شرایط کاندیداتوری مجلس تغییر کرد
به گفته وی، نامزدهای انتخابات مجلس از این پس یا باید متولد و ساکن حوزه انتخابیه محل رقابتشان باشند و یا اینکه حداقل 10 سال در آنجا کار اجرایی کرده باشند.
نوروزی که میگفت حوزههای انتخابیه به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم شده است، مراکز استانها را حوزه اصلی و شهرستانها را حوزه فرعی خواند.
وی در پاسخ به اینکه نسبت آرای نمایندگان شهرستان و استان چقدر باید باشد که کسی به عنوان نماینده پذیرفته شده و به مجلس راه یابد؟، گفت: بحث بین کسب آرای 25درصد در شهرستانها و 85درصد در مراکز استان بود تا نماینده بشود ولی هنوز درباره میزان نسبت آراء در مراکز استان و شهرستانها بحث ادامه دارد و نتیجه نهایی حاصل نشده است.
گفتنی است در متن این طرح آمده است که داوطلبان انتخابات مجلس علاوه بر کسب آرای لازم در شهرستانها باید حداکثر آرای نسبی از کل آرای ماخوذه استان را کسب کنند تا بتوانند وارد پارلمان شوند و در نهایت نمایندگانی به مجلس راه مییابند که بیشترین و بالاترین آرا را در استانها کسب کنند.
این عضو کمیسیون شوراها یادآورشد که با تصویب طرح انتخاب شهرداران توسط دولت یا مردم در صحن علی مجلس، از این پس امور محلی و شهرستانی به پارلمانهای شهری یعنی شوراهای شهر سپرده شده و امور کلان و ملی به مجلس شورای اسلامی یا پارلمان ملی واگذار خواهد شد.