صراط: بسیاری از مطب پزشکان متخصص قلب و ارتوپد زنجان در ساختمانهایی واقع شده است که دارای آسانسور نیست.
نبود آسانسور و قرار گرفتن مطب پزشکان متخصص قلب و ارتوپد در طبقات بالای ساختمان پزشکان برای مردم مشکلاتی را به وجود آورده است.
بیماران قلبی و عروقی به دلیل داشتن شرایط ویژه نمیتوانند از پله برای تردد در ساختمان پزشکان استفاده کنند، اما نادیده گرفتن حق بیماران موجب شده تا هر شهروند زنجانی برای مراجعه به مطب اکثر پزشکان متخصص قلب با مشکل مواجه شود.
برخی از مطب این پزشکان نیز در زیرزمین ساختمان قرار گرفته و بیمار مجبور است برای مداوی خود حداقل 10 تا 15 پله را پایین برود.
البته مشکلات این بیماران به اینجا ختم نمیشود و انتظارهای طولانی و دور از انصاف به مشکلات این بیماران میافزاید.
البته بدتر از این هم وجود دارد، وقتی به مطب پزشکان ارتوپد که در طبقات بالای ساختمان پزشکان قرار دارند با پای شکسته مراجعه کنی، این امر به قدری برای بیماران دردناک است که گاهی در مسیر چند دقیقهای را استراحت میکنند و گاهی با نالههای بسیار این مسیر را میپیمایند تا به مقصد برسند.
به نظر میرسد دور از انصاف است که مردم را با چنین مشکلاتی تنها گذاشت و فقط به فکر پر کردن جیب خود بود.
البته این موضوع دردناکتر میشود وقتی بعد از رسیدن به طبقه مورد نظر بعد از طی مسیر طولانی و به وجود آمدن مشکلات بسیار، متوجه شوی، آقای دکتر امروز وقت ندارد و یا تشریف نخواهد آورد.
به نظر میرسد پزشکان متخصص در دایر کردن مطبهای خود به هر موضوع کوچکی توجه دارند، جزء وقت، انرژی و نیازهای بیمارانی که به آنها مراجعه میکنند.
دور از انصاف است که صندوق دریافت پزشکان متخصص پر از پولهای مردم باشد، اما مردم رضایتی از خدمات این پزشکان نداشته باشند.
به نظر می رسد پزشکان متخصصی که با چنین بیمارانی مواجه هستند، حداقل انصاف را رعایت کرده و در ساختمانهایی که دارای آسانسور هستند، اقدام به راهاندازی مطب کنند و یا مطبهای خود را به همکف انتقال دهند.
البته برخی از پزشکان زنان نیز در چنین ساختمانهایی حضور دارند و این امر مشکلاتی را برای خانمهای باردار به وجود میآورد و شاید یکی از نارضایتیهای مردم از چنین پزشکانی، عدم رعایت انصاف است.
یکی از شهروندان زنجانی که با پای شکسته به مطب یکی از پزشکان زنجانی مراجعه کرده، اظهار داشت: نبود آسانسور در این مجمتع پزشکان برای بیماران مشکلات بسیاری را به وجود آورده است.
مهدی محمدی با بیان اینکه تا مطب برسم چندین بار استراحت کردهام، گفت: باید دانشگاه علوم پزشکی در دادن مجوز فعالیت به این پزشکان گوشزد کند که در ساختمانهای آسانسور دار اقدام به راهاندازی مطب کنند.
وی با اشاره به اینکه من جوان هستم و شاید بتوانم با کمی استراحت پلهها را بالا بیایم اما پیرمردان و زنانی که دچار چنین معضلی هستند با مشکلات بسیاری مواجه میشوند.
یک شهروند دیگر نیز که پدر خود را به مطب آورده است، گفت: دور از انصاف است که اینهمه پول بگیرند و سر آخر هم رضایت مردم را جلب نکنند.
خسرو محمد خانی با اشاره به اینکه پدرم را به زحمت بسیار از پلهها بالا آوردهام، یادآور شد: برخی افراد کسی را ندارند و مجبورند به هر نحو شده خودشان پلهها را بالا بیایند.
البته ذکر مشکلات اینگونه بیماران لازم و ضروری است اما ضروریتر از آن توجه پزشکان متخصص به ویژه پزشکان قلبی و عروقی و ارتوپدها است.
یکی دیگر از مشکلات مردم زنجان در مراجعه به فیزیوتراپیها است که برخی از این پزشکان در طبقات بالا قرار دارند.
با وجود اینکه در حال حاضر بیماریهای استخوانی مردم را آزار میدهد و حتی افراد سالم نیز راضی به استفاده از پله به دلیل عواقب آن نیستند، بیماران چگونه از این پلهها استفاده کنند.
توصیه پزشکان متخصص استفاده از آسانسور برای همه افراد جامعه به جای پله است، اما همان متخصصان برعکس عمل میکنند.