چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۴

کواکبیان ، اصول گرا یا اصلاح طلب؟

دبیرکل حزب مردم‌سالاری گفت: ما هم خودمان را اصول‌گرا می‌دانیم اما جزو جبهه اصول‌گرایان نیستیم بلکه بر اساس مبانی این حرف را می‌زنیم.
کد خبر : ۱۰۸۲۱۱

صراط:مصطفی کواکبیان ظهر امروز در نشست خبری «تا انتخابات» در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان قم در پاسخ به سوالی مبنی بر شرایط پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اصولگرایان در حال حاضر در هشت گروه مشغول فعالیت هستند و طیف دولت هم مشخص است؛ کاندیدای دولت در این میان پایگاه عمومی ندارد هرچند درصدد هستند با رانت دولتی رای بیاورند.

وی افزود: چنانچه اصلاح‌طلبان با اجماع وارد شوند پیروز می‌شوند یا حداقل پای ثابت مرحله دوم خواهند بود و به یقین تمایل بیشتری در زمان انتخابات خواهند داشت.

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر خاتمی وارد عرصه انتخابات شود به نفع او کنار خواهد رفت گفت: حداقل 500 نفر از سراسر کشور ابلاغ تکلیف کردند که من در انتخابات شرکت کنم و همان افراد هم نظر نهایی را می‌دهند ولی به عنوان نظر شخصی می‌توانم بگویم اگر خاتمی بیاید من کنار می‌روم اما عقیده دارم که این اتفاق نمی‌افتد.

وی ادامه داد: آقای هاشمی هم اعلام کرده برای تغییر وضعیت موجود و در صورت تحقق طرح وحدت ملی هر کاری انجام می‌دهد اما عقیده دارم این امر هم اتفاق نمی‌افتد.

کواکبیان خاطرنشان کرد: در دولت اخلاق خود چند نفر از اعضای کابینه را از میان اصول‌گرایان انتخاب خواهم کرد.

سئوال بعدی از کواکبیان در خصوص مهمترین شاخصه دولت احمدی‌نژاد بود که او در پاسخ گفت: برخی عقیده دارند ایشان به اندازه چهار دولت قرض بالا آورده است؛ بازخوانی طرح‌های مهر ماندگار ضروری است و باید پیگیری به منظور اجرای طرح‌های نیمه تمام صورت گیرد اما اینکه برخی طرح‌ها قابلیت اجرا نداشته باشند دلیلی هم برای تاکید بر آنها وجود ندارد.

وی ادامه داد: احمدی‌نژاد دارای ویژگی‌های مثبتی است که سفرهای استانی را می‌توان در این بین نام برد؛ ارتباط همه مردم کشور با رئیس جمهور کار خوبی است اما اینکه توقعات و انتظارات را به صورت فزاینده افزایش دهیم کار درستی نبوده است؛ ساده‌زیستی هم از جمله ویژگی‌های مثبت دولت نهم و دهم است اما این امر هم در اوایل دیده می‌شد و امروز کمتر به چشم می‌آید به طوری که در برخی سفرها بیش از 120 نفر همراه با رئیس جمهور بودند.

کواکبیان با اشاره به پشتکار دولت‌های نهم و دهم به عنوان دیگر ویژگی مثبت احمدی‌نژاد عنوان داشت: همین پشتکار اگر همراه با اقدامات کارشناسی نباشد به نتیجه نمی‌رسد.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری در پاسخ به سئوال دیگری در زمینه مسائل هسته‌ای گفت: جمهوری اسلامی اکنون به دانش تولید سوخت 20 درصد دست یافته و اشکالی ندارد برای مقطعی زمانی این کار را تعطیل کنیم و به تبادل سوخت بپردازیم زیرا شورای امنیت ملی هم به دنبال مباحثی در همین زمینه است و صرفه اقتصادی هم در حال حاضر با تولید سوخت 20 درصد نیست و ایران هم در حال حاضر ذخیره کافی این نوع سوخت را دارد.

وی در ارتباط با تعدد کاندیداهای اصلاح طلبان عنوان داشت: این امر موجب شکست اصلاح‌طلبان می‌شود و تجربه سال 84 هم همین را می‌گوید.

کواکبیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر شباهت شعار زنده باد اصلاحات و زنده باد بهار گفت: واقعیت این است که استفاده از مفاهیم مذهبی برای توجیه برخی کارها نگران‌کننده است.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری در جواب خبرنگار دیگری که کارنامه اصلاح‌طلبان در دوران هشت ساله خاتمی را موضوع سوال خود قرار داده بود بیان داشت: همواره اعتقاد داشته‌ام کارهای اصلاحی باید در چارچوب نظام باشند؛ اگر امروز کسی به آن سوی آب‌ها پناهنده شده و ادعای اصلاح‌طلبی می‌کند با او مخالف هستیم. ما چون نظام را قبول داریم و می‌خواهیم پا برجا بماند به دنبال رفع مشکلات و اصلاحات به معنای امر به معروف و نهی از منکر هستیم.

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبی در آموزه‌های اسلامی امر مثبتی است گفت: اگر برخی افراد افراط و تفریط‌هایی در این زمینه داشته‌اند از نظر ما محکوم هستند؛ موارد خلاف باید مصداقی گفته شوند تا بتوان در مورد آن نظر داد.

کواکبیان در پاسخ به سوال دیگری عنوان داشت: ما هم خودمان را اصولگرا می‌دانیم اما جزو جبهه اصول‌گرایان نیستیم بلکه بر اساس مبانی این حرف را می‌زنیم؛ امروز طیف گسترده‌ای از افراد خود را اصولگرا می‌دانند در حالیکه اگر این چنین بود برخی اتفاقات رخ نمی‌داد.

وی افزود: تاکنون تقسیم کاری با هیچ فرد یا گروهی نداشته‌ام و تنها در صورت اجماع منطقی بر اساس راهکارهای سه‌گانه اصلاح‌طلبان کنار می‌روم وگرنه تا آخر انتخابات در صحنه حضور خواهم داشت.

منبع: فارس
نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۲
۰
۱
بدلی