پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹
دور تازه فعالیت «نفاق جدید» با طعم خیانت آشکار

اتهام زنی جوانفکر به لاریجانی و اصولگرایان

صادرات ایران بین سال های 2005 تا 2013 میلادی پنج برابر شدند، اما مشکلات داخلی ناشی از مناقشه سیاسی آغاز گردید. ما کشوری قدرتمند با منابع کافی هستیم. سقوط ارزش پول از یک روز تا روز بعد بدون توجه به شایعات مداوم از سوی برخی از افراد غیر قابل توضیح است. ابتدا شایعات و سپس تحریم ها عوامل بحران بودند.
کد خبر : ۱۶۶۱۸۱
صراط: «جریان انحرافی» دوباره ظاهر شده است. اما این بار با دوپینگ سیاسی جراید خارجی. علی اکبر جوانفکر مدیر روزنامه ایران در دوره احمدی نژاد در گفتگویی با یک نشریه اسپانیایی اتهام زنی های مضحکی را به علی لاریجانی و اصولگرایان وارد کرده است و آنها را مسبب ناکامی احمدی نژاد دانسته است. این محکوم امنیتی که به علت توهین به مقدسات مدتی را در زندان گذارند و اوج هنرش در زمان مدیریت در رسانه های دولتی شکایت از رسانه های منتقد و بولتن سازی علیه مسئولان نظام بود، در این گفتگو با ژست اپوزیسیونی کوشیده است از نمد بی تدبیری های دولت روحانی برای احمدی نژاد کلاهی بسازد. به نظر می رسد جریانی که کشور را به لبه پرتگاه رساند دوباره می کوشد به هر طریقی سر برآورد و در سیاست نقش آفرینی کند. تلاشی که این بار به صورت درد و دل با یک نشریه خارجی و اتهام زنی به مسئولان در فضای رسانه ای خارج از کشور دارد.
  اظهارت مرد رسانه ای جریان نفاق جدید و انحراف در گفتگو با روزنامه ABC اسپانیا به این شرح است؛

-توافق هسته ای چیز جدیدی نیست، محمد خاتمی کار مشابهی صورت داد و دیدیم که چگونه تمام شد. موضوع اتمی برای واشنگتن فقط بهانه ای است تا به رویارویی ادامه دهد. اینک که توافقی وجود دارد ،بهانه های جدیدی مطرح خواهند کرد تا همه تحریم ها را برندارند. از سوی آمریکا صداقت وجود ندارد و فکر می کنیم که روحانی توافق با غرب را بسیار ارزان فروخته است. ما ایرانی ها برای رسیدن به این نقطه از پیشرفت هسته ای بسیار سخت کار کرده ایم.
 
-در راهپیمایی های کشور به مناسبت سی و پنجمین سالگرد انقلاب آن چه که مردم مطالبه می کنند دیده شد. مردم ناراضی هستند، چرا که احساس می کنند فریب آمریکا و تهدیداتش را خورده اند. ما را از کنفرانس صلح سوریه کنار گذاشتند، تکرار می کنند که همه گزینه ها را روی میز دارند. اگر آمریکایی ها باهوش بودند، از این فرصت بزرگ استفاده می کردند. مشکل دیگر روحانی (18.6 میلیون رای در سال 2013) این است که بر خلاف احمدی نژاد (25 میلیون رای در سال 2005) پایگاه مردمی ندارد.

  احمدی نژاد از شهرداری تهران خارج شد و به عنوان نامزد جریان محافظه کار)  در مقابل نامزد مطلوب همین جریان، علی لاریجانی، رئیس کنونی پارلمان پیروز شد. شیوه های مختلفی برای درک سیاست داریم. احمدی نژاد چهار بار به هر استان سفر کرد وتوجه وی معطوف به نیازهای شهروندان شد و به سطحی از نزدیکی به مردم رسید که برای دیگر اصول گرایان و یا اصلاح طلبان قابل تصور نیست. در این جنگ بین محافظه کاران، بازنده مردم ایران است.

به همان اندازه که انتقادات بین المللی {از احمدی نژاد} شدید بود،اما وی در خیابان حمایت می شد. احمدی نژاد به روشنی درباره موضوعاتی مثل هولوکاست صحبت کرد. هیچگاه وجود آن را انکار نکرد، اما فقط یک تقاضای ساده برای تحقیق درباره این واقعه تاریخی، شروعی برای فاصله گرفتن بود. او همچنین شجاعت رویارویی با جرج بوش و سیاست هایش را در منطقه داشت. این مسئله محبوبیتی عظیم برای او در جهان عرب و آمریکای لاتین به همراه داشت. اینک روحانی از چنین مجادله هایی اجتناب می کند.
 
- در طول هشت سال دولت ما، تولید سیمان سه برابر شد و یخش هایی مانند آهن و آلومینیوم نیز رشد داشتند. صادرات ایران بین سال های 2005 تا 2013 میلادی پنج برابر شدند، اما مشکلات داخلی ناشی از مناقشه سیاسی آغاز گردید. ما کشوری قدرتمند با منابع کافی هستیم. سقوط ارزش پول از یک روز تا روز بعد بدون توجه به شایعات مداوم از سوی برخی از افراد غیر قابل توضیح است. ابتدا شایعات و سپس تحریم ها عوامل بحران بودند.

خبرنگار روزنامه اسپانیایی ABC در پایان نوشت: مجبور هستیم مصاحبه را پایان دهیم، چرا که آقای جوانفکر باید محموداحمدی نژاد را ملاقات کند که پس از پایان دوره ریاست جمهوری از تیتر اول رسانه ها بیرون آمده است!
منبع: فردا