صراط: نمایندگان سه تشکلبزرگ دانشجویی در نشستی خبری پیرامون سفر کاترین اشتون به ایران، اظهارات هاشمی رفسنجانی درخصوص دانشگاه آزاد و مسائل مطرح درباره حقوق بشر در جمهوری اسلامی به سخنرانی پرداختند.
* اسلام مبنای حقوق بشر در جمهوری اسلامی است/ اشتون با خانواده شهدای هستهای دیدار کند.
در ابتدای این نشست محمدحسین رحمانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در نشست خبری تشکلهای دانشجویی که پیرامون سفر کاترین اشتون به ایران انجام شد، گفت: در سفر اشتون که به دعوت مسئولین سیاست خارجی صورت گرفته باید مشخص شود هدف از دعوت وی چه بوده و اینکه مسئولان در انتظار چه نتایج و بازخوردی از این سفر هستند. بحث دومی که باید به آن پرداخت بحث اتفاقات و حاشیههای سفر اشتون به ایران و بحث حقوق بشری است که مطرح شد.
وی در همین رابطه ادامه داد: امسال سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی بود در زمینه حماسه سیاسی مردم وظیفه خود را انجام دادند و با حضور حداکثری در پای صندوقهای رای این بحث را محقق کردند ولی در بحث سیاست خارجه به حماسهای که مدنظر جمهوری اسلامی است نرسیدیم.
رحمانی تصریح کرد: با دیپلماسی لبخند نمیشود حماسه آفرید و باید شرایط را در نظر گرفت و باید پیشینه کشورهایی که قصد برقرار کردن رابطه و مذاکره با آنها داریم را بشناسیم و در نهایت با تدبیر و عقلانیت ببینیم که ارتباط با این کشورها چه نتایجی برای ما دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: پیشینه این موضوع نشان داده این دعوتها و رفت و آمدها نهتنها سودی به حال مردم نداشته بلکه تا آنجایی پیش رفته که جمهوری اسلامی را محور شرارت خواندند.
وی با بیان اینکه چرا از کشورهای اطراف به طور رسمی برای حضور به ایران دعوت نمیشود، افزود: باید در بحث سیاست خارجی قبل از اینکه اقدامی شود اهداف جمهوری اسلامی را در نظر بگیریم و اگر سفر اشتون به نوعی بخواهد ارتباط ایران با کشورهای اروپایی را دنبال و زمینههای اقتصادی را برای ما ایجاد کند تجربه نشان داده که به نتیجه نخواهد رسید و باید در این رابطه نگاه ما به داخل کشور باشد و انرژی خود را معطوف به داخل کنیم.
رحمانی با بیان اینکه اولویت اصلی در کشور بحث اقتصادی است ادامه داد: باید در این زمان به بحث اقتصادی به عنوان اولویت در کشور پرداخته شود و اگر این سفرها کمکی به این موضوع نکند بیاثر خواهد بود و اشتون و مقامات اروپایی به دنبال منافع خود هستند و مطمئنا منافع ما برای آنها اهمیتی ندارد.
وی با بیان اینکه برای ما مبنای حقوق بشر تفکر اسلام است خاطرنشان کرد: بحث حقوق بشر یکی دیگر از موضوعاتی است که در این سفر مطرح شد البته برای دنیا مشخص شده که این بحث یک موضوع ظاهری برای دستیابی به منافع خودشان است زیرا حقوق مردم ما از طریق اسلام پیگیری میشود و آن موقع که ما تمدن اسلامی داشتیم آنها در ابتداییات تمدن خود دچار مشکل بودند و آنها در حدی نیستند که بخواهند برای ما حقوق بشر تعریف کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در ادامه صحبتهای خود اضافه کرد: باید معلوم شود چه کسی متولی سفرهای تیمهای خارجی به کشور است و آیا ایران برنامهریزیهای سفر را انجام میدهد یا اینکه آنها هرجا دلشان بخواهد میروند و چرا فقط آنها با فتنهگران ملاقات میکنند و چرا دستاوردهای انقلاب اسلامی را نمیبینند.
