شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶
سرهنگ رسولی:

فیسبوک می‌تواند سبب زیان دشمن شود

راوی دفاع مقدس و معاون سابق ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با قیاسی میان شیوه رفتار امروز با شبکه های اجتماعی با ابزارهای قدیمی تر رسانه ای نظیر ویدئو در اوایل انقلاب گفت: ذکاوت در استفاده از "فیس بوک" سبب زیان دشمن می شود.
کد خبر : ۱۴۳۰۸۳
صراط: سرهنگ حسن رسولی ظهر یکشنبه در حاشیه برگزاری همایش "حصر سوسنگرد" شهرستان پردیس که با حضور جمعی از مسئولان محلی و شمار کثیری از دانش آموزان منطقه در محل همایش های شهرداری پردیس برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شکست حصر سوسنگر از جمله وقایع تاریخی است که باید بدان به خوبی پرداخت.

وی در پاسخ به این پرسش که استفاده از شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک و تویتر، فرصت است یا تهدید؟ اظهار داشت: فرصت یا تهدید بودن موضوعی به شیوه استفاده از ابزارهای آن بستگی دارد؛ اگر خوب در مورد مسئله ای فکر کنیم، تهدیدها به فرصت بدل می شود.

برخورد امروز با شبکه های اجتماعی یادآور وحشت از ویدئو در اوایل انقلاب

این راوی دفاع مقدس با یادآوری نحوه برخورد با ویدئو طی سالیان نخست انقلاب خاطرنشان کرد: اوایل پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ابزارآلاتی نظیر ویدئو به تازگی رواج یافته بود و ما به شدت از این وسیله وحشت داشتیم.

رسولی تصریح کرد: اما آهسته آهسته این وسیله به ابزاری برای ارائه آموزشهای اجتماعی، قرآنی و علمی در محافلی مانند دانشگاه ها و مدارس تبدیل شد و از آن به خوبی استفاده کردیم.

معاون سابق ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ادامه داد: "این هم همین است و فرقی با آن نمی کند، اما در این بین مطالعه، تیزهوشی و ذکاوت نیاز است؛ قطعاً اگر از شبکه های اجتماعی به خوبی استفاده کنیم دشمن نسبت به استفاده از آن علیه ما پشیمان خواهد شد؛ از آن جایی که حرف های ما مقابل دشمن قابل قبول و به حق محسوب می شود، دشمنان از این جریان متضرر خواهند شد".  

وی در قبال این گفته که "از صحبت های شما استنباط این است که حذف را توصیه نکرده و مدیریت در فیس بوک و تویتر را پیشنهاد می کنید"، بیان داشت: قطعاً مدیریت در این زمینه کارساز است.

جریان سازی بی بی سی علیه نهادهای رهبری از روی کینه ورزی است

وی با اشاره به جریان سازی های اخیر رسانه های فارسی زبان خارج از کشور و وابسته به دستگاه تبلیغاتی غرب علیه نهادهای تحت نظر رهبر فرزانه انقلاب خاطرنشان کرد: ما هر چه انجام دهیم آنها حرف خودشان را می زنند و انتظار دیگری نیز از دشمن نیست.

رسولی ادامه داد: امام راحل(ره) در همان روزهای نخست هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی، فرمان بازسازی شهر کامل ویران شده ای نظیر هویزه در نزدیکی سوسنگر را صادر فرمودند و آستان قدس رضوی اجرای آن عملیات عظیم را بر عهده گرفت.

معاون سابق ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اضافه کرد: امروز از همین شهر در کنار شهر جانبی و از نو ساخته شده هویزه به عنوان سندی بر مهر رهبری و عناد دشمن با امت اسلامی ایران نگهداری می شود.

لزوم ثبت جهانی جنایات جنگی

وی با تأکید بر لزوم ثبت جهانی جنایات جنگی رژیم بعث و حامیان این رژیم در دوران هشت دفاع مقدس، افزود: متأسفانه در زمینه ثبت جهانی این آثار باقی مانده از جنگ تحمیلی به عنوان سندی از جنایات دشمنان کاری صورت نگرفته، اما لزوم آن به شدت حس می شود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر بقایای جنگ تحمیلی شامل ادوات نظامی، ویرانه های بناهای مسکونی، بخشی از سازه های دفاعی و ... وجود دارد که البته قسمت هایی از آن تخریب شده است.

رسولی اضافه کرد: باید از این یادمانها در همان شکل طبیعی نگهداری شود تا بتوان فرهنگ و مفاهیم ناب و برگرفته از عاشورای حسینی هشت سال دفاع مقدس را به خوبی به نسل های سوم و چهارم انقلاب انتقال داد؛ علاوه بر این، مردم ایران و حتی میهمانان خارجی از بازدید چنین مجموعه هایی استقبال می کنند.  

فراهم سازی مقدمات ایجاد دوره دکترای رشته "ادبیات دفاع مقدس"

معاونت سابق ادبيات و انتشارات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از فراهم سازی مقدمات لازم برای برپایی دوره دکترای رشته ادبیات دفاع مقدس در مراکز آموزش عالی خبر داد و گفت: از جمله مواردی که می توان از آن برای حفظ و صیانت از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی بهره برد، زبان هنر و ادبیات است.

وی ادامه داد: برپایی جشنواره های مختلف، متعدد و مشتمل بر ژانرهای گوناگونی نظیر داستان نویسی، شعر سرایی و خاطره نویسی تا حد بسیار زیادی در فرهنگ سازی نسل امروز انقلاب که از نزدیک فضای معنوی جبهه های حق علیه باطل را تجریه نکرده اند، مؤثر است.

این مسئول اضافه کرد: خوشبختانه داشته های ارزنده مجموعه بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و سایر نهادهای فعال در این حوزه بواسطه پژوهش های گسترده کارشناسان امر به حدی رسیده که امروز رشته کارشناسی ارشد ادبیات دفاع مقدس در مراکز آموزش عالی کشور تدریس می شود و مقدمات لازم برای راه اندازی دکترای این رشته نیز در حال انجام است.

رسولی با تأکید بر ضرورت تدریس دروس دفاع مقدس در مقاطع تحصیلی پایه ای، بیان داشت: بارها و بارها دانشجویانی که واحدهای درسی مربوط به رشته دفاع مقدس را می گذرانند، متذکر می شوند که ای کاش این مسائل در مقاطع قبلی برای آنها بازگو می شد.


منبع: مهر
نظرات بینندگان
حسین سوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۲۶ آبان ۱۳۹۲
۲
۰
احسنت...