پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸

گفت و گوی عجیب بی بی سی با یک آدم خوار!

شبکه جهانی بی بی سی با فرستادن خبرنگار ویژه خود به سوریه و گفت و گو با یک تروریست آدم خوار، در حمایت از تروریست های سوری سنگ تمام گذاشت. در این گزارش، خبرنگار بی بی سی بارها با زیرکی می کوشد آدم خواری این فرد را عادی جلوه دهد و آن را حاصل شرایط جنگ بداند و در پایان از ادامه این نوع آدم خواری ها در سوریه با این عبارت خبر دهد: «سقوط سوریه به دره جنون ادامه دارد.»
کد خبر : ۱۲۱۴۰۰

صراط: شبکه دولتی انگلستان برای حمایت از مخالفان بشار اسد در سوریه از هیچ کوشش دریغ نمی کند؛ حتی اگر این مخالفین از کسانی باشند که در نهایت شقاوت بدن دیگران را مثله می کنند، اعضای داخلی بدن را بیرون می آورند و مقابل دوربین بر قلب و جگر او دندان می کشند.

 

 

جریان از آن جا شروع شد که عده ای که نام مخالفین دولت بشار اسد را بر خود نهاده اند با کمک های پنهان و آشکار کشورهای دیگر وحشیانه ترین اقدامات را در سوریه انجام می دهند. آن ها کار را تا آن جا پیش بردند که "ابوصقار" که از فرماندهان گروه مسلح عمر فاروق است تنها به مرگ سرباز سوری که برای استقلال وطنش می جنگید، رضایت نمی دهد و قلب وی را هم به دندان می گیرد.

 

 

سرویس جهانی بی بی سی(BBC WORLD) که از کنار بسیاری از حوادث جهان؛ مثل جنایت های آمریکا و انگلیس در عراق و افغانستان، به راحتی می گذرد خبرنگارش را به سوریه فرستاده است تا با این فرد "آدم خوار" مصاحبه کند و انگیزه اش را جویا شود!

 

پاول وود/ خبرنگار بی بی سی

 

گوینده بی بی سی فارسی هم که ترجمه این گزارش را پخش می کرد، در توجیه اقدام بی بی سی جهانی می گوید: «یک فرمانده شورشی آدم خوار سوریه که بدن سربازی را درید و بر قلبش گاز زد درباره انگیزه اش از این کار با بی بی سی گفت و گو کرده است.[!] ابوصقار "شورشی آدم خوار" لقب گرفته و بهانه ای شده برای کسانی که می گویند نباید به مخالفان دولت سوریه سلاح داد.»

 

 

"پاول وود" خبرنگار سرویس جهانی بی بی سی بود که افتخار مصاحبه با شورشی آدم خوار را پیدا کرد و البته تمام تلاشش را به کار برد تا کار وحشیانه وی را توجیه کند. خبرنگار بی بی سی بدون اشاره به عوامل پشت پرده جنگ در سوریه، در توجیه قلب و جگر خواری این شورشی سوریه گفت: «جنگ سوریه به شدت خشن بوده و خشونت پرور. شورشی ها دو سال این طور جنگیدند؛ مثل آدم هایی که جانشان به لبشان رسیده باشد. یکی از آن ها که زودتر از بقیه سلاح به دست گرفت، شهرت وحشتناکی پیدا کرده است؛ ابوصقار را شورشی آدم خوار می نامند.»

 

 

 

 

نخستین سؤال خبرنگار بی بی سی از ابوصقار این بود: «کاری که انجام دادی خلاف حقوق بشر و شریعت خدا بود. از کاری که کردی پشیمانی؟»

 

 

ابوصقار که بی بی سی را رسانه خوبی برای توجیه اقدامش یافته بود، جواب داد: «نمی خواستم این کار را بکنم؛ ولی بایستی این کار را می کردم[!] ما باید دشمن را بترسانیم و تحقیر کنیم؛ همان طور که آن ها با ما رفتار می کنند. آن ها دیگر جرأت نمی کنند جایی باشند که ابوصقار است.»

