پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۳ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۹

تمایل BBC به دادن تریبون به دو قطبی موسوی ـ احمدی نژاد/سیاست رسانه ای بی بی سی فارسی در انتخابات 88

داریوش سجادی فعال رسانه ای ساکن امریکا و مدیر تلویزیون سابق هما در یادداشتی در وبلاگ خود نگاهی داشته به سیاست رسانه ای بی بی سی فارسی در خصوص نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 88 و ابراز داشته که بی بی سی فارسی در جریان انتخابات سال 88 اساسا تمایلی به دادن تریبون به کارشناسان بیرون از دو قطبی موسوی ـ احمدی نژاد نداشت.
کد خبر : ۱۰۵۱۷۲
صراط: داریوش سجادی فعال رسانه ای ساکن امریکا و مدیر تلویزیون سابق هما در یادداشتی در وبلاگ خود نگاهی داشته به سیاست رسانه ای بی بی سی فارسی در خصوص نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 88 و ابراز داشته که بی بی سی فارسی در جریان انتخابات سال 88 اساسا تمایلی به دادن تریبون به کارشناسان بیرون از دو قطبی موسوی ـ احمدی نژاد نداشت.
 
بنابراین گزارش؛ آقای سجادی در یادداشتی با عنوان «با بی بی سی در صحنه!» نوشته است:

بالغ بر چهار سال پیش در چنین روزی ساعت ۱۰ صبح به وقت غرب امریکا از تلویزیون فارسی BBC که پنج ماهی می شد آغاز به کار کرده بود با من تماس گرفتند و تماس گیرنده ضمن راهنمایی اینجانب جهت تمهید ارتباط تصویری با استودیوی BBC پیشنهاد داد تا به مناسبت ایام انتخابات ریاست جمهوری در ایران بنده را در ذیل یکی از کارشناسانی که قرار است به این مناسبت در ایام تبلیغات انتخابات با ایشان گفتگو کنند، قرار دهند.

بنا به اظهار مشارالیه قرار بود BBC طی این مدت به تناوب با بنده و دیگران پیرامون نامزدهای موجود مصاحبه کند و در انتها از من پرسید در اردوی کدامیک از نامزدها قرار دارم و بنده نیز گفتم: اینجانب یک فعال سیاسی نیستم اما به صفت شخصی از نامزدی جناب کروبی حمایت کرده و می کنم لذا ایشان پذیرفت تا بنده را در مقام روزنامه نگار طرفدار کروبی در سیاهه مصاحبه شوندگان قرار دهد.

جالب آن بود تا پایان انتخابات مزبور، BBC حتی یک بار هم برای گفتگو با اینجانب در مورد جناب کروبی تماس نگرفت! و این نه تنها شامل اینجانب نشد بلکه وقتی کلیت برنامه BBC را تا روز انتخابات دنبال کردم به وضوح مشاهده شد BBC اساساً تمایلی به دادن تریبون بیرون از دو قطبی موسوی ـ احمدی نژاد نداشت و تا آنجا که توانست بر آن دو قطبی با گرایشی معنادار به سمت موسوی دامن زد!

هر چند از فردای بروز شهرآشوبی ها در تهران BBC به سراغ بنده آمد اما نکته جالب آن بود که وقتی اینجانب به سهم و بضاعت خود کوشیدم با درج مقالاتم در روزنامه «اعتماد ملی» به شفاف شدن و آرام شدن فضا در تهران کمک کنم بار دیگر اما این بار به صورتی نامحسوس و غیر مستقیم مورد سانسور این «رسانه نما» قرار گرفتم! 

داستان از این قرار بود که وقتی سلسله مقالات چهارگانه «تغار شکسته تهران» را برای انتشار در «اعتماد ملی» ارسال کردم بدون توضیح نسخه ای از آن که ناظر بر شیطنت BBC در ناآرامی های تهران بود از چاپ باز ماند و وقتی تلفنی جویای چرایی آن شدم دوستان در تهران گفتند: دوستان در BBC با انتشار آن موافق نیستند!