رحمانی تصریح کرد: اگر اشتون ادعای حقوق بشر دارد بهتر است با خانوادههای شهدای هستهای ملاقات کند البته این موضوع را باید مسئولان ما برنامهریزی کنند که متاسفانه چنین کاری را نکردند.
وی اظهار داشت: در ایران لیبرال دموکراسی حاکم نیست که هر طور خواستند تغییرش بدهند، اینجا مردمسالاری دینی حاکم است البته امثال اشتون این موضوع را فهمیدهاند که با این حرکتها به جایی نمیرسند.
رحمانی با بیان اینکه مسئولان نباید از کسانی که با فتنهگران ملاقات میکنند، دعوت کنند افزود: مسئولان باید موضع خود را در این رابطه اعلام کنند زیرا موضعگیری خیلی مهم است و در محاسبات داخلی و خارجی تاثیرگذار است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر افزود: ما هیچوقت قصد برقرار نکردن رابطه با کشورها را نداشتهایم و این دشمنان هستند که به نوعی ایرانهراسی راه انداختهاند تا به منافع خود دست پیدا کنند.
وی ادامه داد: کل جهان تنها اتحادیه اروپا نیست و ما با آغوش باز با کشورهای مسلمان اطراف و آمریکای لاتین، آفریقا و... باید رابطه برقرار کنیم.
این فعال دانشجویی در واکنش به سخنان اخیر هاشمیرفسنجانی گفت: دانشگاه آزاد همهروزه اعلام میکند صندلیهای ما خالی است و با اینکه جمعیت کنکوریها در حال کم شدن است باید تصمیمگیری شود که دانشگاه آزاد با این همه املاکاش تکلیفش چه میشود.
رحمانی خاطرنشان کرد: بحث تولید علم یک اولویت برای کشور است و پیشنهاد کشور این است که به سمت پژوهش پیش برویم و دانش باید به تولید و محصول برسد و در این رابطه دانشگاه آزاد باید به فکر مردم و شهریههایی که از دانشجویان میگرفته است باشد و آنها را در راستای منافع کشور خرج کند نه اینکه به ملک شخصی تبدیل کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در پایان اظهار داشت: هاشمی در قسمتی از سخنان خود به دوران طاغوت اشاره کرد ولی در رابطه با دوران طاغوت اولین چیزی که به ذهن میرسد این است که یک نفر مدت زیادی یک پست را داشته باشد و هیچکس هم نتواند آن را تغییر دهد و حالا بعد از سالها که سازوکار به هم خورد هاشمی این حرفها را میزند که البته خود این موضوع ما را به یاد طاغوت میاندازد.
*رفسنجانی دلش برای دیکتاتوری در دانشگاه آزاد تنگ شده است
در ادامه این نشست علیرضا کریمی دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در ابتدای سخنان خود درباره سفر اشتون به ایران گفت: چنین سفرهایی که هیأتهای خارجی به ایران بیایند یک امر عادی است که در هر دولتی اتفاق میافتد اما آنچه که در سیاست خارجی باعث نگرانی ما شده این است که چرا مسئولان و طرفداران دولت به گونهای رفتار میکنند که تمام دستاوردهای ما تنها در سفر چند وزیر خارجه به ایران خلاصه میشود.
کریمی افزود: خانم اشتون که به عنوان نماینده تیم مذاکرهکننده 1+5 با ایران شناخته میشوند باید پاسخگو باشند که چرا در این چند سال تمام ظرفیت خودشان را در کارشکنی در پیشرفتهای هستهای و علمی جمهوری اسلامی به کار بردند.