 

 

پاول وود علت اقدامات خلاف حقوق بشری شورشیان سوری را به عصبانیت آن ها مرتبط کرد و گفت: «ابوصقار مثل خیلی های دیگر در مناطق تحت کنترل شورشی ها کسانی را از دست داده، دو برادرش و چندین نفر از بستگانش کشته شده اند. ساکنان مناطق تحت کنترل شورشی ها عصبانی اند و احساس می کنند بی پناه مانده اند.»

 

گفت و گو با یک آدم خوار

 

 

ابوصقار آدم خوار که خودش با سلاح های عربی و غربی تعداد زیادی از مردم بیگناه سوریه را کشته است، کشته شدن چند عضو خانواده اش را بهانه ای برای آدم خواری خواند و ادامه داد: «اگر به ما کمک نکنند و با ایجاد منطقه پرواز ممنوع و ارسال سلاح های سنگین از ما حمایت نکنند کارهای بدتری هم خواهیم کرد. کجایش را دیدید؟!»

 

 

بی بی سی که پیش از این با زیرکی فضا را آماده کرده بود، سؤالی را از مخاطبینش پرسید که جواب دلخواه خود را در ابتدای گزارشش القا کرده بود. آن سؤال این بود: «این حرف ها را چطور می توانیم تفسیر کنیم؟ بگوئیم مردی است که از اول مشکل روانی داشته یا بگوئیم جنگ او را به این حال و روز انداخته است؟»

 

 

شبکه دولتی انگلستان حتی دستگیر نشدن این آدم خوار را هم توجیه می کند و از زبان فرمانده ارتش آزاد سوریه می گوید: «فرمانده ارتش آزاد سوریه می گوید آن چه را ابوصقار انجام داد، محکوم می کند؛ اما می پرسد چرا دوستانمان در غرب وقتی هزاران نفر جانشان را از دست می دهند روی این موضوع تمرکز کرده اند؟ ما یک ارتش انقلابی هستیم نه یک ارتش منظم. اگر ارتش منظمی بودیم او را اخراج می کردیم. او فرمانده گردان خودش است. آیا غرب از من می خواهد با ابوصقار بجنگم؟»

 

 

گفتنی است در تروریست بودن و سنگدلی شورشیان مخالف سوریه شکی نیست؛ اما در این که چرا بی بی سی به خود زحمت می دهد و برای توجیه آدم خواری این تروریست ها خبرنگار به سوریه می فرستد باید بیشتر تأمل کرد:

 

 

1. بی بی سی که می داند اقدام های وحشیانه تروریست های بین المللی در سوریه به خصوص جبهه النصره، وجهه آن ها را در جهان مخدوش کرده است و حتی موجب شده تا ارسال سلاح های سنگین و منطقه پرواز ممنوع در سوریه با مشکل مواجه شود، تلاش می کند تا علت وحشی گری ها را به شرایط جنگی و مشکلات تروریست ها مرتبط کند در حالی که کمتر کسی است که نداند این نوع رفتارها از ذات تروریستی آن ها نشأت می گیرد.

 

 

2. پیش روی های ارتش سوریه و عقب نشینی شورشیان، عامل دیگری در پخش این مستند بوده است تا ضمن آن که جانی برتن تروریست ها دمیده شود، از دشمنان سوریه تقاضا شود بجنبند و کمک های بیشتری ارسال نمایند.

 

 

3. تحولات این روزهای مصر، حضور شورشیان سوریه را در خبرها کم رنگ کرده است. گزارش بی بی سی درصدد پر رنگ کردن اخبار شورشیان و توجه دوباره به آن ها بوده است.

 

 

4. هر کس که ذره ای از انسانیت در وجودش باشد هیچ گاه حتی جنازه بدترین دشمنش را مثله نمی کند و جگرش را نمی خورد؛ اما بی بی سی در این گزارش تلاش می کند تا القا کند این تروریست ها بی تقصیرند و جنگ آن ها را به این روش سوق داده است و گریزی جز این نیست. آیا این توجیه عقلانی است؟ آیا چنین رفتاری انسانی است یا حیوانی؟ چرا بی بی سی به جای تقبیح چنین کاری با زیرکی می خواهد این کار را توجیه کند؟

 

444

 

منبع: جام نیوز