چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۶

سریع‌ترین‌ اینترنت‌های‌ جهان‌ + جدول

سریع‌ترین سرعت ثبت شده برای اینترنت در جهان‌ ۱.‌۴ ترابایت بر ثانیه‌ درست است! و برای آنکه بتوانید در عالم واقع این سرعت را تصور کنید، باید بدانید که از طریق ارتباطی با این سرعت می‌توانید ۴۴ ویدئو HD را تنها در یک ثانیه دانلود کنید، یا آنکه اگر دوست داشته باشید تمام مقالات انگلیسی ویکی پدیا را در ۰.‌۰۰۶ ثانیه ‌روی سیستم خود دانلود کنید...!
کد خبر : ۱۶۷۹۹۵
صراطارتباطات این روز‌ها یکی از مهم‌ترین جنبه‌های زیست انسانی را تشکیل می‌دهد و خدمات ارتباطی، یکی از حوزه‌هایی است که مستقیم‌ با میزان توسعه یافتگی کشور‌ها ربط دارد.

از سوی دیگر، اکنون تلاش و رقابت در حوزه ارتباطات تنها محدود به خدمات و کیفیت ارائه آن‌ها ـ  از جمله مسائل همراه و همزاد آن نظیر پیشرفت تکنولوژیکی ـ نیست، بلکه این رقابت از جنبه‌ای مهم‌تر در سرعت ارتباطات است. این امر منجر به آن شده ‌که حتی رکوردهای ثبت سرعت در ارتباطات اینترنتی ‌‌یکی از افتخارات کشورهای توسعه یافته مد نظر واقع شود.

بر همین اساس است که نهادهای ناظر و مستقل، ‌‌سالیانه اقدام به تهیه گزارش‌های جامعی از روند تحول و پیشرفت کشورها‌ ‌در ارائه خدمات ارتباطی و به ویژه رقابت در افزایش سرعت ارتباط و بر پایه آن اقدام به رده‌بندی کشورهای مختلف جهان از این حیث می‌کنند.

مؤسسه تحقیقاتی Ookla بر پایه داده‌های موجود اعلام کرده‌ که متوسط سرعت اینترنت جهانی در دانلود برابر با ۱۶.‌۹ مگابیت بر ثانیه، متوسط سرعت آپلود برابر با ۷.‌۶ مگابیت بر ثانیه و همچنین متوسط بهای خدمات اینترنت در جهان برابر با ۶.‌۵۵ دلار در ماه است.

اینها سریعترین اینترنت های جهان هستند

همچنین در آخرین گزارشی که مؤسسه تحقیقاتی و پژوهشی Akamai که یکی از شناخته شده‌ترین و معتبر‌ترین نهادهای پژوهشی در حوزه تحولات دنیای اینترنت و ارتباطات است، منتشر کرده، رده بندی کشور‌ها در کیفیت و سرعت ارائه خدمات ارتباطی به شکل کلی و به تفکیک مناطق ‌جهان ارائه شده است.

بنا بر تحقیقات این مؤسسه سه کشور کره جنوبی، ژاپن و هنگ کنگ به ترتیب با ارائه خدمات اینترنتی با سرعت ۲۲.‌۱، ۱۳.‌۳ و ۱۲.‌‌۵ در صدر رده بندی جهانی قرار گرفته‌اند. بعد از آن‌ها به ترتیب کشورهای هلند، سوییس، جمهوری چک، لاتویا، ایالات متحده، بلژیک و ایرلند قرار دارند.

اینها سریعترین اینترنت های جهان هستند

در منطقه آسیای پاسیفیک هند با سرعت ۱.‌۴ مگابیت بر ثانیه رتبه آخر و در مجموع جهانی رتبه ۱۲۳ را از آن خود کرده است.

اینها سریعترین اینترنت های جهان هستند

از سوی دیگر، بنا بر آمار این مؤسسه چین در صدر جدول متوسط زمان بارگذاری وب‌سایت‌ها در دنیا قرار گرفته است. متوسط سرعت بارگذاری وب‌سایت‌ها در این کشور برابر با حدود چهار ثانیه است:

اینها سریعترین اینترنت های جهان هستند

اما در حالی که این گزارش نامی از ایران در بین کشورهایی که به تحقیق پیرامون سرعت و کیفیت ارتباطات در آن‌ها پرداخته است، نیاورده، مؤسسه Ookla اما با جزئیات دقیق روند تحول سرعت اینترنت در کشور را نمایش داده است. بنا بر آمار این مؤسسه متوسط سرعت ارتباطات در ایران برابر با ۲.‌۸ مگابیت بر ثانیه است.

اینها سریعترین اینترنت های جهان هستند

همچنین روند تحولات کیفیت و سرعت ارتباطات در یک سال گذشته در کشور، حاکی از آن است که این تحولات بسیار اندک بوده، هرچند رو به بهود دارد ‌و تقریبا از یک سال گذشته تا کنون، تنها یک مگابیت بر سرعت اینترنت در کشور افزوده شده است.

اینها سریعترین اینترنت های جهان هستند

نگاهی به نقشه جهانی این مؤسسه از وضعیت سرعت ارتباطات در سطح جهانی نشان می‌دهد که صرف‌نظر از معدود کشورهای آسیایی نظیر افغانستان و پاکستان، تنها کشورهای آفریاقایی نظیر بورکینافاسو، کونگو و بنین سرعتی پایین تر از ایران را در ارتباطات اینترنتی به ثبت رسانده‌اند.

برای دیدن این نقشه جهانی به شکل تعامل به اینجا بروید.

بی‌گمان با سرعتی که در تحول ارتباطات و فناوری‌های همراه با آن در سطح جهانی، شاهد آن هستیم، تا همین جا نیز می‌توان به جرأت گفت که یکی از شاخه‌های اصلی توسعه یافتگی کشور‌ها ارتباطات و پیشرف در این حوزه است و شاید تا کمتر از یک دهه دیگر سرعت و کیفیت ارتباطات نقش اول را در زمینه توسعه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بازی کند.
منبع: تابناک