«ما شاهد تحریمهای علمی و غیرعلمی و ترور دانشمندان هستهای از طرف غرب علیه جمهوری اسلامی بودهایم که علاوه بر این انگلیس نیز از ترور دانشمندان هستهای ما حمایت کرده و حال اشتون باید پاسخگو باشد که چرا چنین رویکردی را نسبت به سالمترین و شفافترین فعالیت هستهای جهان داشتهاند»
این فعال دانشجویی پیرامون دیدار اشتون با حامیان فتنه 88 نیز گفت: اشتون خیال میکند که ایران هم مثل اوکراین است که با حمایت از کودتاچیان بتوانند نظرشان را در جمهوری اسلامی اجرا کنند این در حالی است که مسئولین ما نشان دادند که این تصورات خیال باطل است و جمهوری اسلامی در هشت سال تمام دنیا را پشت دروازههای خود نگه داشت.
کریمی تصریح کرد: چرا مسئولان سیاست خارجی جمهوری اسلامی در قبال این سلسلهاتفاقات (ملاقات نمایندگان اروپایی با حامیان فتنه) موضع قوی نمیگیرند. ما شاهدیم که اوباما با پررویی تمام ایران را تهدید به حمله نظامی کرد و حتی کار به جایی رسید که مقامات دسته چندم آمریکا نیز چنین موضعی را گرفتند اما جواب محکمی از طرف مقامات داخلی مشاهده نکردیم.
وی افزود: بعدها نیز مشاهده کردیم که امریکا از سران فتنه و حامیان آن حمایت کردند و باز هم مسئولان سیاست خارجی و رئیس جمهور ما موضع صریح و قاطعی را اتخاذ نکردند. آیا حمایت کردن از کسانی که جمهوریت نظام را خدشهدار کردند باز هم برای مصرف داخلی امریکاست؟ چرا مسئولان ما در قبال این اتفاقات موضع قاطعی نمیگیرند.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به مسئولان گفت: آنان بدانند اگر قرار باشد بار دیگر اتفاقاتی مانند دیدار سفرای خارجی با کودتاچیان صورت گیرد و باز مسئولین کشور موضع قاطعی نگیرند این فرزندان انقلابی هستند که حرکت و اقدامی انقلابی انجام خواهند داد، البته ما منتظر موضع شجاعانه مسئولان جمهوری اسلامی در این موارد هستیم.
کریمی پیرامون دیدار اشتون با فعالین حقوق زن در ایران گفت: اینان دیدگاههای فمینیستی غرب را در جمهوری اسلامی دنبال میکنند و چنین ملاقاتی به نظر میرسد در راستای این است که فرهنگ ما را به دوران اصلاحات برگرداند و دید تساهل و تسامح دوران اصلاحات را دوباره حاکم کنند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: این انتقاد را از دولت داریم که چرا وزیر فرهنگ و ارشاد در مقابل جریانی که ما را به سمت فرهنگ غربی پیش میبرد اقدامی نمیکند و با طرح موضوعات کمارزشی مانند رفع فیلتر فیسبوک و یا حمایت از روزنامههایی که به مقدسات توهین میکند ورود فرهنگ غربی به کشور را تسهیل میکند و به موارد اساسی فرهنگی مانند سبک زندگی و ترویج معنویت هیچ توجهی ندارد.
کریمی در ادامه با اشاره به سخنان رئیس جمهور در رابطه با برخورد با روزنامهها گفت: رئیس جمهور اعلام کرد آخرین گام برای یک روزنامه توقیف آن است این در حالی است در همان روز یکی از نشریات که تنها تخلف آن انتقاد از دولت بود بسته شد.
«ما مشاهده میکنیم که یک رویکرد بازگشت به فضای فرهنگی دولت اصلاحات و فضای سیاسی دولت سازندگی بر دولت کنونی حاکم است این در حالی است که نقاط ضعف آن دولتها نیز در همین حوزهها بود.»
