شير خاصيت ضد سرطاني دارد
متخصصان نيوزلندي تاكيد كردند كه مصرف روزانه شير خطر ابتلا به سرطان را تا حد زيادي كاهش ميدهد.
متخصصان نيوزلندي تاكيد كردند كه مصرف روزانه شير خطر ابتلا به سرطان را تا حد زيادي كاهش ميدهد.
به گزارش صراط نيوز به نقل از ايسنا، اين متخصصان در آزمايشات باليني جديدي دريافتهاند: كودكاني كه هر روز مقادير مشخصي شير مينوشند در سنين بالاتر و 40 درصد كمتر از ساير همسالان خود در معرض خطر ابتلا به سرطان روده هستند. بر همين اساس نوشيدن نيم ليوان شير در روز تاثير محافظت كننده و پيشگيرانه قدرتمندي در برابر اين سرطان دارد.
دكتر بريان كوكز، استاديار و كارشناس اصلي اين مطالعه تاكيد كرد: كليد خاصيت ضد سرطاني شير در مصرف روزانه و درازمدت آن است.
به گزارش روزنامه ديلي اكسپرس، دكتر كوكز اظهار داشت: نتايج آزمايشات ما تاييد كرد كه مصرف روزانه شير در دوران كودكي خطر ابتلا به سرطان روده را كاهش ميدهد و اين تاثير احتمالا به دليل عملكرد كلسيم است.
اين كارشناسان معتقدند كه كلسيم سلولهاي سرطاني را نابود ميسازد و ذخيرهاي را در سيستم ايمني بدن ايجاد ميكند كه ميتواند به مقابله با اين بيماري كمك كند.
اين يافته در چاپ آخر مجله آمريكايي «همهگير شناسي» منتشر شده است.