صراط: در یک تحقیق که چهار هفته به طول انجامید، محققان تاثیرات خوردن چای سبز را بر 35 مرد جوان که به تازگی شروع به انجام ورزش کرده بودند، بررسی کردند.
17 نفر از آنها چای سبز مصرف کردند و 18 نفر دیگر از نوشیدنی ورزشی استفاده کردند. بعد از چهار هفته محققان دریافتند که چای سبز مقدار پلی فنل خون و آنتی اکسیدان را افزایش میدهد. در تمرینات عضلانی با شدت متوسط، محققان متوجه شدند که رادیکالهای آزاد تولید کاهش چشمگیری داشتند. به علاوه، فعالیت کراتین که نشان دهنده آسیب دیدگی عضلانی است، در گروهی که چای سبز خوردند، کاهش پیدا کرد.
محققان به این نتیجه رسیدند که چای سبز از آسیب دیدگیهایی که به دلیل رادیکالهای آزاد در ورزش تولید میشوند جلوگیری میکند. کاهش آسیب دیدگیهای عضلانی باعث بالا رفتن حجم ماهیچهای و کارایی میشود.