جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۳

۱۹ سال بلاتکلیفی در تکمیل یک بیمارستان

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی گفت: بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی امام خمینی (ره) حدود ۱۹ سال است که بلاتکلیف است و اگر به همین شیوه دولتی پیش برود بدون شک تا ۲۰ سال آینده هم به بهره برداری نخواهد رسید.
کد خبر : ۱۵۹۳۶۹

صراط: حسین گروسی درباره آخرین وضعیت بیمارستان 19 ساله امام خمینی (ره) شهرستان شهریار اظهار کرد : در صورت واگذاری این بیمارستان به نیروهای توانمند و محلی در شهرستان شهریار این توانمندی وجود دارد که این بیمارستان 313 تخت خوابی در 2 سال به بهره برداری کامل برسد.

وی افزود: در حال حاضر 100 تخت خواب در بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار تعبیه شده است و مطابق آخرین اخبار اورژانس و درمانگاه بیمارستان مذکور آمادگی افتتاح دارد و فقط تجهیز شدن آنها از سوی وزارت بهداشت باقی مانده است.

نماینده مردم شهریار در مجلس با اشاره به تعهد وزارت بهداشت در تکمیل تجهیزات این بیمارستان بیان کرد: وزارت بهداشت و درمان باید تعهد بدهد که اگر روزی این بیمارستان به طور کامل توسط نیروهای محلی آماده افتتاح شد نیروها و پرسنل آن را تامین کند.

گروسی بیان کرد: برای تامین نیروهای بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی (ره) تاکنون جلسات بسیاری برگزار شده است اما اعتقاد داریم تمام مراحل این بیمارستان باید به صورت همزمان پیشرفت کنند و آماده بهره برداری شوند نه اینکه این بیمارستان توسط نیروهای محلی تکمیل آماده شود اما وزارت بهداشت مجوز جذب نیرو را به آن را ندهد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا از نیروهای آزاد موجود برای تکمیل کادر پزشکی این بیمارستان استفاده نمی کنید، گفت: در صورتی که بخواهیم از این رویه استفاده کنیم فرمول به طور کلی عوض می شود برای مثال می توان این بیمارستان را به صورت خیریه ای اداره کرد اما در آن صورت تفاوتی ایجاد نمی شود.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وظایف وزارت بهداشت و درمان گفت: ما گام نخست را بردوش وزارت بهداشت گذاشته ایم تا آنها وارد عمل شوند البته ما در این راه آنان را کمک و همیاری می کنیم و درصورتی که نتوانند این کار را انجام دهند ما از ظرفیت های سایر بخش ها استفاده می کنیم.

گروسی بار دیگر با تاکید بر توانایی شهرستان شهریار به منظور افتتاح بیمارستان امام خمینی (ره) ظرف مدت 2 سال آینده خاطرنشان کرد: در صورتی که اعتبارات لازم اختصاص یابد و همکاری های مربوطه انجام شود ما این توانایی را داریم تا این بیمارستان را مدت زمان مشخص آماده و افتتاح کنیم تا عموم مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

وی افزود: البته نباید فراموش کرد که این مدت 2 سال تنها در صورتی است که تکلیف این بیمارستان به طور کامل مشخص شود یعنی اگر دولت قصد ساخت و تکمیل بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار را دارد باید این کار را به طور کامل انجام دهد و اگر توانایی انجام این کار را ندارد باید صراحتا این مطلب را به زبان بیاورد تا ما به عنوان مسئولان شهرستان پرجمعیت شهریار از طریق دیگری وارد عمل شویم.

نماینده مردم شهریار در پاسخ به برخی انتقادها که چرا از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل بیمارستان مذکور استفاده نمی شود، اظهار کرد: بنده و سایر مسئولان شهرستان شهریار به خصوصی سازی این بیمارستان اعتقاد چندانی نداریم زیرا در شهرستان شهریار بیمارستان نور وجود دارد که به صورت خصوصی اداره می شود که هزینه های درمانی  برای ساکنان شهریار افزایش می یابد که این مطلب اصلا مدنظر مسئولان شهرستان شهریار نیست و نخواهد بود.

