شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

برخی اوقات از کارمان دلسرد می‌شویم

وقتی دادن امکانات به خبرنگاران هم سلیقه‌ای می‌شود دیگر هیچ جایی برای گلایه‌مندی از مسئولان امر جز نوشتن نیست.
کد خبر : ۱۶۴۴۵۸

صراط: شانزدهم دی ماه همین امسال بود که سرای روزنامه‌نگاران استان خوزستان طی نامه‌ای همه خبرنگاران را به سوی امکاناتی که پس از سال‌ها و با پیگیری‌های فراوان برای آنها منظور شده است فراخواند.

در این نامه چند خطی آمده بود که «به لطف خدا مجوز استفاده از استخر، سالن فوتسال، سینما و کتابخانه تخصصی شرکت نفت در منطقه نیوسایت و شهرک نفت، اخذ شده است و از مطبوعات و خبرگزاری‌های سراسر استان استدعا می‌شود که لیست پرسنل ثابت خود را برای صدور معرفی‌نامه و کارت استفاده از امکانات رفاهی تا تاریخ 25 دیماه سال جاری به سرای روزنامه نگاران ارسال کنند».

این اقدام پس از چند مرحله تماس‌های حضوری و غیرحضوری از سرای روزنامه‌نگاران با دفاتر مطبوعات و خبرگزاری‌ها و البته اطلاع رسانی به خبرنگاران استانی صورت گرفت.

به جرات می‌توان گفت با وجود همه تلاش‌های صورت گرفته در این خصوص و خسته نباشید به مسئولان امر، فکرمان بر این سمت و سو رفت که این بار نیز چون همیشه خبرنگاران شهرستان‌ها نادیده و کمرنگ دیده شدند و به نوعی فراموش شدند.

اما در گپی با همکارانمان در اهواز از این وضعیت مطلع شدیم که با آنان نیز سلیقه‌‌ای و بسیار کمرنگ برخورده شده است و گویی نورچشمی‌ها چون همیشه به سهمیه بیشتری از امکانات دست یافته‌اند.

در این میان جمعی از خبرنگارانی شهرستانی و مرکز استان‌نشین از این وضعیت گلایه‌مند هستند و قصد دارند صدای خود را از طریق این خبرگزاری به گوش مسئولانی که به قول خودشان خبرنگاران را پل ارتباطی مردم و مسئولان می‌دانند برسانند.

*خبرنگاران شهرستان‌ها همیشه نادیده گرفته شده‌اند

یکی از خبرنگاران خوزستانی در گفت‌وگو با فارس چنین اظهار کرد: حدود 10 سال است که مشغول به کار خبر هستم و تاکنون کم لطفی‌های زیادی را در حق خود و همکارانم دیده‌ام.

وی گفت: در مراسم‌های گوناگونی برای پوشش خبری از حضور مقامات عالی دولت تا مسئولان شهرهای بسیار کوچک حضور یافته‌ام و تا آنجایی که وجدان کاری‌ام خدشه‌دار نشود کارم را نحو احسن انجام داده‌ام.

این شهروند خوزستانی عنوان کرد: به جرات می‌توانم بگویم به جز حضور در چند مراسم جزیی با عنوان «گرامیداشت روز خبرنگار» تاکنون هیچ امکانات خاصی در ارتباط با شغلم دریافت نکرده‌ام و همچنان بدون هیچ چشمداشتی با تکیه بر علایقم به خبرنگاری، کارم را با عشق و امید دنبال می‌کنم.

وی اضافه کرد: تا اینکه من و همکارانم چندی پیش، نامه‌ای از سرای روزنامه‌نگاران مبنی بر اعطای خدماتی چون استفاده از سالن ورزشی و سینما و ... دریافت کردیم و متاسفانه به دلیل اینکه این مراکز در نظر گرفته شده تنها در مرکز استان واقع شده اند امکان استفاده از آنها را نداریم.

امید ادامه داد: خوب بود مسئولان، حال که زحمت کشیده‌اند حداقل مراکز و اماکنی را در شهرستان‌ها برای استفاده خبرنگاران شهرستان‌ها محقق می‌کردند و این امر را با رایزنی با تنی چند از مسئولان شهری به کار می‌گرفتند.

وی افزود: با اینکه این امکانات برای خبرنگاران سراسر استان در نظر گرفته شده است اما امکان تردد به اهواز برای استفاده از یک استخر و سینما و باشگاه ورزشی نه مقرون به صرفه است و نه جالب.

*برخی اوقات از کارمان دلسرد می‌شویم

یکی دیگر از خبرنگاران نیز در ادامه صحبت‌های همکارش در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: با وجود اینکه لیسانس روزنامه‌نگاری دارم و با عشق مشغول به کار خبری هستم اما واقعا در برخی مواقع با دیدن این تبعیض و سلیقه‌ای برخورد کردن از کارم دلسرد می‌شوم.

وی ادامه داد: حداقل خوب بود این امکانات برای همه خبرنگاران در نظر گرفته می‌شد نه اینکه بخشی سهیم و برخی دیگر محروم باشند.

این شهروند اهوازی ادامه داد: با این اقدام، با وجود دستمزدها و حقوق‌های حداقلی که دریافت می‌کنیم حداقل به کارمان دلگرم می‌شویم و دلمان به این خوش می‌شود که مسئولانی که از جنس خودمان هستند و سرای روزنامه‌نگاران را برای حمایت از اصحاب رسانه و مجموعه مطبوعات راه‌اندازی کرده‌اند ما را در می‌یابند.

*امکانات و بودجه‌مان محدود است

در این ارتباط اما مدیر سرای روزنامه‌نگاران خوزستان در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: با توجه به امکانات و بودجه‌ای که در اختیار داشتیم اقدام به فراهم کردن امکاناتی تفریحی و رفاهی برای خبرنگاران ثابت دفاتر مطبوعات، رسانه‌ها و خبرگزاری‌های سطح استان کرده‌ایم.

محمدرضا ایزدی خاطرنشان کرد: در این زمینه ظرفیت‌های تامین شده محدود است و برای نام‌نویسی خبرنگاران 150 نفر به ما اعلام شده است.

وی بیان کرد: با وجود همه تلاش‌ها و رایزنی‌های صورت گرفته اما متاسفانه فقط توانستیم این امکانات را در مرکز استان برای خبرنگاران و اهالی مطبوعات فعال کنیم و البته خبرنگاران شهرستان‌ها می‌توانند در زمان حضور در اهواز از این امکانات بهره‌مند شوند.

مدیر سرای روزنامه‌نگاران خوزستان اضافه کرد: در مجموع 287 خبرنگار تاکنون به عضویت سرای روزنامه‌نگاران درآمده‌اند که از این تعداد 197 نفر برای بهره‌مندی از این امکانات نام نویسی کرده‌اند.

وی گفت: در حال ارزیابی خبرنگاران برای استفاده از این امکانات هستیم و به ناچار مجبوریم حدود نام 50 نفر از آنان را حذف کنیم.

ایزدی در پایان بیان کرد: ثبت نام خبرنگاران از سراسر استان انجام شده است و مختص به شهر اهواز نیست.

با وجود همه این مسائل و دغدغه‌های بسیاری از این دست که خبرنگاران شهرهای مختلف استان مطرح کرده‌اند باز هم باید گفت کاش مسئولان می‌توانستند به این نتیجه برسند که خبرنگار خواسته اصلی‌اش تنها انعکاس مشکلات جامعه‌ای‌ست که خود مسئولان نیز جزیی از آن هستند.


منبع: فارس