کریمی گفت: ما نگرانیم که شرایط ما به دوران گذشته که همه بدان انتقاد دارند برگردند و این یک خطر بزرگ و جدی است.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل پیرامون سخنان هاشمیرفسنجانی درباره دانشگاه آزاد نیز گفت: آقای هاشمی هیچگاه پیرامون این موضوع صحبت نکرده است که چگونه یک نفر 30 سال ریاست دانشگاه آزاد را بر عهده داشته است و امکان هیچگونه نظارت نیز بر ان نبوده است. حال در دو سالی که امکان نظارت بر دانشگاه آزاد به وجود آمد آن را مطابق با دیکتاتوری و غصب کردن دانشگاه آزاد تعبیر میکند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: پول دانشجویان را به جیب برخی آقایان، ستاد انتخابات موسوی و سایت حامی جریان فتنه بعد انتخابات به نام سایت جمهوریت میریختند و حال میگویند هیچ سندی در این باره وجود ندارد.
کریمی در پایان خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد هرکه چاپلوستر بود محبوبتر نیز بود و بنده احساس میکنم که هاشمیرفسنجانی دلش برای دیکتاتوری و استبداد در دانشگاه آزاد تنگ شده است.
*اشتون از دستاوردهای علمی و صنعتی نظام جمهوری اسلامی نیز دیدن کند
در پایان این نشست علی محمدزاده عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی در واکنش به سفر کاترین اشتون به ایران گفت: استفاده از ظرفیتهای اتحادیه اروپا و برقراری روابط برای پیگیری منافع کشورمان امری مثبت است و ما از مشی فعال در سیاست خارجهمان استقبال میکنیم و انتظار داریم این رویکرد تداوم یابد.
وی پیرامون رویکرد سیاست خارجی دولت نیز گفت: مقام معظم رهبری از ابتدای شروع به کار دولت جدید فرمودند که من به آمریکا اعتمادی ندارم. حال اگر دعوتی صورت میگیرد و بناست همکاری مشترکی صورت گیرد تیم سیاست خارجی ایران باید غیر قابل اعتماد بودن نظام سلطه را مدنظر قرار دهد.
محمدزاده خطاب به تشکلهای دانشجویی گفت: ما در عین حال که باید مترصد رفتارهای دولت در عرصه داخلی و خارجی باشیم، اصل خوشبینی به دولت را نیز باید مدنظر قرار دهیم و اینگونه بیاندیشیم که دولت فرزندان انقلاب هستند و میخواهند از منافع ملت دفاع کنند و با این پیشفرض به نقد دولت برویم.
این فعال دانشجویی پیرامون حقوق بشر نیز گفت: جمهوری اسلامی از هر حرکتی که در راستای استیفای حقوق بشر باشد استقبال میکند و به این موضوع نگاه منفی ندارد اما از ابتدای انقلاب سخن جمهوری اسلامی به عنوان کشوری که از جانب نظام سلطه حقوق آن ضایع شده این است که اگر قرار است در زمینه حقوق بشر اقدامی از جانب سازمانهای بینالمللی صورت گیرد نباید مبتنی بر نگاه کاریکاتوری باشد.
وی افزود: اگر در ایران به دنبال حقوق بشر هستند از وضع حقوق بشر در افغانستان، سوریه، فلسطین و آفریقای مرکزی نیز باخبر باشند و در آنجا نیز به دنبال اجرای حقوق بشر باشند.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی پیرامون بازدید کاترین اشتون از اصفهان نیز گفت: باید در کنار بازدیدهای فرهنگی، بازدید از دستاوردهای علمی و صنعتی نظام جمهوری اسلامی نیز توسط کاترین اشتون صورت گیرد تا عدم تاثیر گذاری تحریمها را مستقیما درک کند و مسئولین امر نباید این مسئله را فراموش کنند.
محمدزاده تصریح کرد: ما باید از همه فرصتها برای به رخ کشیدن توان علمیمان به جهانیان استفاده کنیم تا آنان تصور نکنند که تحریمها و فشارهای آنان تاثیرگذار بوده است.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه یکی از اولویتهای انقلاب اسلامی برقراری ارتباط با ملتهای مستضعف جهان بوده است گفت: دولت یازدهم نباید ارتباط را تنها به آمریکا و کشورهای قدرتمند محدود کند.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی در پایان در واکنش به سخنان هاشمیرفسنجانی درباره دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: بهتر است هاشمیرفسنجانی به جای نگاه سیاسی به مسائل کشور و دانشگاه آزاد به مشکلات دانشجویان رسیدگی و توجه کند.