گروسی افزود: بیمارستان امام خمینی (ره) شهریار یا باید توسط دولت افتتاح و اداره شود یا باید به صورت خیریه ای اداره شود و به هیچ عنوان استفاده از بخش خصوصی در دستور کار وجود ندارد زیرا در آن صورت تنها عده ای خاص می‌توانند از این بیمارستان استفاده کنند که این اتفاق اصلا خوشایند مسئولان شهرستان شهریار نیست و ما قصد داریم که همه افراد بتوانند از خدمات این بیمارستان استفاده کنند.

وی با گلایه از عملکرد ضعیف دولت ها برای تکمیل بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار تصریح کرد: بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی (ره) حدود 19 سال است که بلاتکلیف است و اگر به همین شیوه دولتی پیش برود بدون شک تا 20 سال آینده هم به بهره برداری نخواهد رسید.

گروسی خطاب به مسئولان وزارت بهداشت گفت: اگر این وزارتخانه تعهد بدهد نیروهای مورد نیاز این بیمارستان را تامین کند ما با نیروهای محلی در شهرستان شهریار این بیمارستان را به بهره برداری خواهیم رساند.

نماینده مردم شهریار در مجلس با اشاره نقش نظارتی مجلس بیان کرد: درست است که مجلس در زمینه روند اجرای پروژه ها توسط دولت نقش نظارتی دارد اما زمانی که دولت به تعهدات خویش عمل نمی کند و بودجه مصوب شده را در اختیار شهرستان ها قرار نمی دهد مجلس نمی‌تواند اقدام عملی خاصی را انجام دهد.

با 18 میلیارد تومان بودجه 80 درصد بیمارستان امام خمینی (ره) تکمیل می‌شود

گروسی با اشاره به اظهارات فرماندار شهرستان شهریار مبنی بر نیاز به 50 میلیارد تومان بودجه برای اتمام پروژه بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان بیان کرد: فرماندار شهریار به مبلغ مورد نیاز برای اتمام کامل این پروژه اشاره کرده است در صورتی که این چنین مبلغی مورد نیاز نیست.

وی گفت: در حال حاضر با 18 میلیارد تومان اعتبار می توان بیش از80 درصد این پروژه را به اتمام رساند و بخشی از آن را به معرض استفاده عموم مردم گذاشت.

نماینده مردم شهرستان های شهریار،قدس و ملارد در بهارستان با اشاره به اینکه چرا مسئولان شهرستان اکنون به فکر استفاده از خیرین افتاده اند اظهار کرد: علت این اتفاق آن است که تاکنون مسئولان دولتی به ما قول های مساعد می دادند اما به آنها عمل نمی کرد و  زمانی که دیدیم مسئولان به قول ها و وعده های خود عمل نمی‌کنند تصمیم گرفتیم از ظرفیت های خیرین موجود در شهرستان شهریار استفاده کنیم تا شاید بتوانیم به انتظار ساکنان این شهرستان خاتمه ببخشیم.

ایجاد بستر مناسب از سوی شهرداری شهریار برای حفظ سرمایه گذار

گروسی با اشاره به سرمایه گذاری 1500 تومانی شرکت چینی ctik در شهرستان شهریار اظهار کرد : این اتفاق در صورت وقوع بسیار مناسب است از این رو در این راستا باید بر حفظ آنان تلاش کرد که امیدواریم مسئولان مدیریت شهری بر این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند.

گروسی خطاب به شهردار و اعضا شورای شهر شهرستان شهریار بیان کرد: اعضا شورا و شهردار شهریار باید با همکاری یکدیگر بستری را فراهم کنند تا سرمایه گذار بتواند به آسانی به فکر سرمایه گذاری در شهریار باشد.

وی با اشاره به شرکت های علاقه مند برای سرمایه گذاری در شهرستان شهریار گفت: خوشبختانه شهرستان شهریار به دلیل قرار گیری میان 3 فرودگاه مهم مهرآباد، امام خمینی و پیام و 2 کلان شهر بزرگ تهران و البرز از موقعیت تجاری خوبی برخوردار است که همواره علاقه مند به سرمایه گذاری در شهریار بوده اند که در این راستا مسئولان باید بستر مورد نیاز را فراهم کنند.

مترو شهریار زیر تیغ جراحی کارشناسان است

نماینده مردم شهرستان شهریار در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت مترو این شهرستان اظهار کرد: مترو شهرستان شهریار و اتصال آن به تهران زیر نظر آخرین بررسی های کارشناسی توسط اساتید مجرب و صاحب نام در این حوزه قرار دارد که در آینده ای نزدیک نتایج این بررسی ها اعلام خواهد شد.

