جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵

دولت نباید به یک جریان سیاسی باج دهد

مدیرعامل مؤسسه سروش با بیان اینکه فرار به کشورهای خارجی برای بدنامی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران کفایت می‌کند، ‌گفت: دولت نباید برای پیشبرد برنامه‌های سیاسی و فرهنگی خودش به یک جریان سیاسی باج دهد.
کد خبر : ۱۶۷۶۳۲
صراط: مهدی فضائلی اظهار داشت: وزیر ارشاد هم‌اکنون برای احیای انجمن صنفی منحله روزنامه‌نگاران اقدامی را صورت نداده است و در این باره فقط اظهارنظری داشته است.

مدیرعامل مؤسسه سروش افزود: هم اکنون تفاهم‌نامه‌ای در این باره میان وزارت فرهنگ‌و ارشاد اسلامی، وزارت کار و رفاه و همچنین وزارت اطلاعات صورت گرفته است.

وی ادامه داد: بعید می‌دانم که برای تشکیل انجمن صنفی وزارت ارشاد کاری بخواهد انجام دهد.

وی بیان داشت: موضوع خیلی روشن است و برخی تلاش می‌‌کنند بحث را پیچیده جلوه دهند این در حالی است که موضوع بسیار شفاف است، این تشکل صنفی بر اساس اساسنامه خودش نتوانسته فعالیتش را ادامه دهد.

انجمن صنفی منحله روزنامه‌نگاران نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد

فضائلی با بیان اینکه انحلال انجمن صنفی روزنامه‌نگاران توسط وزارت کار رسماً اعلام شده است، بیان داشت:  انحلال این تشکل صنفی در دیوان عدالت تایید شده است و بر همین اساس این انجمن نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد.

مدیرعامل موسسه سروش بیان داشت: به لحاظ قانونی و حقوقی انجمن صنفی مطبوعات قابل احیا و بازگشایی نیست.

فضائلی با بیان اینکه هم‌اکنون انجمن صنفی دیگری در این باره مجوز گرفته است و فعالیت خود را آغار کرده است، افزود:‌ بر همین اساس این نیز خود مانعی بر سر راه فعالیت انجمن صنفی منحله روزنامه‌نگاران به لحاظ قانونی بوده است.

وی گفت: به لحاظ سیاسی تکلیف اعضای گرداننده انجمن صنفی روزنامه‌نگاران مشخص است، البته دو دسته از افراد در این انجمن فعالیت می‌کردند که گروهی مربوط به افراد فعال در حوزه رسانه می‌شدند و بدنه مطبوعات و رسانه را تشکیل می‌دادند.

وی ابراز داشت: گروهی نیز افرادی بودند که انجمن صنفی را محفلی برای پیشبرد اهداف سیاسی خود کرده بودند.

فرار به کشورهای خارجی در بدنامی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران کفایت می‌کند

مدیرعامل مؤسسه سروش ابراز داشت: در بدنام بودن این انجمن همین کفایت می‌کند که ببینند چند نفر از نیروهای قبلی این انجمن  به خارج از کشور فرار کرده‌اند و اگر هم در ایران هستند به چه کاری مشغول هستند.

فضائلی اضافه کرد: کسانی که در این انجمن فعال بودند طرفدار رژیم صهیونیسم بودند و رسما نظرات خود را در این زمینه نیز اعلام کرده‌اند.

فعالان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، افراد بدنامی هستند

مدیرعامل مؤسسه سروش یادآور شد:‌از این جهت انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، انجمن خوش نامی نیست و چنانچه بعد سیاسی آن را درنظر بگیریم، مشاهده می‌شود که برخی از کسانی که در این انجمن نقش ایفا می‌کردند افراد بدنامی هستند.

احیای دوباره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران، توهین به اهالی رسانه است

 مدیرعامل موسسه سروش در ادامه بیان داشت: بر همین اساس احیای دوباره آن توهین به اهالی رسانه و مطبوعات کشور است.

وی با بیان اینکه مجمع سوم این انجمن علی رغم غیرقانونی بودن تشکیل شد و باز هم به حد نصاب نرسید، گفت:‌ دست‌اندرکاران این انجمن به میزانی مقبولیت نداشتند که بتوانند مجمع برگزار کنند، چه اصراری وجود دارد که دوباره به آن امکان داده شود.

فضائلی گفت: دولت و وزارت ارشاد باید توجه داشته باشند که گردانندگان اصلی انجمن صنفی مطبوعات از مصادیق بارز افراط‌ گرایی در جریان دوم خرداد هستند و دولتی که پرچم‌دار شعار اعتدال است نباید مجددا مجوزی صادر کند و شرایطی ایجاد کند تا نیروهای افراطی باز هم پرچم‌دار یک حرکتی شوند.

دولت وام‌دار مردم است، نه هیچ جریان سیاسی دیگر

وی بیان اینکه دولت باید توجه داشته باشد که دولت وام ‌دار مردم است نه هیچ جریان سیاسی، بیان داشت: دولت نباید برای پیشبرد برنامه‌های سیاسی و فرهنگی خودش به یک جریان سیاسی باج دهد.

مدیرعامل موسسه سروش ادامه داد: این امر یکی از مصادیقی است که می‌توان از آن برداشت شود که باجی به جریان سیاسی افراطی داده می‌شود و این امر بی توجهی به شعرهای اعتدال دولت است.

وی خاطرنشان کرد: اگر وزارت ارشاد دغدغه صنفی مطبوعات را دارد، ارزشمند است، اینکه زمینه برای فعالیت یک انجمن صنفی که واقعا برای امور صنفی تلاش می‌کند، فراهم شود مناسب است اما راهی که انتخاب شده راه نادرستی است.
منبع: فارس