* اسلام مبنای حقوق بشر در جمهوری اسلامی است/ اشتون با خانواده شهدای هستهای دیدار کند.
در ابتدای این نشست محمدحسین رحمانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در نشست خبری تشکلهای دانشجویی که پیرامون سفر کاترین اشتون به ایران انجام شد، گفت: در سفر اشتون که به دعوت مسئولین سیاست خارجی صورت گرفته باید مشخص شود هدف از دعوت وی چه بوده و اینکه مسئولان در انتظار چه نتایج و بازخوردی از این سفر هستند. بحث دومی که باید به آن پرداخت بحث اتفاقات و حاشیههای سفر اشتون به ایران و بحث حقوق بشری است که مطرح شد.
وی در همین رابطه ادامه داد: امسال سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی بود در زمینه حماسه سیاسی مردم وظیفه خود را انجام دادند و با حضور حداکثری در پای صندوقهای رای این بحث را محقق کردند ولی در بحث سیاست خارجه به حماسهای که مدنظر جمهوری اسلامی است نرسیدیم.
رحمانی تصریح کرد: با دیپلماسی لبخند نمیشود حماسه آفرید و باید شرایط را در نظر گرفت و باید پیشینه کشورهایی که قصد برقرار کردن رابطه و مذاکره با آنها داریم را بشناسیم و در نهایت با تدبیر و عقلانیت ببینیم که ارتباط با این کشورها چه نتایجی برای ما دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: پیشینه این موضوع نشان داده این دعوتها و رفت و آمدها نهتنها سودی به حال مردم نداشته بلکه تا آنجایی پیش رفته که جمهوری اسلامی را محور شرارت خواندند.
وی با بیان اینکه چرا از کشورهای اطراف به طور رسمی برای حضور به ایران دعوت نمیشود، افزود: باید در بحث سیاست خارجی قبل از اینکه اقدامی شود اهداف جمهوری اسلامی را در نظر بگیریم و اگر سفر اشتون به نوعی بخواهد ارتباط ایران با کشورهای اروپایی را دنبال و زمینههای اقتصادی را برای ما ایجاد کند تجربه نشان داده که به نتیجه نخواهد رسید و باید در این رابطه نگاه ما به داخل کشور باشد و انرژی خود را معطوف به داخل کنیم.
رحمانی با بیان اینکه اولویت اصلی در کشور بحث اقتصادی است ادامه داد: باید در این زمان به بحث اقتصادی به عنوان اولویت در کشور پرداخته شود و اگر این سفرها کمکی به این موضوع نکند بیاثر خواهد بود و اشتون و مقامات اروپایی به دنبال منافع خود هستند و مطمئنا منافع ما برای آنها اهمیتی ندارد.
وی با بیان اینکه برای ما مبنای حقوق بشر تفکر اسلام است خاطرنشان کرد: بحث حقوق بشر یکی دیگر از موضوعاتی است که در این سفر مطرح شد البته برای دنیا مشخص شده که این بحث یک موضوع ظاهری برای دستیابی به منافع خودشان است زیرا حقوق مردم ما از طریق اسلام پیگیری میشود و آن موقع که ما تمدن اسلامی داشتیم آنها در ابتداییات تمدن خود دچار مشکل بودند و آنها در حدی نیستند که بخواهند برای ما حقوق بشر تعریف کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در ادامه صحبتهای خود اضافه کرد: باید معلوم شود چه کسی متولی سفرهای تیمهای خارجی به کشور است و آیا ایران برنامهریزیهای سفر را انجام میدهد یا اینکه آنها هرجا دلشان بخواهد میروند و چرا فقط آنها با فتنهگران ملاقات میکنند و چرا دستاوردهای انقلاب اسلامی را نمیبینند.
