يکشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
در واکنش به برخی انتقادات

ضرغامی: در ۷۰ سالگی مناسب رئیس جمهور شدن نخواهم بود

ضرغامی: در ۷۰ سالگی مناسب رئیس جمهور شدن نخواهم بود
وزیر میراث فرهنگی در واکنش به نقد‌هایی که به نوشته‌های او می‌شود نوشت: در سال ۱۴۰۸ من ۷۰ سال سن خواهم داشت و مناسب سمت ریاست جمهوری نیستم.
کد خبر : ۶۰۹۲۹۵

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از مهر، عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی در صفحه شخصی خود در توئیتر در واکنش به برخی نقد‌ها به صحبت‌های او در راستای شاد بودن مردم نوشت: پاسخگوی دوستان خوبم هستم. گزاره‌ای و ناظر به شبهات و ابهاماتی که در فضای رسانه‌ای متنشر شده و برای ثبت در تاریخ به موارد زیر اشاره می‌کنم.

۱. در مورد جذب قشر خاکستری باید بگویم که من خودم جزو قشر خاکستری هستم و به آن اقتخار می‌کنم و با کسانی که خودشان را قبه نور دانسته و دیگران را رنگ بندی می‌کنند مرز بندی دارم. ملت از این رنگ بندی‌ها خیری ندیده است.

۲. در مورد انتخابات بدانید که اجمالا ریاست جمهوری در ایران دو دوره‌ای است. در سال ۱۴۰۸ من ۷۰ سال دارم و مناسب این مسئولیت نیستم. نه شورای نگهبان صلاحیت من را احراز می‌کند و نه دیگر علاقه‌ای به قضاوت دیگران در مورد خودم دارم.

۳. اقای رئیسی نماینده جبهه انقلاب است. خدای نکرده شکست او ضربه جبران ناپذیری برای همه خواهد بود. کسی گمان نکند که می‌توان زودتر از این ۸ سال آلترناتیو باشد.

۴. منت گذاشتن برای پست وزارت و حضور در دولت برای کسی که بار‌ها این واحد را پاس کرده به صواب نیست. بیش از هر زمان به جمله امام علی که فرمود: دُنْیَاکُمْ هَذِهِ أَزْهَدَ عِنْدِی مِنْ عَفْطَةِ عَنْز" رسیده ام جز خدمت شبانه روزی به مردم به چیز دیگری فکر نمی‌کنم.

۵- روش من در تعامل با مردم ذاتی است؛ نمی‌توانم غیر از این باشم. ما را از خودمان نترسانید! همین هستم که می‌بینید. عمل به سفارش رهبری در همراهی با مردم نباید اینقدر هزینه داشته باشد.

۶- هم‌خوانی اشعار آیینی با محتوای متعالی، چه در نمایشگاه دستاورد‌های بانوان دولت و چه دختران جوان بسیجی در میدان پاستور، حتماً کار خوبی است. (هر دو ویدئو در صفحات شخصی من هست.)

۷- جمله بدیهی "هرکس تحریک می‌شود نگاه نکند" مرّ صریح دستورات شرعی و موضع امام خمینی (ره) در مورد آن سریال معروف است. رساله بخوانید: "نظر کردن به وجه و کفین بدون قصد ریبه جایز است" صد‌ها سال است که مراجع بزرگ شیعه در مورد این ملاک، فتوا داده‌اند!

۸- اداره حکومت باید با نگاه "اضعف مأمومین" باشد. برخی سخت‌گیری‌های حداکثری را برای زندگی شخصی خودمان حفظ کنیم؛ سخت‌گیری به مردم، نتیجه‌اش همین است که می‌بینید!

۹- راهی جز گفتگو نداریم و به تعبیر رهبر انقلاب "لسان قوم" داشته باشیم و بدانیم که راه ارتباط با جوانان "باتوم" نیست. حداقل در جبهه انقلاب به توصیه‌ی رهبری عمل کنیم.

۱۰- تذکر، سؤال و استیضاح حق نمایندگان مجلس است. اما با نماینده‌ای که هتاکی و اقدام به درگیری فیزیکی را بخشی از حقوق نظارتی خود می‌داند، چه باید کرد؟ البته حساب ایشان از سایر نمایندگان محترم که تعداد زیادی از آن‌ها مستقیم و غیرمستقیم از این رفتار برائت جستند، جداست.

۱۱- امر به معروف و نهی از منکر ضرورت دین است؛ آداب آن را بیاموزیم و به جای سلیقه‌های شخصی، فقط بر اساس آنچه شرع مقدس می‌گوید، عمل کنیم. مردم را نسبت به دین خدا بدبین نکنیم که مدیون شهدای گرانقدرمان خواهیم شد.

نیمه‌شب گذشته پس از سفر طولانی به "داراب" و "فسا"، زمانی که به تهران بازگشتم، احساس کردم نوشتن این چند جمله ضروری است. بیان این دیدگاه‌ها برای میراث فرهنگی ناملموس و توسعه گردشگری به شدت لازم و مرتبط است.