وی با بیان اینکه بار ترافیکی در اکثر محورهای کشور پرحجم و روان است، گفت: محور هراز ( از آباسک تا پلور ) )، کرج - چالوس (از میدان امیر کبیر تا تونل شماره 5 و از مرزن آباد به کرج)، محور رشت - قزوین(محدوده منجیل و رودبار )، استان قزوین (محورهای قزوین - رشت و قزوین - زنجان )، قم (آزادراه تهران به قم )، کهگیلویه و بویراحمد ( محورهای یاسوج - اصفهان، یاسوج- شیراز، گچساران- یاسوج و یاسوج- بابامیدان ) از ترافیک نیمه سنگینی برخوردار هستند.
به گفته این مقام انتظامی، اکثر کلانشهرهای مشهد، اصفهان، شیراز، هرمزگان، بندرعباس، بوشهر، تبریز، همدان و سواحل جنوبی کشور دارای بار ترافیکی پرحجم در حوزه درون شهری هستند.
وی افزود: همچنین در حریم شهرها نیز تا فاصله 30 کیلومتری بیشترین ترددها وجود دارد.
حمیدی، عدم توجه به جلو را بیشترین علل تصادفات در حوزه درون و برون شهری اعلام کرد.
وی افزود: پس از عدم توجه به جلو، تغییر مسیر ناگهانی یکی دیگر از علل تصادفات حوزه درون شهری به شمار می آید که متاسفانه مسافران نوروزی به علت عدم آشنایی به مسیرها، تغییر جهتهای ناگهانی داده که این به بروز سوانح رانندگی منجر شده است.
وی، انحراف به چپ و تخطئی از سرعت مطمئنه را از دیگر عوامل در تصادفات جادهای عنوان کرد و افزود: در این تصادفات، موضوع عجله و شتاب رانندگان به علت بی حوصلگی آنها حین رانندگی بسیار برجسته است؛ عجله و شتاب راننده که با سرعت و سبقت غیرمجاز همراه می باشد به انحراف چپ خودرو منجر می شود.
وی تصریح کرد: فعلا محدودیتی در تردد خودروها در مسیرهای مواصلاتی وجود ندارد.
رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در مسیرهایی که برف و یخبندان وجود دارد، ممکن است محدودیتهایی ایجاد شود، به هموطنان توصیه کرد: در صورت مسافرت به محورهای کوهستانی و ارتفاعات، به آب و هوای مبدا توجه نداشته باشند و تجهیزات زمستانی حتما به همراه داشته باشند.
حمیدی از شهروندان خواست ضمن برنامه ریزی سفر، برای کسب خبر از طول مسیر و مقصد با شماره تلفن 88255555 ( ده خط) در کل کشورتماس گرفته و یا از طریق سایت اینترنت راهور 120 از وضعیت جوی و محدودیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور مطلع شوند.
رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه واژگونی خودروها در محدوده 30 کیلومتری شهرها رخ می دهد، علت آن را رانندگی در مسافت های طولانی، خستگی و خواب آلودگی رانندگان اعلام و به آنها توصیه کرد: در مسافت های طولانی، هر دو ساعت یکبار به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت کرده و در محدوده شهرها، به مسیر ها توجه بیشتری داشته باشند.