سه‌شنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۹

آغاز گفتگو با مشاور روحانی در تلویزیون

مشاور رسانه ای رئیس جمهور با حضور در برنامه گفت وگوی ویژه خبری به تشریح دستاوردهای سفر حجت الاسلام به روحانی پرداخت.
کد خبر : ۱۳۵۰۹۱
صراط: محمدرضا صادق مشاور رسانه ای رئیس جمهور با حضور در برنامه گفت وگوی ویژه خبری به تشریح دستاوردهای سفر رئیس جمهور به نیویورک پرداخت.

صادق در ابتدای این برنامه تلویزیونی در خصوص ریشه‌های اقبال به سخنان رئیس‌جمهور در نیویورک گفت: از لحظه اولی که آقای روحانی وارد نیویورک شدند، در کانون توجه رسانه‌ها بودند و به تعبیر یکی از مسئولان رسانه‌های آمریکایی که به خود من در دومین روز حضور رئیس‌جمهور در نیویورک اظهار کرد "آقای روحانی ستاره شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل بود". من از او پرسیدم که چرا این اتفاق افتاده و او گفت "آقای روحانی گفتمانی را طرح کرده که در حال حاضر دنیا به آن نیاز دارد".

وی افزود: آنچه در گفتمان آقای روحانی وجود دارد و در 24 خرداد توجه مردم ایران را به خود جلب کرد و آنها با رای خود این فرصت را برای این خدمتگذار فراهم کردند،می تواند شرایطی را برای کشور قرار دهد و الگویی را به دست بیاورد که مردمسالاری دینی و خدمت به مردم در ایران، الگویی برای جهانیان شود.

صادق گفت: مهمترین دلیلی که موجب شد سفر رئیس‌جمهور به نیویورک انعکاس گسترده‌ای داشته باشد، بیانات رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و دیگر نشست ها و همچنین دیگر سخنان وی در کنفرانس خلع سلاح اتمی، سخنرانی در اجلاس غیرمتعهدها و کنفرانس مطبوعاتی بود. در این نشست مطبوعاتی رسانه های معتبر بین المللی و تاثیر گزار حضور داشتند که با پاسخ های پخته روبرو شدند و آقای روحانی به سوالاتی پاسخ دادند که مدتها در افکار عمومی وجود داشت.

مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: همه این موارد دست به دست هم داد تا آقای رئیس جمهور در کانون توجه رسانه ها قرار بگیرد و رسانه های داخلی و بین المللی آمریکا در انعکاس دیدگاه های رئیس جمهور که تبیین مواضع به حق جمهوری اسلامی ایران بود، بپردازند.

صادق در ادامه در خصوص دیدار رئیس جمهور با مدیران و مسئولان ارشد رسانه های آمریکایی،گفت: در این جلسه مسئولان، سردبیران و عناصر ارشد رسانه های آمریکایی حضور داشتند و آنها ابهامات خود را مطرح کردند که رئیس جمهور نیز پاسخ های لازم را داد. بنای ما نیز بر این نبود که کار تبلیغاتی در این میان انجام شود بلکه سعی ما این بود تا آنها اگر سوالی دارند، طرح کنند و پاسخ های لازم را دریافت کنند.

وی تاکید کرد: پرسش هایی که از سوی مسئولان و سردبیران رسانه های آمریکایی مطرح می شد، قالبا اتهاماتی بود که علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می شود و به دلیل اینکه به موقع و در جای خود پاسخ گویی نشده بود، به اتهاماتی تبدیل شده بود و حتی گاهی اوقات می بینیم این اتهامات در جاهای مختلف مطرح می شود اما با پاسخ های بسیار عالمانه و قانع کننده رئیس جمهور در چارچوب مواضع جمهوری اسلامی ایران و با حفظ تمامی اصول آنها کاملا قانع می شدند و این پاسخ ها برایشان تحسین برانگیز بود.

مشاور رئیس جمهور ادامه داد: این عناصر رسانه های در آن جلسه اظهار می کردند که زوایایی که آقای روحانی برای ما باز کرده، زوایایی بود که به آن اشراف نداشتیم و بنده این موضوع را از آنها شنیدم. فکر می کنم باید آثار این موضوع را در ماه های آینده در نوشته ها و محصولات دیداری و شنیداری آنها شاهد باشیم.

صادق خاطرنشان کرد: نمی خواهم بگویم با یک جلسه همه چیز زیر و رو شده است و شرایط به گونه ای می شود که آنها از اهداف خودشان دست بر می دارند اما به نوعی برای آنها حجت تمام شد و به سوال هایشان پاسخ داده شد.

وی همچنین به برگزاری نشست خبری رئیس جمهور در نیویورک اشاره کرد و افزود: این نشست خبری در ساعات پایانی حضور رئیس جمهور در نیویورک برگزار شد و بیش از 100 آژانس خبری معتبر در این کنفرانس خبری شرکت داشتند. در این نشست فرصتی پیش آمد تا رسانه های خارجی سوالات خود را از آقای روحانی بپرسند و با پاسخ های بسیار قانع کننده رئیس جمهور مواجه شوند.

مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: شرکت کنندگان در نشست با سران رسانه ها و کنفرانس خبری تاکید می کردند که برای ما جالب است زمانی که از رئیس جمهور سوال می کنیم از او جواب دریافت می کنیم و این جواب موجب می شود که ما قانع شویم و من این سخن را به کرات از سران رسانه ها و خبرنگاران آنها شنیدم. این موضوع نشان می دهد که اگر ما مواضع خود را به خوبی تبیین کنیم، می توانیم نتیجه خوبی بگیریم.

صادق با بیان اینکه تیم خبری مفصلی به همراه رئیس جمهور در نیویورک نبود، گفت: ترکیب هیئت ایرانی 8 یا 9 نفر بود و چند نفر نیز کارهای اداری و تشریفاتی را هماهنگ می کردند و تیم رسانه ای در حد 4 نفر از همکاران رسانه ای بودند. یک تیم محدود رسانه ای پوشش خبری برنامه های آقای روحانی را به عهده داشت و با توجه به فشردگی زیاد برنامه های رئیس جمهور این کار را انجام می دادند.

وی تاکید کرد: رئیس جمهور در جریان سفر به نیویورک علاوه بر سخنرانی در سه اجلاس رسمی در پنج برنامه سنگین دیگر نیز شرکت کرد. همچنین آقای روحانی در حاشیه شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل ملاقات هایی با 17 رئیس جمهور و نخست وزیر داشت و از روز اول ملاقات های خوب و سازنده با روسای جمهور فرانسه، اتریش و پاکستان  و نخست وزیران اسپانیا و ایتالیا و دیگر سران کشورها داشتند. همچنین خانم لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول برای دیدار با آقای روحانی از واشنگتن به نیویورک آمد و برای دیدار با وی درخواست وقت کرد.

منبع: تسنیم