رحمانی تصریح کرد: اگر اشتون ادعای حقوق بشر دارد بهتر است با خانوادههای شهدای هستهای ملاقات کند البته این موضوع را باید مسئولان ما برنامهریزی کنند که متاسفانه چنین کاری را نکردند.
وی اظهار داشت: در ایران لیبرال دموکراسی حاکم نیست که هر طور خواستند تغییرش بدهند، اینجا مردمسالاری دینی حاکم است البته امثال اشتون این موضوع را فهمیدهاند که با این حرکتها به جایی نمیرسند.
رحمانی با بیان اینکه مسئولان نباید از کسانی که با فتنهگران ملاقات میکنند، دعوت کنند افزود: مسئولان باید موضع خود را در این رابطه اعلام کنند زیرا موضعگیری خیلی مهم است و در محاسبات داخلی و خارجی تاثیرگذار است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر افزود: ما هیچوقت قصد برقرار نکردن رابطه با کشورها را نداشتهایم و این دشمنان هستند که به نوعی ایرانهراسی راه انداختهاند تا به منافع خود دست پیدا کنند.
وی ادامه داد: کل جهان تنها اتحادیه اروپا نیست و ما با آغوش باز با کشورهای مسلمان اطراف و آمریکای لاتین، آفریقا و... باید رابطه برقرار کنیم.
این فعال دانشجویی در واکنش به سخنان اخیر هاشمیرفسنجانی گفت: دانشگاه آزاد همهروزه اعلام میکند صندلیهای ما خالی است و با اینکه جمعیت کنکوریها در حال کم شدن است باید تصمیمگیری شود که دانشگاه آزاد با این همه املاکاش تکلیفش چه میشود.
رحمانی خاطرنشان کرد: بحث تولید علم یک اولویت برای کشور است و پیشنهاد کشور این است که به سمت پژوهش پیش برویم و دانش باید به تولید و محصول برسد و در این رابطه دانشگاه آزاد باید به فکر مردم و شهریههایی که از دانشجویان میگرفته است باشد و آنها را در راستای منافع کشور خرج کند نه اینکه به ملک شخصی تبدیل کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در پایان اظهار داشت: هاشمی در قسمتی از سخنان خود به دوران طاغوت اشاره کرد ولی در رابطه با دوران طاغوت اولین چیزی که به ذهن میرسد این است که یک نفر مدت زیادی یک پست را داشته باشد و هیچکس هم نتواند آن را تغییر دهد و حالا بعد از سالها که سازوکار به هم خورد هاشمی این حرفها را میزند که البته خود این موضوع ما را به یاد طاغوت میاندازد.
*رفسنجانی دلش برای دیکتاتوری در دانشگاه آزاد تنگ شده است
در ادامه این نشست علیرضا کریمی دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در ابتدای سخنان خود درباره سفر اشتون به ایران گفت: چنین سفرهایی که هیأتهای خارجی به ایران بیایند یک امر عادی است که در هر دولتی اتفاق میافتد اما آنچه که در سیاست خارجی باعث نگرانی ما شده این است که چرا مسئولان و طرفداران دولت به گونهای رفتار میکنند که تمام دستاوردهای ما تنها در سفر چند وزیر خارجه به ایران خلاصه میشود.
کریمی افزود: خانم اشتون که به عنوان نماینده تیم مذاکرهکننده 1+5 با ایران شناخته میشوند باید پاسخگو باشند که چرا در این چند سال تمام ظرفیت خودشان را در کارشکنی در پیشرفتهای هستهای و علمی جمهوری اسلامی به کار بردند.
«ما شاهد تحریمهای علمی و غیرعلمی و ترور دانشمندان هستهای از طرف غرب علیه جمهوری اسلامی بودهایم که علاوه بر این انگلیس نیز از ترور دانشمندان هستهای ما حمایت کرده و حال اشتون باید پاسخگو باشد که چرا چنین رویکردی را نسبت به سالمترین و شفافترین فعالیت هستهای جهان داشتهاند»
این فعال دانشجویی پیرامون دیدار اشتون با حامیان فتنه 88 نیز گفت: اشتون خیال میکند که ایران هم مثل اوکراین است که با حمایت از کودتاچیان بتوانند نظرشان را در جمهوری اسلامی اجرا کنند این در حالی است که مسئولین ما نشان دادند که این تصورات خیال باطل است و جمهوری اسلامی در هشت سال تمام دنیا را پشت دروازههای خود نگه داشت.
