پيام فضلينژاد درباره آخرين جلسه دفاعيه خود گفت: این جلسه از ساعت 11 تا 13 امروز به طول انجامید که علیرغم اعلام علی اصغر حسینی، وکیل شخصی آقای اسفنديار رحيممشایی، مبنی بر اینکه شخص وي شکایتی از پژوهشگر کیهان نداشته است، مطالعه اوراق پرونده، کذب بودن این ادعا را نشان داد.
وي ادامه داد: مشایی در مورخه 10 تیر 1391 نامهای به معاون حقوقی رئیسجمهور نوشته و در آن خواهان تعقیب کیفری اینجانب به اتهام نشر اکاذیب، ایراد افترا و تشویش اذهان عمومی به سبب نگارش مقاله "آیتالله علیه ماسونها" شدهاند که نامه مذکور در پرونده موجود است اما با همه اين مستندات، وکیل شخصی رحيممشایی در جریان همه اقدامات قضایی مشايي نیست.
پژوهشگر موسسه کيهان با تاکيد بر اينکه "از نقطهنظر فكري، مشايي فراماسون است" تصريح کرد: در این جلسه انتقادات به روند دادرسی و تشریفات قضایی در حضور وکیل ریاستجمهوری به بازپرس منعکس شد؛ همچنین در این جلسه اسناد و ادله كافي به بازپرس ارائه شد، اما اگر دادسرا مبادرت به صدور كيفرخواست كند، شاهكليد اسنادم را به دادگاه ارائه ميكنم.
فضلينژاد افزود: اين سند يك فايل صوتي ٢ ساعته شامل افشاگري تكاندهنده درباره فرقه مشائيه بوده اما هويت فرد افشاگر فعلا نزد من محفوظ است.
نویسنده کتاب "ارتش سری روشنفکران" درباره سرانجام این پرونده قضایی اظهار داشت: به خاطر پرهیز از شائبههای سیاسی و با توجه به اینکه روند رسیدگی به این پرونده نزدیک به ۲ سال طول کشیده است، به زعم من رای نهایی باید پیش از انتخابات انشاء شود.
وي افزود: از قوه قضائیه انتظار ميرود که درباره این پرونده که ناظر بر فساد فکری رحیم مشایی است تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تعیین تکلیف نهایی کند و پیشبینی من این است که اگر دادستانی تهران مبادرت به صدور کیفرخواست و ارجاع پرونده به دادگاه بدوی کند، مشایی دادگاه را میبازد، همانطور که وي دادگاه کیهان را نیز باخت، علیرغم اینکه گفته بود اگر کیهان را محکوم نکنم مسلمان نیستم!
پژوهشگر موسسه كيهان گفت: اسناد ارائه شده به دادسراي فرهنگ و رسانه براي صدور قرار منع تعقيب اينجانب از حيث دليل و مستندات كفايت ميكند و در آخرين دفاع نيز يادآور شدم كه اميدوارم نتيجه رسيدگي فارغ از اينكه چه حكمي درباره بنده صادر ميشود، براي افكار عمومي حكايت از يك بررسي جامع و منصفانه قضايي داشته باشد كما اينكه راي محكمه جمهوري اسلامي هرچه باشد، براي همه ما لازمالاتباع و محترم است.
فضلینژاد تصريح کرد: مجموعا بيش از ٦٠ صفحه اسناد و ادله همراه ٢ لايحه دفاعيه در ٣ جلسه بازپرسي تقديم دادسرا شده است.
نويسنده كتاب "ارتش سري روشنفكران" با بيان اينكه "همگرايي فكري با ماسونها" با "عضويت در تشكيلات فراماسونري" فرق دارد، اظهار داشت: آنچه از ادله و قرائن و شواهد موجود برميآيد و من نيز براي بازپرس توضيح دادم اين است كه "فرقه مشائيه تداعيگر يك گفتمان ناقصالخلقه ماسوني است" و البته اين با عضويت ليدر آن در تشكيلات فراماسونري فرق دارد.
وي افزود: درباره عضويت مشايي در لژهاي ماسوني تاريخ قضاوت خواهد كرد اما معتقدم مشايي در حد و اندازهاي نيست كه وي را داخل لژهاي فراماسونري راه بدهند و اين حلقه بيشتر نقش يك تبليغاتچي براي ايجاد بحران گفتماني در ايران را دارد.
فضلینژاد همچنين با انتقاد دوباره از روند دادرسي اين پرونده گفت: تا صدور راي و اعلام تصميم قضايي بازپرس، اجازه بيان جزييات روند تحقيقات مقدماتي پرونده را ندارم؛ هرچند به آن معترضم و امروز نيز به بازپرس محترم خاطرنشان کردم که مراتب اعتراض به دادستان محترم كل كشور كه حقيقتاً همواره دغدغه اجراي عدالت قضايي را دارند، منعكس خواهد شد.