شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴

واکنش به تعطیلی پمپ‌بنزین‌های تهران

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: جایگاههای عرضه سوخت با قراردادهایی مشخص و محکم چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی موظف به خدمات رسانی مطلوب به مردم هستند و هیچ فرد یا گروهی نمی تواند نسبت به تعطیلی آنها اقدام کند.
کد خبر : ۱۶۹۸۹۲
صراط: سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: جایگاههای عرضه سوخت با قراردادهایی مشخص و محکم چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی موظف به خدمات رسانی مطلوب به مردم هستند و هیچ فرد یا گروهی نمی تواند نسبت به تعطیلی آنها اقدام کند.

داود عربعلی اظهار داشت: در سراسر کشور در حال حاضر از مجموع 5200 جایگاه عرضه سوخت، 13 جایگاه تعطیل است که این 13 جایگاه نیز به دلیل تخلفاتی از جمله دست بردن در سامانه سوخت، کارشان در مراجع قضایی در حال پیگیری است.

وی افزود:‌ بقیه جایگاههای عرضه سوخت در مدار بهره برداری قرار دارند و با حداکثر توان به استقبال نوروز خواهیم رفت.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با ابراز بی اطلاعی از تجمع گسترده جایگاهداران مقابل ساختمان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گفت: اگر تجمعی باشد اندک است چرا که ما که خود در این ساختمان مشغول به کاریم تا این لحظه متوجه تجمع نشده ایم.

وی ادامه داد: اینکه گفته شود یک انجمن یا اتحادیه نسبت به تعطیل شدن جایگاههای عرضه سوخت کلانشهر تهران هشدار دهد، مسئله ای دور از واقعیت و نشدنی است، تمامی جایگاههای عرضه فرآورده های نفتی در تمامی کشور با قراردادهایی مشخص و محکم چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی موظف به خدمات رسانی مطلوب به مردم هستند و هیچ فرد یا گروهی نمی تواند نسبت به تعطیلی آنها اقدام کند.

عربعلی در پاسخ به اینکه عنوان شده است دولت فشار مضاعفی را به جایگاهداران برای پرداخت نقدی مطالبات دولتی اعمال کرده، گفت: همواره پول نقدی که جایگاهداران از مردم دریافت می کنند با اعتباری 48 ساعته باید به حساب مربوطه در دولت واریز شود، در زمانی این بازه به 24 ساعت کاهش یافت که اعتراض برخی جایگاهداران را در پی داشت، دولت دوباره این بازه زمانی را به 48 ساعت بازگرداند که جایگاهداران از این بابت مشکلی نداشته باشند.

وی افزود: اما باید توجه داشت که جایگاهداران حجم قابل توجهی از سوخت دولتی را به مردم می فروشد و به صورت نقدی پول آنرا دریافت می کند، اگر بخواهند بیش از 48 ساعت این پول را که برای هرجایگاه حدود 200 تا 300 میلیون تومان است پیش خود نگه دارند و با پول دولت کار کنند، این تخلف است و در صورت مشاهده چنین تخلفی دو بار نسبت به واریز پول به حساب دولت تذکر می دهیم، در صورت عدم توجه جایگاهدار، اقدام به دریافت نقدی مطالبه دولت می کنیم.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به مصوبه مجلس برای افزایش کارمزد جایگاهداران سوخت، اذعان داشت: اگر جایگاهداران با دید منطقی نگاه کنند این مصوبه مجلس بسیار مطلوب و به نفع آنهاست و قرار شده از سال 92 هم اجرایی شود.

عربعلی خاطرنشان کرد: اگر جایگاهداران نسبت به مصوبه مجلس اعتراض دارند باید به همان نهاد مراجعه کنند، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی شرکت خدمات رسان است که مصوبات دولت و مجلس را اجرایی می کند.

وی با بیان اینکه یک انجمن نمی تواند جایگاههای سوخت تهران را ببندد و مردم از شایعه ها نگران نشوند، افزود: اظهار نظرهایی مبنی بر تعطیل شدن جایگاههای سوخت، شایعه پردازی است و دود این شایعه پردازی به چشم مردم می رود چون ممکن است عده ای با باور این شایعه ها بیش از حد معمول به جایگاهها برای سوخت گیری مراجعه کنند و شلوغ شدن جایگاههای سوخت به ایجاد مشکل و سختی برای مردم ختم شود.
منبع: تسنیم