هیچ وقت هم معلوم نشد مقاله بنده چگونه قبل از انتشار سر از BBC درآورده بود!؟

هر چند نمی توان این واقعیت را کتمان کرد که کسر معناداری از شاغلان در تلویزیون فارسی BBC تعلق به نوقلمان بعد از دوم خرداد دارند که پس از ورود به خانواده مطبوعات داخل کشور بعدها به BBC پیوستند و طبیعتاً کماکان ارتباطات خود با همکاران سابق در داخل کشور را حفظ کرده اند اما در مجموع می توان این نتیجه را گرفت که BBC و عوامل BBC همواره در راستای منویات دولت بریتانیا در صحنه سیاسی و ایضاً اقتصادی ایران حضور موثر داشته اند!


منبع: رسانه ایران
نظرات بینندگان
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۴۳ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۲
۱۲
۱۵
کاندیدای ما، نگین مشعشع آسمان ولایت، مهندس اسفندیار رحیم مشائی.
محسن
|
Canada
این نه اسفندیار بلکه ضحاک است
مغضوب زمین و زمان وافلاک است
دختر شیرازی
|
Canada
بپا از تشعشع انوار بهاری این اقا کور نشی یه وقت!
بسیجی با بصیرت
|
Canada
مخصوصا با اون عکس خفن خنده دار بغض و گریه ا ...... و م ........ در مراسم مدال غش غش غش
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۲
۳
۱۴
مرگ بر فتنه گر
نورا
|
Iran (Islamic Republic of)
ننگ بر خوارج انحرافی!
امید 17ساله
|
Iran (Islamic Republic of)
لازمه بگم قتنه گر تو کامنت بالا معرفی شده!
سید از قم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۲
۲
۴
بله! همین است و جز این نیست!
دختر شیرازی
|
Iran (Islamic Republic of)
چی همین هست سید؟! روشن کن دقیق!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۲
۱۱
۲
اگه احمدینزاد بده که اینو موسوی و کروبی گفتند شما قبول نکردید چرا واقعیت رو قلب می کنید؟
رزمنده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۲
۱
۰
اقایان مسئول باید به پذیرند که همه بازی بی بی سی را خوردند ؟!!.دشمنان از اختلاف انان تهایت بهره برده وهمه را به جان هم انداخته اند؟!! وضربه ای بزرگ زده وزهره چندین ساله را ریخته؟! ودر پشت صحنه به ریش همه اقایان خندیده؟!!ادم باید خلیلی احمق باشد که نفهمد بی بی سی وامثالهم به هیچ طرف وبه هیچ گروه دلسوز ویاحامی نیست انان دنبال منافع خود وتکمیل پازل خویش بوده وهستند؟! وامروز موسوی را ول کرده وبه احمدی نژاد چسبید.بنده با همه انتقادات که به احمدی نژاد دارم ومعتقدم احمدی نژاد لیاقت وشایستگی حتی یک وزارت خانه را هم نداشته وندارد.ولی انگلیسی ویا طرفدار ان هم نیست؟!! وموسوی هم نه تنها ضد انقلاب وضد نظام نمی شناسم بلکه معتقدم موسوی یکی از فرزندان امام ودشمن سرسخت انگلیسی وامثالهم بوده وخواهد بود.ولی بعضی ها در داخل همین که برخلاف نظر اقایون نظر مستقلی داشته باشند به باد تهمت وافتراء ودروغ واتهاموووو تا رقیب وحریف خود را از صحنه ومیدان بدر کنند؟؟!!!
مستقیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
برای مثال وقتی دو جناح عمده در مقابل هم در میان، بحث باید در مورد کی یا چی باشه؟! مثلاً چطوره صحبتا پیرامون احمدی نژاد بودو موسویو نماینده مردم شیلیو، سریلانکائو برونئی؟! این خوبه و منصفانست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
ما که نفهمیدیم منظورتون از تحلیل آبکی چی بود و سندش چی بوده این آدما تا دیروز فتنه گر بودند حالا چطور شده حرفاشون مستند شده و شما هم با آب و تاب دارید بسطش میدید اگه یه حرف راجع به شما بگن میگید دروغگو سخن پراکن اگه بیان راجع به خودشون بگن حرفاشون میشه سند ما که میگیم اونها کمتر از شما دروغ میگن و بیطرف تر هستند