایگاه دار اضافه نمی شود و اطلاعات در سیستم مرکزی کارت هوشمند سوخت ثبت و ضبط می شود.
به گفته وی از دلایل اصلی این اتفاق در کارت های هوشمند سوخت بالابردن افزایش ایمنی و طول عمر کارت سوخت است که در صورت رعایت نکردن این مسئله کارت های سوخت از عمر کوتاه چند هفته ای برخوردار می شوند که اخلال در سیستم سوخت رسانی کشور و بروز مشکلاتی برای شهروندان را بدنبال دارد.
به گفته عامری، برای استفاده از کارت هوشمند سه روش وجود دارد که ساده ترین و مطمئن ترین روش در کارت های هوشمند سوخت کشور انتخاب شده که براساس آن 'یک صدم یک صدم' میزان کاهش سوخت در هنگام سوختگیری نشان داده می شود.
وی با تاکید بر طی نمودن کامل مراحل سوختگیری، عنوان کرد : در صورتی که هنگام سوختگیری کارت در دستگاه قرار گیرد و نازل برداشته شود یا قبل از اتمام سوختگیری، کارت خارج شود، به دستگاه پالسی مبنی بر شروع یا اتمام سوختگیری داده نمی شود. بنابراین طبق تعریفی که قبلا برای دستگاه شده است، سیستم شروع به کاهش چهار لیتر در هر مرحله سوختگیری می کند و قطع آن سوختگیری نمی تواند به معنای کم کردن سهمیه باشد و تنها راهی که باعث می شود سهمیه کسر شود همان استفاده اشتباه از نازل در تلمبه ها است.
برچسب ها: بنزین کارت سوخت
نظرات بینندگان
مهران آزادپی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۰۲ اسفند ۱۳۸۹
۰
۰
این خبر با اینکه کاملا درسته ، ولی مشکل اساسی اینجاست که با به انتها رسیدن سهمیه هر ماه در کارت سوخت مقدار نیم لیتر از بنزین در کارت باقی می مونه که با اختصاص سهمیه جدید این نیم لیتر یا بیشتر بطور محیر العقولی غیب میشه و البته با یک حساب سر انگشتی ، نیم لیتر از هر ماشین و موتور سیکلت ، میشه به عبارت حدود 4 میلیون لیتر در ماه که البته این قسمتش محیر العقول تره جناب آقای فرید عاملی - با احتساب سر انگشتی ماه التفاوت بنزین آزاد با بنزین دولتی ، مبلغ او در حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان در ماه خواهد شد . لطفا رسیدگی فرمائید .