کریمی تصریح کرد: چرا مسئولان سیاست خارجی جمهوری اسلامی در قبال این سلسلهاتفاقات (ملاقات نمایندگان اروپایی با حامیان فتنه) موضع قوی نمیگیرند. ما شاهدیم که اوباما با پررویی تمام ایران را تهدید به حمله نظامی کرد و حتی کار به جایی رسید که مقامات دسته چندم آمریکا نیز چنین موضعی را گرفتند اما جواب محکمی از طرف مقامات داخلی مشاهده نکردیم.
وی افزود: بعدها نیز مشاهده کردیم که امریکا از سران فتنه و حامیان آن حمایت کردند و باز هم مسئولان سیاست خارجی و رئیس جمهور ما موضع صریح و قاطعی را اتخاذ نکردند. آیا حمایت کردن از کسانی که جمهوریت نظام را خدشهدار کردند باز هم برای مصرف داخلی امریکاست؟ چرا مسئولان ما در قبال این اتفاقات موضع قاطعی نمیگیرند.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به مسئولان گفت: آنان بدانند اگر قرار باشد بار دیگر اتفاقاتی مانند دیدار سفرای خارجی با کودتاچیان صورت گیرد و باز مسئولین کشور موضع قاطعی نگیرند این فرزندان انقلابی هستند که حرکت و اقدامی انقلابی انجام خواهند داد، البته ما منتظر موضع شجاعانه مسئولان جمهوری اسلامی در این موارد هستیم.
کریمی پیرامون دیدار اشتون با فعالین حقوق زن در ایران گفت: اینان دیدگاههای فمینیستی غرب را در جمهوری اسلامی دنبال میکنند و چنین ملاقاتی به نظر میرسد در راستای این است که فرهنگ ما را به دوران اصلاحات برگرداند و دید تساهل و تسامح دوران اصلاحات را دوباره حاکم کنند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: این انتقاد را از دولت داریم که چرا وزیر فرهنگ و ارشاد در مقابل جریانی که ما را به سمت فرهنگ غربی پیش میبرد اقدامی نمیکند و با طرح موضوعات کمارزشی مانند رفع فیلتر فیسبوک و یا حمایت از روزنامههایی که به مقدسات توهین میکند ورود فرهنگ غربی به کشور را تسهیل میکند و به موارد اساسی فرهنگی مانند سبک زندگی و ترویج معنویت هیچ توجهی ندارد.
کریمی در ادامه با اشاره به سخنان رئیس جمهور در رابطه با برخورد با روزنامهها گفت: رئیس جمهور اعلام کرد آخرین گام برای یک روزنامه توقیف آن است این در حالی است در همان روز یکی از نشریات که تنها تخلف آن انتقاد از دولت بود بسته شد.
«ما مشاهده میکنیم که یک رویکرد بازگشت به فضای فرهنگی دولت اصلاحات و فضای سیاسی دولت سازندگی بر دولت کنونی حاکم است این در حالی است که نقاط ضعف آن دولتها نیز در همین حوزهها بود.»
کریمی گفت: ما نگرانیم که شرایط ما به دوران گذشته که همه بدان انتقاد دارند برگردند و این یک خطر بزرگ و جدی است.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل پیرامون سخنان هاشمیرفسنجانی درباره دانشگاه آزاد نیز گفت: آقای هاشمی هیچگاه پیرامون این موضوع صحبت نکرده است که چگونه یک نفر 30 سال ریاست دانشگاه آزاد را بر عهده داشته است و امکان هیچگونه نظارت نیز بر ان نبوده است. حال در دو سالی که امکان نظارت بر دانشگاه آزاد به وجود آمد آن را مطابق با دیکتاتوری و غصب کردن دانشگاه آزاد تعبیر میکند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: پول دانشجویان را به جیب برخی آقایان، ستاد انتخابات موسوی و سایت حامی جریان فتنه بعد انتخابات به نام سایت جمهوریت میریختند و حال میگویند هیچ سندی در این باره وجود ندارد.
