در بخشهای ابتدایی این مستند، صدای محمدرضا شجریان در ماشینی که روحانی سوار بر آن بود، پخش شد که با شنیدن بخشی از صدای وی، او اظهار کرد، من صدای شجریان را دوست دارم.
همچنین بخشهایی از این مستند به پخش تصاویری از حضور وی در جمع مردم، صحبتهایی از دکتر محمد نهاوندیان (رییس اتاق بازرگانی ایران)، سهند فردی(فعال حقوق کودکان)، ثمینا رستگاری(روزنامهنگار)، سخنانی از سرلشکر حسن فیروزآبادی (رئیس ستاد کل نیروهای مصلح) در قبال حسن روحانی، اکبر ترکان(وزیر اسبق دفاع)، علی میرفتاح(روزنامه نگار)، محمدرضا نعمتزاده(وزیر سابق صنایع) گذشت.
بر اساس این گزارش در این مستند همچنین بخشهایی از سخنان اکبر هاشمی رفسنجانی پخش شد و اینگونه توضیح داده شد که این تصاویر به سفارش خود اکبر هاشمی رفسنجانی در تاریخ 19 خرداد ماه، پخش میشود.
همچنین تصاویری از جنگ با حضور حسن روحانی در کنار آیتالله هاشمی پخش شد.
در این مستند از فیلمهای آرشیوی از دوران جنگ استفاده شده بود که با موسیقی آذری همراه شد.
در این میان فیلمهایی نیز از دوران انقلاب، تظاهرات، مجروح شدن مردم در تظاهرات و همچنین پالایشگاههای نفت، شهدای انرژی هستهای، بخشهایی از سخنان شهید مطهری و شهید بهشتی در جمع مردم به تصویر کشیده شد.
در بخشی از این مستند که صادق زیبا کلام، استاد دانشگاه علوم سیاسی در ارتباط با انتخابات توضیحاتی را ارائه داد.
وی گفت: از کجا معلوم جایی که رأی دادهایم، رأی ما خوانده میشود. ما چه گزینهی دیگری داریم بنده به عنوان یک استاد علوم سیاسی میگویم هیچ گزینه دیگری نداریم، بنابراین هیچ چارهای نداریم مگر اینکه با همین صندوق رأی وزارت کشور سعی کنیم جلو برویم. به سمت تغییر اصلاحات و آشتی کردن، توسعه سیاسی، رفرم سیاسی برویم، چاره دیگری نداریم. به دلیل اینکه وضعیتهای وحشتناکی در حال حاضر وجود دارد و این مقداری را هم که تا اینجا به دست آوردهایم از بین خواهد رفت. گزینههای دیگر اگرچه شیک به نظر میرسند اما راه به ناکجاآباد میبرند.
در بخشهایی از این مستند، تصاویر مربوط به ساعتی پس از سومین مناظره تلویزیونی حسن روحانی در داخل ماشین پخش شد.
حسن روحانی در پاسخ به اینکه آیا انتخابات سختتر از ریاست جمهوری است؟ پاسخ میدهد، نه ریاست جمهوری واقعا سختتر است که اگر آن فرد واقعا بخواهد کشور را نجات دهد از این وضعی که اکنون دارد؛ اوضاع کشور اوضاع عادی نیست.
بخشهایی از این مستند هم به تصاویری از حضور حسن روحانی در جمع طرفدارانش اختصاص داشت.
وی در این جمع خطاب به مردم گفت: اگر میخواهید عزت و شعور، مجد و عظمت به همه ایرانیان برگردد، اگر میخواهید ریال ایرانی به جای اول خود برگردد، اگر میخواهید گذرنامه ایرانی مورد احترام قرار بگیرد پای صندوق آراء بشتابید. در ادامه نظرات مردم و مطالبات آنها نسبت به رییس جمهور آینده پخش شد.
همچنین از بخشهای دیگر این مستند درخواست یک مخترع از رییس جمهور آینده پخش شد که سازنده دستگاه زبالهسوز بیمارستانی بود اما اینگونه اظهار کرد که به دلیل بروکراسیهایی که وجود داشته، نتوانسته است به نتیجهی مطلوب برسد و اکنون دستگاهش خاک میخورد.
بخش دیگر این مستند نیز به پخش سخنان روحانی اختصاص داشت.
وی به این اشاره کرد که ما تحریم را خواهیم شکست، باید با نخبگان و اساتید دانشگاه آشتی کنیم. باید با دنیا هم آشتی کنیم.
بخشهایی از صحبتهای وی که در ماشین میگذشت، اینگونه عنوان شد: احساس یک بار سنگین بر روی دوش است، باری که گاهی آدمی احساس میکند استخوانهای پشتش را خرد میکند.
در ادامه این مستند دکتر محمد نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی ایران دربارهی ویژگیهای حسن روحانی سخن گفت و اظهار کرد: دکتر روحانی زمانی که مسؤول مرکز مطالعات استراتژی شده بود، جلسات منظمی شروع شد برای اینکه ما به یک استراتژی و توسعه ملی برسیم و نکته جالبی که از ویژگیهای او میتوان برشمرد این است که دکتر روحانی از زاویههای مختلف از جمله اقتصاد سیاست و فرهنگ مباحث را نظر میکرد.
