صراط: زهره طبیب زاده نوری گفت: در دولتهای نهم و دهم مباحثی در خصوص توانمندسازی و حمایت از زنان سرپرست خانوار انجام شد که محوریت کارهای انجام شده بر توانمند سازی زنان سرپرست خانوار بود تا خود را به عنوان باری بر دوش جامعه و کشور ندانند و خودشان بتوانند از امکانات موجود بهرهبرداریهای لازم را انجام دهند.
وی ادامه داد: البته در میان زنان سرپرست خانوار افرادی که دارای نوزادان و یا فرزندان کم سن و سال بودند تلاش میکردیم تا با هماهنگی با دستگاههای مانند بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) از آنها حمایت کنیم تا زمانیکه خودشان بتوانند وارد بازار کار به صورت مشاغل خانگی، تولیدی و یا کارهای اداری شوند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مرکز امور زنان و خانواده نمیتوانست وارد کارهای اجرایی شود اما سعی داشت تا دستگاهها و نهادهای مرتبط و مسئول را برای ورود به این فضا ترغیب و تشویق کند و با اقداماتی مانند تشکیل گروههای همیار یا دادن وامهای خود اشتغالی زمینهای گامی برای توانمندسازی این افراد بردارند.
طبیب زاده نوری افزود: یکی از دغدغههای اصلی زنان سرپرست خانوار دیده نشدن آنها است درحالیکه باید به عنوان گروه هدف در اولویت برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و همچنین در اولویت برنامههای معاونت امور زنان ریاست جمهوری قرار گیرند.
وی ادامه داد: اما متأسفانه تا کنون در برنامههای اعلام شده هیچ برنامهای از سوی این معاونت اعلام نشده است و اقدامات دولتهای گذشته نیز در این دولت پیگیری نمیشود و انتظار ما این است که معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده آسیب پذیرترین بخش زنان را ببیند و آسیبها و معضلات آنها را مورد بررسی قرار دهد.