کریمی در پایان خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد هرکه چاپلوستر بود محبوبتر نیز بود و بنده احساس میکنم که هاشمیرفسنجانی دلش برای دیکتاتوری و استبداد در دانشگاه آزاد تنگ شده است.
*اشتون از دستاوردهای علمی و صنعتی نظام جمهوری اسلامی نیز دیدن کند
در پایان این نشست علی محمدزاده عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی در واکنش به سفر کاترین اشتون به ایران گفت: استفاده از ظرفیتهای اتحادیه اروپا و برقراری روابط برای پیگیری منافع کشورمان امری مثبت است و ما از مشی فعال در سیاست خارجهمان استقبال میکنیم و انتظار داریم این رویکرد تداوم یابد.
وی پیرامون رویکرد سیاست خارجی دولت نیز گفت: مقام معظم رهبری از ابتدای شروع به کار دولت جدید فرمودند که من به آمریکا اعتمادی ندارم. حال اگر دعوتی صورت میگیرد و بناست همکاری مشترکی صورت گیرد تیم سیاست خارجی ایران باید غیر قابل اعتماد بودن نظام سلطه را مدنظر قرار دهد.
محمدزاده خطاب به تشکلهای دانشجویی گفت: ما در عین حال که باید مترصد رفتارهای دولت در عرصه داخلی و خارجی باشیم، اصل خوشبینی به دولت را نیز باید مدنظر قرار دهیم و اینگونه بیاندیشیم که دولت فرزندان انقلاب هستند و میخواهند از منافع ملت دفاع کنند و با این پیشفرض به نقد دولت برویم.
این فعال دانشجویی پیرامون حقوق بشر نیز گفت: جمهوری اسلامی از هر حرکتی که در راستای استیفای حقوق بشر باشد استقبال میکند و به این موضوع نگاه منفی ندارد اما از ابتدای انقلاب سخن جمهوری اسلامی به عنوان کشوری که از جانب نظام سلطه حقوق آن ضایع شده این است که اگر قرار است در زمینه حقوق بشر اقدامی از جانب سازمانهای بینالمللی صورت گیرد نباید مبتنی بر نگاه کاریکاتوری باشد.
وی افزود: اگر در ایران به دنبال حقوق بشر هستند از وضع حقوق بشر در افغانستان، سوریه، فلسطین و آفریقای مرکزی نیز باخبر باشند و در آنجا نیز به دنبال اجرای حقوق بشر باشند.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی پیرامون بازدید کاترین اشتون از اصفهان نیز گفت: باید در کنار بازدیدهای فرهنگی، بازدید از دستاوردهای علمی و صنعتی نظام جمهوری اسلامی نیز توسط کاترین اشتون صورت گیرد تا عدم تاثیر گذاری تحریمها را مستقیما درک کند و مسئولین امر نباید این مسئله را فراموش کنند.
محمدزاده تصریح کرد: ما باید از همه فرصتها برای به رخ کشیدن توان علمیمان به جهانیان استفاده کنیم تا آنان تصور نکنند که تحریمها و فشارهای آنان تاثیرگذار بوده است.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه یکی از اولویتهای انقلاب اسلامی برقراری ارتباط با ملتهای مستضعف جهان بوده است گفت: دولت یازدهم نباید ارتباط را تنها به آمریکا و کشورهای قدرتمند محدود کند.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی در پایان در واکنش به سخنان هاشمیرفسنجانی درباره دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: بهتر است هاشمیرفسنجانی به جای نگاه سیاسی به مسائل کشور و دانشگاه آزاد به مشکلات دانشجویان رسیدگی و توجه کند.