در بخش دیگری از مستند «من سرهنگ نیستم»، سخنان هاشمی رفسنجانی در قبال تشکر از فعالیتهای روحانی پخش شد.
در این سخنرانی هاشمی عنوان کرد: در دوران مسؤولیت ریاست جمهوریام، حسن روحانی، مسؤولیت شورای عالی امنیت را داشتند که کاملا خیال من راحت بود.
در بخش دیگر این مستند حسن روحانی در پاسخ به اینکه کاندیداها گاهی اوقات صحبتهایی میکنند که انتزاعی است و مسائلی که میگویند شنیدهاند و احساس نکردهاند، گفت: پیش از این، پولی که بابت خرجی به خانواده میدادیم، تا 27 روز کشیده میشد و تا روزهای آخر این پول خرج میشد اما در حال حاضر پولی که قبلا تا یک ماه صرف هزینه میشد، الان به 10 روز هم نمیکشد.
بخش دیگر این مستند مربوط به صحبتهای نگرانکننده و ناراحت کننده از سوی سهند فردی، فعال حقوق کودکان بود.
وی در این مستند از کودکانی صحبت کرد که از ابتداییترین و اساسیترین حقوق زندگیشان محروم هستند و اما حسن روحانی در ادامه این صحبت میگوید، در طول سالیان دراز کارم این بوده است که مدام بر روی چهره افراد نگاه کنم و ببینم که چقدر چهرهها گرفته و عبوس است و میبینیم که خنده و نشاط نیست. در طول این سالیان خیلیها را منزوی کردند خیلی از اساتید دانشگاه را برای اینکه به فلانی رأی داده بودند که خیلی هم کار خوبی کرده بودند که رأی داده بودند، منزوی کردند. این در حالی است که مگر آنها آزاد نبودند. دست همه کسانی که به پای صندوقهای رأی رفتهاند را باید بوسید.
همچنین در این مستند بخشهایی از سخنان هاشمی رفسنجانی دربارهی حضور حسن روحانی و خود او در جنگ پخش شد که وی خاطرنشان کرد: مسائل جنگ را با یکدیگر بررسی و حل میکردیم با این حال که روحانی نظامی نبود اما استفادهای که از ایشان در سطح نظامی میشد، سطح بالایی بود.
همچنین در بخش دیگری از این مستند صحبتهای ثمینا رستگاری، روزنامه نگار پخش شد که وی بر حضور در ایران و شرکت در انتخابات تاکید داشت.
در بخش دیگری از این مستند اکبر ترکان، وزیر سابق دفاع نیز درباره مسؤولیت حسن روحانی در دوران جنگ توضیح داد: مسؤولیت وی در دوران جنگ بسیار مثبت بود.
علی میرفتاح نیز دیگر روزنامهنگار کشورمان در این خصوص گفت: کسی که تجربه جنگ دارد قدر صلح را بیشتر و بهتر میداند.
هاشمی رفسنجانی نیز در ارتباط با سمتهای حسن روحانی گفت: نوع کارهایش از از نوع کارهایی است که زیاد گفتنی نبود چه در جنگ و چه در شورای امنیت ملی.
وزیر سابق صنایع نیز با اشاره به اینکه حسن روحانی مرعوب هیچکس نیست، افزود: وی شخصیتی جدی دارد به سهم خودش اعتماد دارد ولی مرعوب کسی نیست.
وزیر سابق صنایع دفاع نیز با اشاره به اینکه دیپلماسیمان را به نظامیان سپردهایم، توضیح داد: سپردن دیپلماسی به نظامیان یعنی اینکه ما خودمان را از ابزارهای دیپلماسی محروم کنیم بهتر است که نظامیان نقش مهم نظامیگریشان را انجام دهند و آن کاری که در تخصص حرفهیی دیپلمات است را بگذارند دیپلماتها انجام دهند.
در پایان این مستند بخشهایی از صحبتهای حسن روحانی در مناظرهها و برنامههای انتخاباتی مجدد پخش شد.
بخشی از صحبتهای وی که در مناظرهها اعلام کرده بود هیچ وقت پادگانی عمل نکردهام جزو افرادی هستم که حقوق خواندهام، سرهنگ نیستم و من حقوقدان هستم پخش شد.
همچنین بخشهایی از صحبتهای دیگر او در مناظرهها نیز پخش شد که اعلام کرده بود، من سرهنگ نیستم جزو افرادی هستم که در زمان شاه روبروی شاه ایستادم و بعد هم در تمام موارد روبروی افراطیان ایستادم. هم باید به جمهوریت تکیه کنیم هم اسلامیت، نباید تیخ حذف را کنار بگذاریم.
او در پایان تاکید کرد: دستم را فقط به سوی مردم دراز میکنم.