پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۲
افشای پشت پرده سفر مشکوک آلمانها به تهران

سفر نمایندگان اروپایی صهیونیستها به تهران

کلاودیا روت: علیخانی (از نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس) به من گفت که دولت احمدی‌نژاد باید برود. همچنین آقای لاریجانی، رئیس مجلس قول داد به وضعیت افرادی که من از آن‌ها نام بردم، یک به یک رسیدگی کند.
کد خبر : ۱۲۰۲۴
صراط - هیئت پارلمانی آلمان به سفر ۵ روزه خود به تهران پایان داد و بالاخره مشخص شد ماموریت اصلی این هیئت صهیونیستی چه بوده است.

به گزارش خبرگزاری آلمانی دویچه وله، کلاودیا روت از اعضای این هئیت پس از بازگشت به آلمان پرده از ماموریتی که صهیونیستها به وی واگذار کرده بودند برداشت و گفت: مهم‌ترین هدف سفر ما به تهران دادن این پیام به جامعه‌ مدنی ایران بود که ما آ‌ن‌ها و «جنبش سبز» را فراموش نکرده‌ایم.

کلاودیا روت، نماینده صهیونیست مجلس آلمان، از رهبران حزب سبزها و رئیس فراکسیون این حزب در پارلمان آلمان، روز جمعه (۲۲ اکتبر / ۳۰ مهر) پس از بازگشت از تهران درباره‌ی اهداف سفر ۵ روزه‌به تهران، به دویچه وله گفت: «هدف این سفر شکستن سکوت سنگین حاکم و ایجاد زمینه‌ای برای روبه‌رو شدن با مقام‌های ایرانی بود. مهم‌ترین هدف ما دادن این پیام به جامعه‌ی مدنی ایران بود که ما آ‌ن‌ها و "جنبش سبز" را فراموش نکرده‌ایم.»

روت افزود: «همچنین می‌‌خواستیم نشان بدهیم که مناسبات ایران با آلمان یا اروپا را نمی‌توان و نباید به پرونده‌ی اتمی فروکاست. ما باید بیشتر به این فکر ‌کنیم که چگونه می‌توان از سطوح پایین با تبادل فرهنگی، مبادله‌ی دانشجویان و اقدام‌هایی مانند بازگشایی انستیتو گوته در تهران جامعه‌ی مدنی را تقویت کرد و به گفت‌وگوی صریح درباره‌ی وضع حقوق بشر با ناقضان آن پرداخت.»

هیئت نمایندگان مجلس آلمان با مجموعه‌‌ای از مسئولان جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو داشته‌اند. علی لاریجانی، رئیس مجلس، محمد جواد لاریجانی، دبیر حقوق بشر قوه‌ی قضائیه، غلام‌علی حداد عادل، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از جمله مقام‌هایی بوده‌اند که گروه پارلمانی آلمان نشست‌هایی با آن‌ها داشت.

هیئت آلمانی گفت‌وگویی دو ساعته نیز با منوچهر متکی، وزیر خارجه‌ی جمهوری اسلامی و دیداری با برخی اعضای "انجمن دوستی ایران و آلمان" داشته است. نشست‌های این هيئت به عناصر وابسته به دولت محدود نبوده و برخی نمایندگان اصلاح‌‌طلب مجلس، مخالفان دولت و گروه‌هایی از اقلیت‌های دینی زرتشتی، آشوری ‌و ارمنی را نیز در برمی‌‌گرفته است.

رئیس فراکسیون سبزها در پارلمان آلمان درباره‌ی دیدارهای این گروه پارلمانی افزود: «ما سفری نیز به شهر قم و دیدارهایی با روحانیان برجسته‌ی این شهر، از جمله ناصر مکارم شیرازی داشتیم. گذشته از این با هنرمندان عرصه‌ی هنر و موسیقی و همچنین برخی روزنامه‌نگاران و عکاسان نیز دیدارهایی داشتیم.»

روت همچنین گفت: «برای من گذشته از دو شهروند آلمانی، بردن نام زندانیانی مانند نسرین ستوده، وکیل، عمادالدین باقی، روزنامه‌نگار و ابراهیم یزدی، وزیر خارجه‌ی سابق ایران در برابر کسانی که ادعا می‌کنند حقوق بشر در ایران نقض نمی‌شود، مهم بود. همچنین سرنوشت فعالان دانشجویی مانند مجید توکلی یا روحانیانی مانند آیت‌الله (!) کاظمینی بروجردی و بهاییانی که به حبس‌های طولانی محکوم شدند، برای من مهم بود.»

روت درباره‌ی واکنش مقام‌های ایرانی به نظرات انتقادی هیئت پارلمانی آلمان گفت: «برای نمونه در مورد تقلب در انتخابات آن‌ها موضوع را نپذیرفتند. البته قدرت‌الله علیخانی (از نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس) گفت که حکومت‌ها می‌آیند و می‌روند و دولت احمدی‌نژاد هم باید برود. همچنین آقای لاریجانی، رئیس مجلس قول داد به وضعیت افرادی که من از آن‌ها نام بردم، یک به یک رسیدگی کند.»کلودیا روت افزود: «لاریجانی گفته است که می‌‌خواهد دلیل و پیش‌زمینه‌ی دستگیری کسانی را که برای نمونه در زندان‌ها دست به اعتصاب غذا زده‌اند، برای من توضیح دهد و من در این باره منتظر پاسخ او هستم.»
نظرات بینندگان
محمدرضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۲۸ - ۰۲ آبان ۱۳۸۹
۰
۰
اصلا این ها چه کاره اند که رییس مجلس ما باید پاسخ گوی اینها باشد واقعا برای آقای لاریجانی متاسفم که قول پاسخ به اینها ار داده است،اصلا جدای صهیونیست بودن اینها مگر اینها زمان جنگ به عراق صلاح شیمیایی ندادند حالا نگران حقوق بشر در ایران هستند ،کاشکی عکس با چادر مجید توکلی رو بهشون نشون مدادند تا بدونند که باید از راه جامعه زنان از مجید توکلی حمایت کنند.هرهرهرهرهرهرهرهرهرهرهر