جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۶

سرنوشت 6 هزار دانشجو

کد خبر : ۱۲۳۸۴
خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: در پی انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران و انتقال بخشهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی آن به دانشگاه علوم پزشکی تهران، دو معاون آموزشی و دانشجویی "ایران" به سمت مشاوران معاونتهای آموزشی و دانشجویی "تهران" منصوب شدند.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از دستور وزیر بهداشت مبنی بر واگذاری واحدهای دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهیدبهشتی، دانشکده علوم پزشکی کرج مسئولیت این دانشگاه در خارج از تهران را برعهده گرفت.

بر اساس دستور وزیر بهداشت در پی اجرای تصمیمات دولت مبنی بر خروج دستگاههای اجرایی از استان تهران واحدهای بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و واحدهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شد.

با توجه به این انتقال تغییراتی نیز در سمتهای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت گرفته است. دکتر فربد عبادی آذر معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران سابق به سمت مشاور معاونت دانشجویی منصوب شده است. همچنین دکتر سیدجواد حاجی میراسماعیل نیز به سمت مشاور معاونت آموزشی منصوب شده است. این دو هر دو در سمت های معاونان دانشجویی و آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران مشغول بودند.

همچنین رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی ایران استعفا کرده است و اکنون فاطمه نیری رئیس دانشکده پزشکی علوم پزشکی تهران مسئولیت دانشکده پزشکی را همچون گذشته برعهده دارد.

وضعیت معاونت پشتیبانی هنوز مشخص نشده است و اینکه معاون تهران یا ایران در سمت معاونت پشتیبانی قرار می گیرند، مشخص نیست. از سوی دیگر مسئولیت معاونت پژوهشی همچنان بر عهده دکتر اکبر فتوحی معاون پژوهشی علوم پزشکی تهران است.

در پی انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران و انتقال بخشهای آموزشی، پژوهشی و دانشجویی این دانشگاه به دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر باقر لاریجانی در پیام تبریکی از ورود دانشجویان و اساتید به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران استقبال کرد.

به گزارش مهر، دکتر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخشی از این پیام با اشاره به ادغام دو دانشگاه فضای جدید به وجود آمده را عرصه‌ نوینی پیش روی دانشگاهیان دانسته است که می توانند در سایه آن پاسخگویی بهتر به نیازهای سلامت مردم و حضور موثرتر در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را شاهد باشند.

وی تاکید کرده است: اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیزی که از این پس اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب می شوند در کنار همکاران دیگر خود آینده‌ای درخشان در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی را رقم خواهند زد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران بیش از 6 هزار دانشجو و 731 هیئت علمی داشت که از روز شنبه 8 آبان منحل شد. بر اساس ابلاغ مصوبه شماره 677/110 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور کلیه فعالیتهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع در استان البرز به دانشکده علوم پزشکی کرج، کلیه واحدهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کلیه واحدهای آموزشی و پژوهشی و دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شد.

دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای 7 دانشکده پزشکی، علوم پایه، علوم توانبخشی، پرستاری و مامایی، بهداشت، مدیریت و اطلاع ‌رسانی‌ پزشکی و پیراپزشکی بود.

10 بیمارستان آموزشی از جمله بیمارستانهای شهید اکبر آبادی، شهدای هفتم تیر، شهید هاشمی نژاد، شهید نواب صفوی، فیروزگر، حضرت فاطمه (س)، حضرت علی اصغر (ع)، حضرت رسول اکرم (ص)، شفا یحیائیان، شهید مطهری متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران بود.

همچنین 16 بیمارستان درمانی از جمله بیمارستان های توحید، شهید فهمیده، لولاگر، شهدای یافت آباد، فیروزآبادی، شهید رجائی (کرج)، شهید مدنی (کرج)، شهید فیاض بخش (کرج)، حضرت علی (ع)، دکتر علی شریعتی (کرج)، شهید باهنر (کرج)، امام جعفر صادق (ع) (ساوجبلاغ)، امام حسن مجتبی (ع) (ساوجبلاغ)، فاطمه الزهرا (س) (اشتهارد)، امام سجاد (ع) (شهریار)، زایشگاه حضرت فاطمه زهرا (س) (رباط کریم) در این دانشگاه حضور داشت.

مراکز تحقیقاتی موسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل، مرکز تحقیقات علوم سلولی و مولکولی، مرکز تحقیقات علوم دارویی زکریای رازی، مرکز تحقیقات گوش‌ و حلق و بینی و سروگردن ‌و علوم وابسته (قطب علمی کشور)، انستیتو روانپزشکی تهران (قطب علمی کشور)، مرکز تحقیقات بهداشت روان، انستیتو غدد داخلی و متابولیسم از جمله مراکز تحقیقاتی این دانشگاه است.

دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای 7 مرکز و شبکه های بهداشت و درمان از جمله مرکز بهداشت غرب تهران، مرکز بهداشت کرج، مرکز بهداشت شهریار، شبکه بهداشت و درمان کرج، شبکه بهداشت و درمان شهریار، شبکه بهداشت و درمان ساوجبلاغ، شبکه و مرکز بهداشت رباط کریم است.

مدیرکل وزارتی وزارت بهداشت در گفتگو با مهر درباره سرنوشت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: به نظر می رسد که این خبر بسیار خوشحال کننده ای برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران است چرا که این دانشجویان از طریق کنکور در این دانشگاه پذیرفته شده بودند و اطلاع دارند که نمره پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیار بالاتر است. این دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرفته شدند اما از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل می شوند.

دکتر حسن آقاجانی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از نظر رتبه بندی و سابقه و فعالیت های آموزشی در رتبه اول در کشور قرار دارد و این خبر خوبی برای افرادی که در دانشگاه علوم پزشکی ایران تحصیل می کردند، است.

وی درباره اساتید و بیمارستانهای آموزشی منتقل شده از ایران به تهران گفت: ظرفیت علمی موجود در اختیار مدیریت واحد و قوی در دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار می گیرد. اساتید هم در رتبه بالاتری قرار می گیرند.

آقاجانی افزود: در حال حاضر نیز به دلیل وسعت فعالیتهای آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخشهایی دو گروه آموزشی وجود دارد. از همین رو مدیر گروهی که از دانشگاه علوم پزشکی ایران منتقل می شود نیز در کنار همان گروه ها قرار می گیرد و وظایف آموزشی خود را انجام می دهند.