وی با اشاره به افزایش روز های ناسالم امسال نسبت به سال گذشته افزود: امسال نسبت به سال گذشته 37 روز هوای آلوده بیشتر بود و به 91 روز رسیده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: فروردین امسال 10 روز، اردیبهشت ماه 10 روز، خرداد 24 روز، تیر 24 روزکه در این دوماه بیشتر آلایندگی ها مربوط به غبار محلی بوده است، مرداد 11 روز، شهریور 4 روز، مهر 3 روز و آبان 5 روز هوای اراک در وضعیت ناسالم بوده است.
وی گفت: یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار توسط دفتر بودجه استانداری برای بازنگری و به روز رسانی طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اختصاص یافته است.
انصاری اعتبار تخصیص یافته برای تجهیز مرکز پایش آلودگی را 20 میلیارد ریال دانست و افزود: فهرست تجهیزات مرکز تهیه و به استانداری مرکزی تحویل شده است.
وی تصریح کرد: شورای شهر اراک پیشنهاد تشکیل ستاد درختکاری و پاکسازی ورودی اطراف شهر را مطرح کرده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : تا اول آذر ماه سوخت نیروگاه حرارتی شازند گاز بوده و بعد از آن به میزان2 میلیون متر مکعب کاهش یافته که با پیگیریهای صورت گرفته این میزان به مقدار تعیین شده توافقنامه یعنی سه میلیون متر مکعب رسید ولی متاسفانه دوباره میزان مصرف گاز نیروگاه به 2771 میلیون متر مکعب رسیده و 2317 میلیون متر مکعب مازوت استفاده می کند.
وی با اشاره به اقدامات این سازمان در جهت کاهش آلایندگی هوا افزود: گاز رسانی به کوره های آجر پزی، نصب و راهاندازی سیستم فیلتراسیون گرد و غبار کارگاه سندپلاست شرکت آذرآب و آغاز عملیات تعریض سلولهای الکترولیز قدیمی خط سه کارگاه احیای شرکت آلومینیوم سازی اراک از دیگر اقدامات انجام شده محیط زیست برای کاهش آلودگی هوا بوده است.
انصاری تعداد دیگ های تعطیل شده آلومینیم را بیش از 400 دیگ دانست و تصریح کرد: تا دو ماه آینده 70 دیگ آلومینیم سازی از چین وارد شده و هنوز 318 – 320 دیگ قدیمی در حال فعالیت هستند.