پنجشنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵

نامه‌ مجلسی هاخطاب به هاشمی

مگر می‌شود، کسی نامه‌ای را نخوانده امضا کند، چرا که این گونه رفتار، شبه عوام‌فریبی را در میان مردم دامن می‌زند. اگر نمایندگان مخالف و یا موافق فعلی هستند که در حال انجام است، باید صریح بگویند و بگذارند مردم خود قضاوت کنند.
کد خبر : ۱۱۰۵۸۲
صراط:یک منبع آگاه از امضای یک نامه سرگشاده خطاب به هاشمی رفسنجانی از سوی نماینگان مجلس شورای اسلامی خبر داد. به گفته این فرد، دیروز روح‌الله حسینیان و کریمی قدوسی که متولیان این نامه هستند، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در حال جمع‌آوری امضا‌ از نمایندگان مردم بودند.

 محتوای این نامه که گفته می‌شود، خطاب به آقای هاشمی رفسنجانی است، با اشاره به رویدادهای سال ۸۸ و موضوعات مربوط به فتنه با‌ لحنی نصیحت گونه همراه با تهدید است تا از ورود آقای هاشمی به انتخابات جلوگیری کند.

بنا بر این گزارش، امضا‌کنندگان این نامه ـ که بیشترشان از جبهه پایداری هستند ـ از جمله افضلی فرد نماینده اردبیل، شهروز افخمی نماینده ملکان، کوچک‌زاده، روح الله حسینیان و کریمی قدوسی، خواستار ‌حضور نیافتن هاشمی در انتخابات ریاست‌جمهوری هستند. همچنین گفته می‌شود تا کنون نزدیک به سی نماینده پای این نامه را امضا کرده‌اند.

ناگفته نماند که این موضوع، در حالی در صحن علنی مجلس در حال وقوع است که همین چند روز پیش، نمایه حمایت ۱۹۷ نفری نمایندگان مجلس از ملک‌زاده، رئیس سازمان گردشگری رسانه‌ای ‌و با واکنش‌های تند برخی ‌نمایندگان از جمله نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، محمد‌رضا باهنر روبه‌رو شد که گفته بود، نمایندگان نامه را نخوانده، امضا کرده‌اند!

برخی نیز در اعتراض به این موضوع، خواستار اخراج دلالان امضا از مجلس بودند؛ اما گویا این کار (جمع‌آوری امضا) ‌بسیار سودآور‌ بوده ‌که حتی به صحن علنی مجلس کشیده شده و ‌خود نمایندگان دست به کار آن شده‌اند!

این گزارش می‌افزاید: بار گذشته گفته شد که نمایندگان نامه را نخوانده امضا کرده‌اند و در سری قبل آن که نمایندگان از سعید مرتضوی و مدیریت وی در سازمان تأمین اجتماعی حمایت کردند، باز عنوان شد که نمایندگان محترم، نامه را نخوانده امضا کرده‌اند؛ البته هنوز که نامه ‌علنی نشده، ولی احتمالا اگر علنی شود، باز نمایندگان نامه را نخوانده امضا می‌کردند.

اما این که نمی‌شود. مردم به نمایندگان خود اعتماد کرده‌اند. مگر می‌شود، کسی نامه‌ای را نخوانده امضا کند، چرا که این گونه رفتار، شبه عوام‌فریبی را در میان مردم دامن می‌زند. اگر نمایندگان مخالف و یا موافق فعلی هستند که در حال انجام است، باید صریح بگویند و بگذارند مردم خود قضاوت کنند.

از سوی دیگر، کاندیدا‌ها و همه کسانی که قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارند باید ‌‌صریح با مردم موضوع را در میان بگذارند. چه لزومی دارد که برخی جامعه را سردرگم نگه دارند؟ کاندیداهای احتمالی و همه کسانی که می‌خواهند با نمی‌خواهند در ‌‌انتخابات شرکت کنند، باید نظر خود را اعلام کنند و باعث تشنج در جامعه نشوند.
منبع: تابناک