گروسی با اشاره به تلاش های خود به منظور تبدیل شدن شهرستان شهریار به فرمانداری ویژه به لحاظ جمعیت 700 هزار نفری  این شهرستان اظهار کرد: این پرونده مورد تصویب وزارت کشور قرار گرفت اما در هیئت دولت مطرح نشد.

وی افزود: دلایل سیاسی مانع از مطرح شدن این پرونده در هیئت دولت شد اما در صورتی که این دلایل سیاسی وجود نداشت قطعا این پرونده به تصویب می‌رسید.

دادن تذکر و پرسش سئوال به وزرا حق نمایندگان است

نماینده مردم شهرستان شهریار در مجلس شورای اسلامی با اشاره کارت زردهای نمایندگان به وزرا در این مدت کوتاه و انتقاد برخی از مسئولان دولتی بیان کرد: نمایندگان مجلس نمی خواهند وقت وزرا را بگیرند و آنها را از انجام امور کشوری بازدارند اما گاهی اوقات مجبور به انجام این کار می شوند.

گروسی افزود: وجود تعداد زیادی پروژه های ناقص در کشور که تکمیل آنها بر دوش دولت یازدهم افتاده است از جمله مسائلی است که نمایندگان را نسبت برعملکرد وزرا حساس کرده است و از آنها سوالاتی مطرح می کنند.

وی درباره این پروژه های نیمه کار گفت: برای مثال در زمینه همین پروژه بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی (ره) شهرستان شهریار که وارد 19 سالگی شده و 3 رئیس جمهور مختلف را به خود دیده است اما همچنان به بهره برداری نرسیده و اگر بیش از این به طول بینجامد گواه این سخن است که مسئولان دولت تدبیر نیز همچون سایر دولت ها تنها وعده داده اند و هیچ عزمی برای عملی ساختن آنها ندارند.

گروسی بار دیگر تذکر به وزرا را حق نمایندگان مجلس دانست و افزود: البته برخی انتقادات شاید درست باشد ولی با توجه به مدت زمان کوتاه حضور آنان اخطار گرفتن آنها شاید کمی زود بوده باشد اما این اقدام بر اساس قانون از حقوق نمایندگان محسوب می شود.

فرماندار شهریار باید شورای ورزش را فعال کند

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی با گلایه از عدم ارائه لایحه‌ای از سوی وزارت ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی در طول 3 سال اخیر تصریح کرد: در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی حدود 250 نماینده عضو هستند و در صورت ارائه لایحه از سوی وزارتخانه مذکور به طور قطع مورد تصویب قرار می‌گیرد اما ما نمی‌دانیم چرا تا کنون این اتفاق نیفتاده است.

گروسی با اشاره به پیشینه و اهداف تشکیل وزارتخانه ورزش و جوانان اظهار کرد: در مجلس وزارت ورزش تاسیس شد تا نگاه به ورزش عادلانه تر باشد.

وی درباره خصوصی سازی ورزش فوتبال و نظر نمایندگان در این رابطه بیان کرد: فوتبال را باید به بخش خصوصی واگذار کرد زیرا اگر پولها و مبالغ صرف شده در فوتبال هزینه سایر ورزش ها همانند کاراته و یا کشتی شده بود تاکنون چندین برابر وضع کنونی بازدهی داشتند ومدال آوری می کردند.

نماینده مردم شهریار در بهارستان با برشماری فواید ورزش های رزمی افزود: انجام ورزش‌های رزمی همچون کاراته در جوانان سبب افزایش استقامت آنان شده و اعتماد به نفس آنان را که در نهایت یسبب افزایش غرور ملی می شود تقویت می کند.

گروسی با برشماری وظایف و مسئولیت های وزراتخانه ورزش و جوانان در قبال جوانان ایرانی تصریح کرد: وزارت ورزش باید به حال مشکلات و معظلات پیشه روی جوانان همچون مسکن، اشتغال و غیره چاره ای بیندیشد.

وی خطاب به فرماندار و اعضا شورای شهر شهرستان شهریار گفت: فرماندار باید شورای ورزش شهرستان شهریار را فعال کند و اهتمام ویژه ای به امر ورزش داشته باشد.


منبع: تسنیم