جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۰

نامه کانون همبستگی فرزندان شاهد به صانعی

کانون همبستگی فرزندان شاهد بیانیه‌ای را در خصوص اظهارات اخیر صانعی صادر کرد.
کد خبر : ۱۵۰۰۲۸
صراط: سایت کهف شاهد نوشت: کانون همبستگی فرزندان شاهد طی بیانیه‌ای تاکید کرد:

یکى از سیاستهاى اساسى‌مان قطع رابطه‌ى با آمریکاست. هرگز هم نگفتیم ما تا ابد قطع رابطه خواهیم بود؛ نه، هیچ دلیلى ندارد که تا ابد قطع رابطه با هر کشورى، با هر دولتى داشته باشیم. مسئله این است که شرائط این دولت به گونه‌اى است که رابطه‌ى با او براى ما ضرر دارد. انسان رابطه را با هر کشورى به دنبال تعریف یک منفعتى ایجاد میکند؛ آنجائى که براى ما منفعت ندارد، دنبال رابطه نمی رویم؛ حالا اگر ضرر داشت، به طریق اولى دنبال رابطه نمی‌رویم.

می نشینند آقایان وراجى کردن و حرف زدن و استدلال کردن که، نبود رابطه‌ى با آمریکا براى ما مضر است. نه آقا! نبود رابطه‌ى با آمریکا براى ما مفید است. آن روزى که رابطه‌ى با آمریکا مفید باشد، اول کسى که بگوید رابطه را ایجاد بکنند، خود بنده هستم.

 «بیانات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان دانشگاه‌هاى استان یزد 13/10/1386»

در پی مصاحبه جناب آیت الله صانعی با روزنامه نیویورک­ تایمز که در آن «دولت مردان ایران و آمریکا و سایرین» را به گذشت از هم و زندگی دوستانه دعوت کرده اند! کانون همبستگی فرزندان شاهد به نمایندگی از 24 تشکل فرزندان شاهد عضو، وظیفه دانسته است نکاتی را (درخصوص مطالب مطرح شده در این مصاحبه) در جهت انجام تکلیف انقلابی خود خدمت مردم شریف و مقاوم ایران معروض دارد:

1- اولین سوالی که ذهن مخاطب را به خود مشغول می کند این است که جناب آیت الله صانعی از چه جایگاهی این پیشنهاد را ارائه نموده اند؟ آیا ایشان از طرف ملت شهید پرور و مقاوم ایران وکالت دارند؟ در واقع چه جایگاهی در کشور عزیز ما ایران حق دارد چنین پیشنهاداتی را ارائه کند؟

2- به فرض که ایشان خود را در جایگاهی ببینند که از ملت ایران بخواهند تا آمریکای جهان خوار را بعد از 60سال ظلم و ستمی که بر این ملت روا داشته، ببخشند؛ آیا ایشان قبل از ارائه این پیشنهاد لیست جنایت های امپریالیسم آمریکا علیه ملت ایران را در ذهن خود مرور کرده اند؟ آیا واقعا ایشان بر این اعتقادند که ملت غیور و شهادت طلب ایران می تواند جنایت های امپریالیسم آمریکا را (قریب به شش دهه گذشته که هنوز هم ادامه دارد) نادیده گرفته و گذشت کنند؟ آیا در لیست جنایت های آمریکا (اگر در خاطر ایشان هست!) اثری از سازمان ساواک نیز مانده است؟ آیا ایشان تحقیر ملت ایران در تصویب قانون کاپیتولاسیون، تفرقه های قومیتی در کشور، حمایت از سازمان تروریستی منافقین را از یاد برده اند؟ آیا کسی هست که ایرانی باشد و هشت سال جنگ تحمیلی علیه این ملت را که با حمایت آشکار آمریکا به وقوع پیوست را فراموش کرده باشد؟ آیا ایشان شلیک موشک ناو آمریکایی به هواپیمای ایرباس مسافربری ایران و شهادت 290 نفر بی گناه را فراموش کرده اند؟ موارد ذکر شده تنها گوشه ای از جنایات آمریکای منفور در جهان است که نسبت به ایران عزیز و هموطنانمان روا داشته است. جناب آیت الله صانعی آیا هنگام ارائه پیشنهاد بعید خود، هیچ یک از موارد ذکر شده از خاطر شریفتان نگذشت؟

3- به فرض که ملت ایران تمامی ظلم های آمریکا در طول شصت سال گذشته را فراموش کند و آنها را ببخشد، جناب آیت آقای صانعی می بایست به این سؤال پاسخ گویند که شیطان بزرگ از کدامین ظلم ملت ایران باید گذشت کند؟ آقای صانعی در ذهن خود کدامین گناه ملت ایران را مرور کرده اند که پیشنهاد گذشت به آمریکایی ها را داده است؟ آیا دفاع شصت ساله ملت مظلوم ایران در برابر اقدامات ددمنشانه امپریالیسم آمریکا از نظر آقای صانعی جرم است که نیاز به گذشت داشته باشد؟ کاش ایشان این مسئله را برای ما باز می نمودند.

ملتی که در راستای اعتلای ایران اسلامی بارها متحمل صدماتی شده و یا عزیزان خود در این راه تقدیم کرده است، هرگز حاضر نمی شود با توصیه های نامسئولانه و بی دلیل، آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراموش کرده و ظلم های روا داشته شده را ببخشد. به زعم این ملت شهید پرور که در طول چهار دهه گذشته در همه صحنه های سخت و تاریخ ساز، تنها و تنها چشم به سخنان گهربار جایگاه استوار ولایت مطلقه فقیه داشته، تنها جایگاهی که حق ورود به این مسئله دارد مقام عظمای ولایت است.

والسلام علی من اتبع الهدی